aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Keresett karakterek
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
[30-11] [10-1]

2017.07.18. 22:50
Alfred d'Argox-29 éves,bankár. Egy kiegyensúlyozott, kissé karót nyelt ember, akinek minden esetben első a családja. Lehet már nős, ezesetben pedig a feleségével együtt a családi rezidenciában élnek, akár gyerekei is lehetnek. Nagyon hasonlít az édesapjára, nem csak külsőre, hanem belsőre is. Kalandvágyó, de csak ritkán van szive otthagyni a családba, ha esetleg el kell hagynia Rheyát. Tisztában van vele, hogy ha az apja meghal, ő lesz a család feje, és ehhez méltón próbálja élni mindennapjait. Külsejére semmi kikötésem. Essivel kissé semlegesen viselkedett, de róla is mindig gondoskodik.
Eren d'Argox- 26 éves, valamilyen katonai pozíciót tölt be a városban. A d'Argox család fekete báránya, persze csak Essi után. Kalandvágyó, aki a katonai kötelességén kívül semmit sem vesz komolyan. Egy jóképű lovag, aki igazi nőcsábász. Ő az egyetlen aki elejétől fogva kedves és közvetlen volt Essivel, hiszen nemcsak hogy egyidősek, de egy napon is születtek. Magabiztos személyiség, és sokszor kerül összetűzésbe főleg az édesanyjával. Külsejéről csak annyit, hogy jóképű...
Siroh d'Argox- 24 éves, Essi mostohatestvére. Maga a tökéletes nemeskisasszony, aki bájolog, legyezője mögé rejti a pajkos mosolyát, és képes egész álló nap hímezni. Kiskora óta foglalkoznak vele tanítók. Nagyon szépen énekel, és sokán állnak sorban a kezéért, ám nagyon válogatós, mert neki csak az a bizonyos tökéletes szőke herceg felel meg. Lassan kezd az édesapja és édesanyja idegeire menni, hogy még mindig nem sikerült férjhez mennie.Mikor Essi a családba került, először nagyon csúnyán viselkedett vele, de később megbékéltek, és szinte mindet amit Essi tud a nemesektől elvárt viselkedési formákról és viseletekről azt tőle tudja. Igazi barátnők lettek, de Siroh sosem tekintett rá testvérdként. Külsejére nincs semmi kikötésem.
Maira Bellec- Essi vérszerinti nővére, 32 éves. Még kis korában választotta el agynéje az édesanyjától, mikor ő Rheyába utazott. A Tanaris hegységben nőtt fel. Anyja testvére nevelte sajátjaként egy kicsit belénevelve az Essi iránti utálatot. Mikor a lány ott járt, nagyon csúnyán összevesztek. Érezhet bűntudatot emiatt, ám utálhatja is Essit. A személyisége teljes mértékben formázható, csupán annyi kikötésem lenne, hogy egy határozott lány legyen, aki dolgos, és néha férfiakat megszégyenítően dolgozik.Külsejéről: ő is örökölhette édesanyja élénkvörös haját, ami olyasmi mint Essié, de ehhez nem ragaszkodom.
 
Essi d'Argox adatlapja pedig még az igénylőben található ^^

2017.07.12. 18:08

Agnes Deerwood – 25 év körüli, Simon Deerwood húga. Nemesi családba született, amely a mai napig igyekszik fenntartani a vagyon és régi becsülete látszatát. Ahogy minden férfirokona, apja, Ser Henry Deerwood is lovag volt, egészen egy évvel ezelőtti haláláig az Aldayrok leghűbb vazallusa és hadvezére. Agnes apró gyermek (hétévesforma) volt még, amikor Griselldis Aldayrról kiderült, hogy mágikus erő áll a birtokában, az Aldayroktól pedig elkobozták földjeiket. Az ő rossz hírük kiterjedt a Deerwoodokra is, akik bár régi birtokukat megtartották, a továbbiakban kénytelenek voltak zsoldoskodásból megélni. Agnes forradalom alatt életét vesztett édesapja helyébe bátyja lépett, aki minden erejével azon van, hogy az Aldayrokat hozzásegítse egykori hírnevükhöz, és visszaszerezze lovagi címét – Agnes számára pedig Henry halálával égető problémává vált a házasodás, amihez nem igazán fűl a foga; sokkal szívesebben lenne bátyja és az Aldayrok célja számára hasznos. A személyiségét igazából az igénylőre bíznám, de elgondolásom szerint Agnes egy szabadszellemű, szenvedélyes, kissé talán szórakozott lélek. Gyermeteg, olykor naiv természete miatt a bátyja nem hisz abban, hogy segítségére lehetne, sőt, még a széltől is óvja, amiből Agnesnek elege van; bizonyítani szeretne. FC-nek Hayley Atwellt képzeltem el, a Pillars of the Earth c. sorozatból


2016.12.11. 11:01

Everard Kenneth – 34-37 esztendős lovag, Ezra Thornton jobbkeze, bár valójában ezt még Ezra sem igen hajlandó elismerni, ahogy azt sem, hogy Everard az egyetlen tényleges barátja. Ez a barátság nem jár túl sok extrával, cserébe viszont Everard minden nap hallgathatja az úrfi morgását és szitkozódását, és a sértésekből is rengeteg kijut. Amolyan ünnepi prémiumként Everard az egyetlen személy, aki egyszerre tagja a hivatalos várának és a banditákból álló csürhéjével is sokszor együtt harcol, ha úgy hozza a szükség. Mindezek ellenére Everard jó ember, sőt, a legjobb, akit a környéken találni lehet; a Sors fintora, hogy végül egymás mellett kötöttek ki. Everard a Rengeteg szülötte, egészen közel élt a családjával a Thornton-birtokokhoz, amelyek akkoriban tizedakkorák voltak, mint ma. Amint kardot volt képes fogni a kezébe, a Dagda-erődbe jelentkezett katonai kiképzésre; korán házasodott, tizenhét-nyolc éves korában, nem sokkal rá apa lett, aztán húsz esztendősen lovaggá is ütötték bátorságért. Újdonsült családját ezt kihasználva költöztette vissza a némileg barátságosabb környezetű Arduinnai rengetegbe.
A boldogsága nem volt hosszú életű; nem sokkal később, mikor épp egy őrjáratot vezetett mérföldekkel odébb, banditák támadtak a határhoz közel fekvő falujukra, és nem kíméltek se asszonyt, se gyermeket; azt mondják, az ott állomásozó birodalmi őrök inkább elfutottak, minthogy megpróbáltak volna harcolni. Évekig kóborolt céltalanul, a családját gyászolva, ott keresve munkát, ahol épp akadt; így találkozott úgy tíz évvel ezelőtt az akkor még igencsak gyermekkorú Ezrával, aki mellé felvették, hogy kardforgatásra tanítsa, illetve az épségét óvja, ha épp arról volna szó. Talán egyszerűen az egymás mellé kényszerülés alakította a barátságukat, talán az elvesztett gyermeke helyett keresett magának másikat, talán Everard valahol osztozik Ezra ambícióiban, még ha a módszereiben nem is.
Elég előre kigondoltnak tűnhet, de nagyon szívesen benne vagyok a változtatásokban is, egyszerűen már megszólaltattam reagban, így néhány dolog adott. :D FC-nek ajánlanám David Oakes-t, de ez csak ajánlás.


2016.09.18. 10:33

Keresem Clara Strawrock - született; Redcliff - rokonait:

Silas Strawrock: Tizenhét esztendős kamaszfiú. Clara elsőszülöttje. Gildas Olwyn fattyja, amiről egyelőre nem tud, Isaacet tekinti valódi apjának. Különösebb kikötés a személyiségére nincs, de legyen fontos neki a család, az anyja és a testvérei. Jelenleg ő a férfi a háznál.

Adalide Strawrock: Tizenöt éves. Egyáltalán nem lányos. Csavarog, és szívesebben barátkozik fiúkkal, de a legjobb barátja egy loncsos-loboncos eb, amit néhány éve az apjától kapott. Előszeretettel felesel az anyjával, édesapja halála óta különösen elszenvtelenedett. Személyisége fejleszthető, csűrhető-csavarható,

Tobias Redcliff: 30-32 év körüli. Férfi. Clara kisöccse. Valódi léhűtő. Bármihez is fog hozzá annak az a vége, hogy adósságot termel, pénzt nyel, és tönkremegy, nincs üzleti érzéke, de mindig van egy "újabb, forradalmi ötlete". Gyakran keveri magát kellemetlen helyzetbe, sok a haragosa. Komolytalan. Gyermeteg.

Davida Redcliff: 25-29 év körüli. Nő. Valódi törtető. Okos és ravasz, néha egészen alattomos. Célja, hogy jelenlegi helyzetéből felküzdve magát hozzámenjen egy gazdag férfihez. Fehérmájú, nem riad vissza a legvégső lépésektől sem. Kicsit ért a gyógynövényekhez, de a kétkezi munkát mindig is alantasnak gondolta magához - ennek ellenére lelkesedő, cserfes, és kedveli a romantikus történeteket.


2016.08.28. 10:54

Ingor Rivell - tünde fiú, vadász-tanonc. Calea Rivell öccse. Kora 80-150 év között mozog, jelleme és kapcsolatrendszere, akár még a neve is tetszés szerint formálható. Szoros a kapcsolata a nővérével, a sógorával is jó viszonyt ápol. A vadászmesterséget apjától örökölte. Gyermekként nővérével együtt szemtanúi voltak, ahogy apját darabokra tépi egy vadállat; azóta retteg a vér látványától, pánikroham fogja el. Ezt azonban nővérén és sógorán kívül senki más nem tudja, így anyjuk ragaszkodik hozzá, hogy Ingor is vadásznak álljon, mint az apja. A fiú büszkesége pedig sokkal nagyobb, mint a félelme, így eszében sincs ellenkezni.


2016.08.26. 19:44

Kahlee DimmaAshara húga, ember, 20-25 közötti. Jó kapcsolatot ápol a nővérével, besegít a kocsmában is néha, de sokkalta törékenyebb jellem, igazi nebáncsvirág, akinek szüksége van arra, hogy legyen mellette valaki, akiben megbízhat, és aki helyette is döntéseket tud hozni. Gyakran esik szerelembe, naiv, álmodozó jellem, halk-szavú és bizonytalan, akit könnyen meg lehet venni szép szavakkal. Akárcsak a nővére, félig radagani, így a képeit ennek megfelelően kell választani.


2016.08.16. 12:30

Chasma Thornton - ember, nemes hölgy, Ezra Thornton egyetlen (élő) testvére. Külseje és jelleme nem igen megszabott, az igénylőn múlik, hogy csak elviseli a testvérét, vagy esetleg vak a számtalan hibájára; az viszont biztos, hogy tudomása van a bátyja útonállói mivoltáról. Kora 16 és 20 között bármi lehet; volt még egy bátyja, Ezra öccse (aki a lány korától függően akár Chasma ikertestvére is lehetett), Rooney, de a fiú meghalt, mikor négy éves volt; Chasma szemtanúja volt a dolognak, ezt ismét csak a jellemtől függően vagy eltemetheti, vagy a mai napig is gondolkodik rajta. 

Cohl Thornton - ember, a néhai Gomer Thornton öccse, aki a bátyja halála után négy éven keresztül hivatalosan Ezra helyett irányított, míg az felnőttkorú nem lett, ám igazándiból a fiú sosem hagyta meg nagybátyjának a végső szót, és inkább mellőzött tanácsadó volt. és az is a mai napig Két lehetőség áll fenn, ami a korát és a megadott dolgait illeti: az egyik, hogy kicsit idősebb, 42-43 esztendős vagy afeletti, és eredetileg Ő szerette volna feleségül venni Karinát, akivel szerelmesek voltak, ám a bátyja megelőzte (becsvágyból és önzőségből), de ez sem jelentett akadályt Cohl számára. Ebben az esetben rossz nyelvek azt suttogják, mind Ezra, mind Chasma az ő fattyai; hogy ez igaz vagy sem, azt az igénylőre bízom. A másik lehetőség, hogy kicsivel fiatalabb, 36-37 körüli, gyermekként csak rajongott a bátyja feleségéért, majd férfikorba lépve szerelmes is lett a házasságában rettentően boldogtalan asszonyba; ebben az esetben a fáma arról szól, csak Chasma és az elhunyt Rooney az ő gyermeke, amelynek igazsága szintén az igénylőre van bízva. Jelleme szabadon formálható.


2016.08.12. 20:38

Calea Rivell - tünde, Hyradern Breshtil felesége, Enlilben született és ott él. Kevéssel fiatalabb férjénél (tehát 197 évnél), egyetlen gyermekük született. Nellos tavánál ismerték meg egymást, ezért - kivételesen ritkán, szűk családi körben - a férfi csak Liliomként említi. Fontos lehet számára a család, de általánosságban az élet szeretete is, lehet szelíd teremtés is, vagy a gyermekét anyaoroszlánként óvó jellem. Jelleme, külseje, háttere szabadon formálható.

Iriel Breshtil - fiatal tünde, Hyradern Breshtil és Calea Rivell egyetlen gyermeke. Szigorú neveltetésben részesült, ez meghatározza apjával való kapcsolatát. Átragadhatott rá apja felsőbbrendűség-tudata, de persze ellenállhat ennek. Mindenképpen egy erős jellemet képzelnék neki, aki esetleg a nevelése ellenére szembe mer szállni a szülei véleményével és akaratával, izgalmasabbá téve az életüket. Kora, jelleme, külseje, sőt neme is az alkotóra van bízva.


2016.08.09. 14:47

Ferian Lhorir - tünde férfi, 30-60 év között - Eleniel egyetlen megmaradt unokatestvére. Fajtársaihoz hasonlóan számára is van egy tudományterület, ami nagyon leköti az érdeklődését és jobbára azzal van elfoglalva, így keveset találkozik Elenivel, akit pedig Főtanácsosi teendői kötnek le, ami miatt nem állnak túl közel egymáshoz, bár a nő ezt nagyon bánja. Én mágusnak képzeltem, de ez már nem kikötés :)

Margaret Agenyr - nemes hölgy, 23-26 év között - Domeric idősebb húga. Valószínűleg ők ketten hasonlítanak egymásra a legjobban, vagy még inkább: ő az aki édesanyjukra a leginkább hasonlít. Büszke és állhatatos nő és megvan benne ugyanaz a számítás és becsvágy, mint bátyjában. 

Rowena Agenyr - nemes hölgy, 20-23 év között - A fiatalabb húg és a legfiatalabb gyermek a családban. Zárkozótt természetű és bár szeretne a jégkirálynő szerepében tetszelegni, valójában sokkal kedvesebb annál és igen egyszerű, ám a nemesek között nehezen megszerezhető dologra vágyik: szeretetre. Akitől pedig ezt megkapja kutyamód hűséges hozzá.


2016.08.04. 20:02

Tate Stormwell ~ We'ta Furtim régi jó barátja, 25-30 év körüli ember. Régebben egy figyelmes, törődő és energikus fiú volt, de személyisége azóta változhatott. Későn derült ki róla, hogy mágusvér csörgedezik az ereiben. We'taval és egy tünde fiúva ápolt jó barátságot, s hárman együtt döntötték el, hogy megszöknek Nemetona kőtornyaiból. Menekülés közben tünde barátjuk odaveszett, és egy jó darabig We'taval menekült tovább. A begyűjtők azonban utólérték őket, és  Tate elhatroza, hogy legalább a lányt "megmenti" a "fogságból". Őt elfogták, ám valamilyen úton-módon - legvalószínűbb hogy egy baleset következtében- elvesztette emlékei többségét. Visszakerült a Kőtornyok közé, ahol majdhogynem előről kellett kezdeni megtanulni használni az erejét. Végül jópár dologra ismét emlékezni kezdett, de kissé befolyásolták az emlékeit. Például ő úgy tudja, We'ta meghalt. Legutoljára a fővárosban látták egymást a régi barátok. Hogy Tate felismerte-e, vagy hogy egyáltalánit keresett a fővárosban, azt az génylőre bízom.Ezen kívül személyisége, külleme és története szabadon formálható.

Collton Ferras~  Messaryll Ferras bátyja, 25 éves. A család tragédiáját követően édesapjával rheyába utazott és ott katonának tanult. Hogy manapság milyen katonasággal kapcsolatos munkája van, azt az igénylőre bízom. Elkötelezett és céltudatos ember, lehet ugyan az a terve mint valamikor apjának, de akár más is. Külsejéről csak annyi kikötésem lenne, hogy mindenképp sötét hajú, tekintélyt parancsoló ember legyen. Hogy minél hamarabb fel akarja-e keresni a húgát, vagy csak elismert emberként akar visszatéri, azt szintúgy az igénylőre bízom.

Bard'rie Ulv~ Messaryll Ferras gyerekkori barátja. 23 éves, vadász. A két Ferras gyermekkel mindig is alázatosan viselkedett. Édesapja tanította mindenre, a legtöbb dologban rá hasonlít. Mind kinézetben, mind személyiségben. Egy nyugodt, meggondolt ember. 4 évvel ezelőtt hagyta ott a családját és kezdett vándorolni. Ma pedig egy nemesi család megbecsült vadásza. Táplálhat enyhe érzelmeket Messaryll irát, de tekinthet rá úgy is mint saját húgára.A fentieken kívül minden mást az génylő fantáziájára bízom.

Figyelembe ajánlom hozzájuk We'ta és Messaryll adatlapját!


2016.08.04. 15:20

Regis Hopper - féltünde, apai ágról örökölte ereiben a tündevért. 23-33 év körüli. Nincs tisztában a tünde kultúrával, nem is igen tiszteli vagy érdekli: apja is városi tündéből lett vándorművész volt. Egész kiskorát szekereken töltötte Aglanir városait és falvait járva, nincs olyan hely ahol tíz éves korára meg nem fordult volna. Kivételes tehetséget mutat a színészkedéshez, mégis úgy gondolta a szélhámosként vagy tolvajként könnyebb megélni, holott pocsék volt az emberek megtévesztésében vagy kirablásában. Mégis ez vezetett ahhoz, hogy keresztezzék útjaik egymásét Roran Haywarddal, akit sikertelenül próbált kirabolni és próbálkozása jobb kezének két ujjába került. Minden nézeteltérésük ellenére legjobb barátok lettek, Regis testvéreként tekint a fiatal fiúra. Roran oldalán rengeteg balhéban volt része, Reig rengeteg tapasztalatot szerzett a világról és megtanulta azt árnyaltabban látni. Mindenképpen imádjon beszélni és legyen szókimondó, mert a legtöbb bajba Regis nagy szája keveri a két barátot. Újraigényelhető! [már elkészült adatlap]

Gwenyth Rhodes - paraszt, 20-25 év körüli. Tíz éves volt, mikor mindkét szülőjét és bátyját a falujuk fejet ütő járvány magával ragadta, kisgyerekként maradt rá öccsének, Alstonnak a nevelése, aki akkor töltötte második életévét. Életének első tizenöt éve nehézkesen, szörnyű körülmények közt telt el; épphogy sikerült öccsének élelmet nyújtania különböző munkákból származó jövedelméből, de dolgát az sem könnyített meg, hogy fivéréről kiderült, hogy mágusvérű. Nem volt hajlandó átadni Alstont a begyűjtőknek, így olyan helyre menekült ahol nem találhatnak rájuk: a Morrigui Puszta lápvidékének szívébe, egy elhagyatott kunyhóban tengették mindennapjaikat, viszonylag gondtalanul. Talán Gwen volt a legmeglepettebb, mikor a mezőn végzett mindennapi munkájából hazafelé menet két fiatalt talált a lápba ragadva, lovaikkal együtt. Öccse segítségét hívva húzta ki őket az ingoványos talajból, akik cserébe megígérték nem árulják el a fiú hollétét. Gwennek a legelejétől kezdve egyértelmű volt Roran közeledése, de nem ment bele a fiú játékába: bízott abba, hogy egyszer olyan férjet talál majd magának aki képes lesz eltartani őt és öccsét is. Hosszú időbe telt, mire végül maga sem tudja miért, de beadta a derekát a fiúnak; Mikor fivérét a begyűjtők elvitték és tulajdonát is felégették, számított arra, hogy Roran ott lesz mellette. Helyette vegyes érzelmek gyötörték, mikor tévednie kellett. Kinézete és személyisége szabadon formázható!


2016.07.31. 16:03

Diane Lumiere: Elijah Vosburg özvegye. Isobel és Charles Vosburg édesanyja.  A negyvenes éveiben jár. Amíg Elijah élt és a férfi volt a családfő, sokat veszekedett a férjével a férfi módszerei miatt. Pontosan annyira művelt és kedves, mint a kislánya, de tud Ő olyan szigorú is lenni, hogy ha gyilkos pillantással pillant valakire, akkor a meg néhányan meg is ilyednének tőle. Származását tekintve nemes vagy gazdagabb közember. Először érdekházasságnak, mert a szülei jó nagy mennyiségű hozományt adományozott Elijah családjának, de végül egymásba szerettek a végén. A többit az igénylőre bízom. 

Charles Vosburg: - nemes - Elijah Vosburg és Diane Lumiere elsőszülött gyermeke, és Isobel bátyja. Úgy 26-31 éves fiatalember. Édesapja halálával Ő vette át a családfő szerepét és a családi birtok irányítását, miközben mindvégig próbált az édesanyja és a kishúga támasza lenni. Illetve a lehető legtöbb dologban segíteni őket. Tulajdonságát tekintve bármit megtenne a szeretteiért, és amíg Elijah élt, addig mindig kiállt Isobelért, hogy ne eröltesse a lánynál az érdekházasságot. Szóval az ő vezetése alatt a családi birtok irányításának módszere is egy kicsit megváltozott a szomorú esemény óta, hiszen más ember is vezeti. A többit az igénylőre bízom. 
Címere: repülő fehér galamb

Mind a kettejüknél érdemes elolvasni Isobel Vosburg adatlapját és azon belül is az előtörténet részét!


2016.07.17. 21:17

Royce Eardwulf lánya, neve nem meghatározott, az alkotóra van bízva. Nemesi származású, az Eardwulf név egyetlen örököse édesapja révén, de erről ő nem feltétlenül tud. Royce begyűjtőként kezdett titkos viszonyba az édesanyjával, aki akkoriban mágusvérűként Nemetona Kőtornyainak fogságában élt; szülei között tiszta szerelem fejlődött, ezért is szöktette meg Royce a lányt, amikor rajta keresztül próbáltak fogást találni rajta a húga szökésével kapcsolatban. A kérdéses leánygyermek a szökés alatt fogant, Royce még nem tudhatott róla, és azóta sem mondta el neki senki, a gyermek születését követően sem. Ezt követően a legtöbb kérdés a megalkotóra van bízva. Az anyja életben is lehet, de meg is ölhették; felnevelhette ő, vagy adhatták nevelőszülőkhöz; tudhat is a szülei valódi kilétéről, meg nem is; lehet mágusvérű, de nem kötelező. Az élettörténete és a sorsa addig kötött, ameddig Royce előtörténetében olvasható, egyébiránt bátran szabadjára lehet engedni a fantáziát.

Freida Stutton szolga, 27-30 éves, Naryssa Windwiggler szobalánya. Mondhatni kezdetek óta azt csinálja, amit, Naryssa kb. 12-13 éves lehetett, amikor fiatalon a Windwiggler család alkalmazni kezdte a lány cselédjeként; több mint egy évtizede ő felelős tehát Naryssa megjelenéséért, a fürtjei fényességéért és a titkai őrzéséért. Úrnője barátnőként és bizalmasként tekint rá, soha nem bánt vele lenézően vagy túlságosan keményen, még akkor sem, amikor Lady Riker vált belőle. Freida volt az egyik dolog, amihez feltétlenül ragaszkodott a családi házból, ezért ő is Rike várába költözött Naryssával együtt az esküvő után. Külseje és minden egyéb tekintetében szabad az út, a fő mozgatórugói kapcsán két vonalat tudok elképzelni. Az egyik természetesen a viszonzott barátság; ebben az esetben valódi barátnőkről lenne szó és Freida elfogadja Naryssát minden hibájával együtt. A B-terv szerint részéről pusztán megjátszott barátságról van csak szó; szépen lassan gyűjtögeti az úrnője kis titkait, miközben megveti hiúsága és becsvágya miatt. Munkálkodhat benne némi irigység is, elvégre ő is szívesen kitörne a szolgasorból, de Naryssával ellentétben az ő helyzete jóval kilátástalanabb. Újraigényelhető! [már megírt/korábbi adatlap]


2016.07.17. 16:10

Benedict Lyoneskisnemes, a legidősebb Lyones fivér, harmincas éveiben jár. A családfő halála után Benedict vette át háza irányítását s uralkodik azóta is felette. Ambiciózus akár családja többi tagja, találékonyságával karöltve mindent megtesz, hogy birtokai felvirágozzanak. Alárendeltjei szerint apjára kevésbé hasonlít, jó és tiszteletreméltó földesúr, nem riad vissza a kétkezi munkától sem. Ezen felül személyisége és egyéb jellegei szabadon formálhatók!

Lucien Lyoneskisnemes, Andret fiatalabb bátyja, másodszülött, huszas évei végén jár. Másodszülöttként nem sok eséllyel pályázhatott a család feje címre, így atyjuk Rheyába küldte tanulni, hogy majd tudásával segítse a família előbbre jutását. Minden más az alkotó fantáziájára van bízva.

Anais Lyones kisnemes, a Lyones család legfiatalabb sarja, 21-22 éves fiatal leány. Jó kapcsolatot ápol testvéreivel, huzamosabb ideig még sohasem hagyta el Vidravárat és a birtokot. Minden más az alkotó fantáziájára van bízva.


2016.07.07. 18:32

Caun Rimadar féltestvére, vérszerinti – FIÚ. Caunnál valamelyest fiatalabb, hiszen azután fogant, hogy az apjuk elhagyta a berithet és valahol máshol telepedett le. Legyen határozott jellem, jó harcos, és elég eltökélt ahhoz, hogy felkerekedjen megkeresni egy ismeretlen féltestvért, akit sosem látott, pusztán annyit tud róla, hogy az anyja Caunnak keresztelte. Az indítatás teljes mértékig az igénylőre van bízva.
[caun adatlapja]

Fiona Campbell szakadár mágus, nő – Huszonnyolc-harmincnégy év körüli boszorkány. Roland Ravenwood egykori kedvese, akit a nemetonai tornyokban ismert meg; Szerelmük virágzó volt, s tiszta – a férfi szempontjából. A Beavatás szertartása után (amikor egy mágus tanoncból teljes értékű mágus lesz) Fionát megfertőzte a hatalom, ami miatt mindig és mindig többet kívánt belőle. Lelkét elemésztette a sötétség, és végül megszokott a mágustanodából. Roland úgy gondolja, hogy egy démon szállta meg. Kegyetlen, hataloméhes, erős mágus, aki azóta a Lidérckirály felemelkedését szolgálja a Berith vidéken. Külső, egyéb jellemvonások szabadon formálhatóak.
[roland adatlapja]

Simon Deerwood – Ser Henry Deerwood fia, aki a rengetegben látta meg a napvilágot. Gyermekként sok időt töltött az Aldayr család birtokán, és egészen addig közeli barátságot ápolt Griselldisszel, amíg a nő családja menekülni nem kényszerült. A Deerwoodok is megsínylették a hatalomfosztást, így az évek folyamán a család férfitagjai kénytelenek voltak zsoldosként megélni. Amikor a rengetegben ismét kitűzték az Aldayr zászlókat, és a testvérek a régi szövetségeseket keresték, Ser Henry azonnal kötélnek állt, így a férfi azonnal a bizalmi körbe került. Simon jelleme szabadon formálható. Korát tekintve 34-38 év körüli. [ÚJRA IGÉNYELHETŐ - A KÉSZ ADATLAP ITT OLVASHATÓ]
[griselldis adatlapja]


2016.07.05. 20:46

Roderick Sieffre - Egyszerű közember, egy az Arduinnai rengeteg és a Morrigui puszta határába élő parasztcsalád legidősebb fia. 27-35 év körüli, kivételesen intelligens katona, jól bánik a szavakkal, mindig tudja mit kell mondani. Hízelgő szavaival könnyedén az ujjai köré csavarja az embert, aki soha nem tudhatja mennyi igaz abból, amit állít. Reese Loftent már azelőttről is ismerte, hogy testvére lépett volna szerepébe, de csak Eira volt az aki felfigyelt a férfira és képességeire. Hamar a "Lord" tanácsadójává küzdötte fel magát, legalább annyi beleszólást érve el a Loften család sorsának alakulásában, mint amennyi az örökösnek is van. Talán ő az egyetlen aki sejti Reese valódi kilétét, aki egyébként közeli barátként tiszteli a férfit. Jelleme ezenkívül szabadon formázható, úgy ahogy valódi célja is; tekintheti ő maga is Eirát barátjának, de lehet színjátékának része is.


2016.07.03. 17:51

Aenar Tanselle - nemesember, 20-23 év körül - Viserra Tanselle öccse, a második öt testvér közül és az egyetlen fiú, így ő Breakwater örököse. Régen, egy csúnya balesetben eltörte a combcsontját, ezért le kellett mondania arról, hogy lovag lesz. Lába miatti nehézségei ellenére optimista, bár apja betegsége miatt valószínűleg ő aggódik a legtöbbet, hiszen ő segít neki és látja mennyire súlyos. Szoros a kapcsolata testvéreivel, ő jön ki a legjobban a kisebbekkel is.

Vaelena 'Lena' Tanselle - nemes hölgy, 17-19 év körül - A harmadik gyermek a családban. Komoly és felelősségteljes a kora ellenére. Bár nővérével gyakran nem ért egyet és tulajdonképpen szinte egyedül vele vitatkozik a testvérei közül jó a kapcsolatuk. Egyéb nézeteltéréseket mindig ő simít el, jó érzéke van az emberekhez. 


2016.06.22. 16:56

Rögtönzött tanító(k): Olyan katonák, gyógyítók, harcosok, mágusok és egyszerű polgárok jelentkezését várom, akik titokban különböző apróságokra tanítanák Erya Silmát vagy Rheyában, vagy az Arduinnai rengetegben. Ez lehet íjászat, kardforgatás, költészet, mágia, gyógyászati technikák vagy épp a közös nyelv - bármi, amit Erya tünde lévén nem ismer még. Cserébe busás fizetség, illetve esetlegesen vica-verza tanítás várható. Pl. Erya taníthat tündéül, tünde gyógyászatot, tünde harcmodort, stb.


2016.06.22. 14:23

Claisir Flambard a rheyai ispotály orvosa, aki a harmincas éveiben tapos. Ragnor Brai tanítványa volt egy rövid ideig, majd az ő helyét foglalta el a férfi halálakor. Újra és újra fellángol a pletyka, miszerint ő végzett Muriel apjával, de ez a szóbeszéd mindannyiszor a józan ész szabta határokba ütközik. Jelenleg Ragnor Brai lányának közvetlen felettese az ispotályban; a lány és ő kölcsönös tisztelettel viseltetnek egymás iránt. Kissé komor, titokzatos természetű alak, ugyanakkor ez sokak számára csak vonzóvá teszi.


2016.06.14. 19:39

Joderick Riker: ember, 33-35 körüli. Elsőszülött fiúként Rike várának örököse; harcos lélek, aki rajong a kardforgatásért, vívásért, lovaglásért és lovagi tornákért, ám kiskorától kezdve tudja, hogy a helye Rike élén lesz. Földesúrnak kicsit szeleburdi és heves, mintha nem nőtt volna be a feje lágya; harsány, rettentően jókedvű és imád tréfálkozni. Szereti a családját, és mindenkihez van egy-két jó szava; igazi oroszlán. Nemrég nősült.

Naryssa Windwiggler (Riker): ember, kora nem meghatározott. Joderick Riker felesége; nagyon rövid ideje házasok csak, előtte pedig nem igen találkoztak, így tulajdonképpen még mindig idegenek egymásnak. Tipikus érdekházasság az övék, Naryssa gazdag családból való, bár nem nemes. Jelleme szabadon formálható.

Millson Riker: ember, úgy 29-31 között. Másodszülött, ám édesanyja családja férfiágon kihalt, miután Millsonék nagybátyja meghalt egy betegségben úgy két évtizede. Fiúörökös híján a nagyapja Millsont tette meg egészen neves borászatuk utódául - tizenéves korától kezdve a jó pár hektáros szőlős vidék és a borászat várományosa, a nagyapja tanítja mindenre, ami kellhet neki. Az egyetlen a Riker-fiúk közül, akit sosem érdekelt a harc; Millson sokkal befelé fordulóbb, egyesek szerint egyenesen sunyi. Keveset beszél, viszont mikor igen, lerí róla, hogy rendkívül tanult és eszes. A kapcsolata nem túl közeli egyik testvérével sem.

Ristar Riker: ember, 25-28 év közötti. A Szerencse Fia; Kilian szerint aranycsillagzat alatt születhetett, mert akármibe fog bele, egyszerűen sikerül neki – nem kell érte dolgoznia, egyszerűen összejön, és a jutalom az ölébe hullik. Ristar ezt előszeretettel ki is használja: annyit lustálkodik, amennyit csak képes, és annyira pompás, szórakoztató életet él, amennyit még nem szégyell. Vidám és harsány, akárcsak Joderick, de legidősebb testvérükkel ellentétben Ristarban akad gonoszság is bőven; csak azért lett lovag, majd nemrég királyi testőr, hogy ezzel Kiliant heccelje (habár a feladatait kivétel nélkül jól végzi). Piperkőc, és nagy nőcsábász, ezen kívül kapva kap minden alkalmon, amit kihasználhat;még akkor is, ha esetleg nem teljesen ildomos vagy etikus...

Mindenkit megtaláltam. :)


[30-11] [10-1]

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!