aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Calea Rivell
tünde
183 év
-
Arduinnai rengeteg
a mátriárka testőre

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:
végtelenül optimista, türelmes, alázatos, ő a békítő a családban, csupaszív, könnyen kijön másokkal, családcentrikus, cserfes, remek háziasszony és jó harcos, önzetlen és önfeláldozó, erős az igazságérzete, kalandvágyó, fiatalos, szerény, imád másokat ugratni

Negatív:
makacsul ragaszkodik a saját igazához, a munkájában túlzottan vakmerő, szeret vitatkozni, addig nem szokása békén hagyni Hyrát, míg be nem fonhatja a haját; az élet más területein is ugyanilyen rámenős és eltántoríthatatlan, könnyen elveszíti a fejét, hajlamos magába fordulni és elhallgatni dolgokat, nehezen bízik meg másokban

Külső
Calea legizgalmasabb vonása a szeme, mely a zöld és a sárga árnyalatában ragyog, akár egy szentjánosbogár. Arcán állandó vendég a széles, fülig érő mosoly, melytől apró gödröcskék jelennek meg az orcáján. Alakja meghazudtolja korát, vékony, inkább edzett, mintsem törékeny, de nyoma sincs rajta a gyerekáldásnak: a csípője széles, keblei dúsak, combjai teltek, hosszúak, dereka karcsú. Derékig érő, lángvörös haja narancsos árnyalatot kap, ha napfény éri, és jótékonyan elfedi azt a néhány szarkalábat, mely főként akkor figyelhető meg a szeme körül, amikor túl sokat dolgozik. Járása könnyed és ruganyos, meglepően fürge, légies. Öltözködése a nőies és a kényelmes között mozog, szereti a fűzőket, a szép ruhákat, szoknyákat, de ha dolgozik, általában nadrágban és magas szárú csizmában, ingben látni. Nem szereti a kirívó ruhákat, könnyen elvegyül a tömegben, de ha megpillant, barátságosan integet feléd. A kiegészítők megszállottja, imádja a kézzel készített ékszereket, a díszes fegyvereket, füldíszeket. Egyetlen gyűrűt hord, amit Hyrától kapott, és sosem veszi le. Az íját is mindig a férje készíti neki, a többi fegyvere pedig elsőosztályú tündekéz alkotta.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
A Rengetegben született és ott is nőtt fel, Enlil falai között. Nagyanyja a Mátriárka testőrei közé tartozott, és ezt a hivatást később édesanyja, majd Calea is tovább örökölte. Édesapja vadász volt, így a szülei legtöbb idejét lekötötte a munka, sokat voltak távol otthonról, a gyerekeket legtöbbször a szomszédokra, barátokra bízva. Lea fiatalon magára maradt, ráhárult a házimunka, a tanulás és az öccse nevelése is, épp ezért már kislányként háziassá, rendszeretővé és anyáskodóvá vált. A kapcsolata a mai napig szoros az öccsével. Amint elég idős lett, hogy eldöntse, mivel szeretne foglalkozni, rögtön édesanyja mellé szegődött testőr-tanoncként. Kifigyelte a testőrség minden csínját-bínját és amikor csak lehetett, az úrnőékkel tartott, hogy tanuljon. Amikor éppen nem mehetett velük, apjához szegődött vadászni. A közös nyelven túl több másik nyelvet is elsajátított és rengeteg különféle országban járt, különböző harcmodorokban képezte ki magát, nagykorúvá válása után pedig átvette édesanyja helyét a Mátriárka testőrei közt. Néhány évnyi gyakorlás után végül elnyerte az úrnő teljes bizalmát.
Nem sokkal később az apja meghalt vadászbalesetben, a gyerekek szeme láttára. Öccse azóta sem bírja a vér látványát, rosszul lesz és pánikrohamot kap, ha vért lát; Lea reakciója is hasonló, de ő idővel megtanult úrrá lenni a félelmén a munkája miatt. Az édesanyjuk erről semmit sem tud, így feltett szándéka, hogy a fiát a családi hagyományoknak megfelelően vadásznak nevelje. Bár Lea sokat veszekedett vele emiatt, az öccse büszkesége erősebbnek bizonyult és nem hajlandó lemondani arról, hogy félelme ellenére vadásznak álljon. Egyedül Hyra ismeri a gyengepontjukat, ő az egyetlen, aki olykor láthatja még Lea kezét remegni, ha eszébe jutnak az emlékek.
Nellos tavánál ismerte meg jelenlegi férjét, Hyrát. A fiú mindig olyan szomorúan bámulta a vizet, hát Calea elhatározta, hogy felvidítja. A gyerekes évődésből barátság, majd szerelem alakult ki, az esküvő után nem sokkal pedig megszületett első gyermekük. A mai napig szeretettel ugratja férjét apró, édes nyelvbotlásai miatt. Calea remek családanyává vált, de merne bárki is mást mondani egy olyan asszonynak, aki a dobótőrével szeleteli a vacsorát! A családjáért, a városáért és a népéért bárkivel ölre menne, de van egy asszonyi oldala is, amelyet csak a négy fal között látni, és amelyik telhetetlenül nyúzza Hyra hegyes fülét egy második kis poroszkálóért...

 

E G Y É B
Család:
- Hyradern Breshtil - férj [adatlap]
- Iriel Breshtil - gyermek [keresett karakter]
- Izaryth Rivell - anya [njk]
- Ingor Rivell - öcs [keresett karakter]

 

Tinwe
 
hraurie@gmail.com

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.08.28. 10:59
Anders

 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!