aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Ashara Dimma
ember
25 éves
polgár
Tritón-tenger
kocsmárosnő

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: melegszívű; vidám; talpraesett; barátságos; nem ítélkezik; megbízható; diszkrét; segítőkész; kitartó; türelmes; nem vár el sokat; erős, mind lelkileg, mind testileg; elfogadó

Negatív: férfiasan karakán; negatív az életszemlélete; nem hisz sem álmokban, sem reményben; főnökösködő; túlzottan is beszédes és anyáskodó; lobbanékony;

Külső

Asha félig radagani, s mint ilyen, számtalan külső tulajdonságot örökölt a tűző Nap országából érkezett édesapjától; bőre puha, sima, sötét tónusú, ajkai szintén barnásabb színűek, és az átlagosnál teltebbek. Haja kissé durvább tapintású, feketébe hajlóan barna, melyet a nap néha világosabb árnyalatúvá szív; szemei színe nem meghatározható, barna és zöld keveréke, sárga foltokkal. Szívesen emeli ki világos színű íriszeit sötét festékkel a szeme körül. Nem túl magas, mindössze 166 centiméter, s bár valaha igen vékony volt, szinte vézna, a fia születését követően sokat nőiesedett az alakja. Telt kebleit ruháival is gyakran hangsúlyozza, sokszor hord fűzőket, zekéket, ötvözve az asszonyibb darabokat némi férfias gyakorlatiassággal. Nem veti fel a pénz, így ékszerei egyszerűek, szívesen hord kagylókkal vagy csigaházakkal díszített nyakláncokat, fülbevalókat, s a hajába is szokott gyöngyöket fonni. Hangja mély, szavaiból érződik, hogy nem tűr ellentmondást, és léptei is határozottak, ruganyosak, mintha folyamatosan sietne valahová.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Ashara rendelkezik mind aglaniri, mind radagani gyökerekkel, s ez a hagyaték hol segítette, hol hátráltatta Őt és családját az élete során. Édesanyja, Letta egyedüli gyermeke volt szüleinek, akik már generációk óta üzemeltették a saját kocsmájukat, a Rézorrú Fredet, mely nem hozott ugyan kiemelkedő gazdagságot, de sosem akadt gondjuk az élettel. A takaros kis kocsma nem volt messze a kikötőtől, így sok matróz és tengerész betért hozzájuk; itt ismerkedett meg a tizenhét esztendős Letta későbbi férjével, Cayman Dimmával, aki merész álmokkal és érdeklődő szívvel érkezett egyenest Radaganból. Nem mondhatni, hogy Letta szüleit különösebben lenyűgözte volna a furcsa külsejű idegen, aki a lányuk kezéért folyamodott hozzájuk, ám boldoggá tette Lettát, nekik pedig ez elég volt. Ők összeházasodtak, s alig két év múlva meg is született első gyermekük, Ashara, akit néhány évvel később még egy leány követett. 
Asha boldog gyermekkort tudhat magáénak, sokat játszott az utcán a húgával és a család közeli barátainak gyermekeivel, még akkor is, ha sokan ferde szemmel néztek a félvér kislányokra. Mindig is határozott fellépése volt, megvédte a gyengébbeket és nem félt jól bemosni a nagyobb fiúknak sem, így apja, aki anyai nagyapja helyett vette át a kocsma vezetését, a szárnyai alá vette a kislányt, hogy mindent megtanulhasson, amire csak szüksége lehet, mikor Ő lép a Rézorrú Fred élére. 
Az élettel szembeni pozitív látásmódja akkor tűnt el végleg, mikor tizenhat éves volt, és az apját egy verekedésben megölték. Néhány helyi lakosnak nem tetszett, hogy egy ilyen idegen, egy radagan az Ő földjükön gazdagodhat meg egy kocsmával, miközben Ők a rakparton robotolnak, s eme igazságtalanságért elégtételként elvették a férfi életét. Ashara lépett elő, mint a család feje, édesanyját túlzottan letörték ugyanis a történtek; egyszerre volt támasza a húgának és édesanyjának és vezette a kocsmát, még ha nem is teljesen egyedül. A család egy régi barátja és annak fia sietett a gyászoló család segítségére, míg Asha túl fiatal volt; később ez a fiú, bizonyos Rickon, lett Ashara férje. Fiatalon házasodtak, s mikor a lány tizenkilenc esztendős volt, megszületett a kisfiúk is, Keelan. Ashara sosem volt szerelmes Rickonba, mindig inkább csak nagyon jó barátjának s ezen felül vonzó férfinak tartotta, ám igyekezett helyesen cselekedni, és akkor és ott a férfi tűnt ennek a helyes lépésnek; talán ezért lehetséges, hogy mikor a férfi három esztendővel ezelőtt megbetegedett majd elhunyt, nem tört össze annyira, mint az édesapja halálakor. Azóta egyedül neveli a kisfiát, akiért bármit megtenne, s vezeti a kocsmát; kedves szavakkal fogad bármilyen belépőt, de kérlelés nélkül elbánik a részegekkel, akik nem tudják, hol az a bizonyos határ.

 

E G Y É B
Család:

Keelan Bailey - fiú [njk]
Kahlee Dimma - húg [keresett karakter]
Letta Dimma - anya [njk]
Damos Bailey - volt após [njk]
Galéria:


 

 

Kaya
 
monaconaomi66@gmail.com

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.09.09. 15:42
Kaya

 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!