aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Gildas Olwyn
ember
36 év
főnemes
Rheya
lovag

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: jó taktikus; nemes lelkű; barátságos és közvetlen, könnyű vele beszélgetni; hűséges; szeret humorizálni; könnyed és pozitív hozzáállású; erős; nyitott; megbocsátó; merész; őszinte

Negatív: lehetetlenül komolytalan; hajlamos ignoráns lenni mások rossz tulajdonságait illetően; magánéletében, pénzügyeiben felelőtlen és gondatlan; túl könnyen megbízik másokban; néha megfeledkezik a rangjáról; szórakozott; nyughatatlan

Külső
Majd’ 190 centiméteres magasságával az átlagos tömeg fölé nyúlik, amit nem is bán túlzottan, csak hozzátesz ahhoz a képhez, amit félig-meddig tudatosan épít magáról. Arca vékony, teste harctól edzett, igazándiból nem foglalkozik a külsejével, és ha hosszabb udvari pompától való távollétre kerül a sor, nem rest nemesebb körök által talán gondozatlannak tűnő hosszúságúra növeszteni mind göndör, világosbarna haját, mind szakállát. Szemei metsző zöldeskékek, melyek kissé talán túl mélyen és túl közel ülnek egymáshoz, s bár arcvonásai külön külön (homloka magas, ajkai keskenyek, a füle pedig kissé kiáll) előnytelenek, Gildas mégis jó megjelenésűnek számít, arcán kisfiús, mély gödröcskékkel, ha mosolyog, és meglehetősen sokat mosolyog. Hangja mély, de nem durva, kellemes a fülnek, s felettébb harsány. Öltözetében előrébb helyezi a funkciót és a kényelmet, mint a pompát és a magamutogatást, ha épp nem páncéljában, úgy bőr vértben és egyszerű lenvászon ingben, valamint elhagyhatatlan bőrkesztyűi egyikében találhatjuk, gazdagsága épp csak a kissé drágább anyagokban, és az igényesebb megmunkálásban tükröződik.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Mintha egyenest egy krónikás tollából született volna, fényes páncélos lovag képében – néhányan ezt mondják, ő pedig határozottan szeret így is gondolni magára, habár a hiúság, mint olyan, hiányzik belőle. A nemes s gazdag Olwyn családba született, igaz, csupán második fiúgyermekként, s mint ilyen, örökölt földek vagy nagyobb vagyon híján. Gondja azonban ezzel sosem akadt, s míg bátyja lassan, de biztosan küzdötte magát fel az udvari ranglétrán, egészen a királyi főtanácsosi címig, addig ő attól sokkalta gyakorlatiasabb útra lépett, és katonának állt. Kiskorától kezdve mérhetetlen egykedvűséggel fogadta a leckéket politikáról, tudományokról és gazdaságról, ellenben újra és újra elolvasta a családi könyvtárban fellelhető legendás köteteket, krónikákat, hadtörténettel töltötte meg elméjét, és áhítatosan csüngött az összes katona szavain, aki csak hajlandó volt mesélni kalandjairól.
Alig tudott járni, mikor először méretének megfelelő fa kardocskát tartott a kezében, majd egyre nagyobbat és nehezebbet – tíz évesen azzal kérkedett bátyjának, hogy gond nélkül el tudná verni igazi karddal is, s amint a kezébe kapott egyet, meglendítette, a fém pedig azzal az erővel arccal előre a földig húzta. Az orra hegye ma is, bár alig láthatóan, enyhén ferde. A kezdeti kételyek rövid időn belül semmivé foszlottak, ahogy korosodva egyre több és több tehetséget mutatott a kardforgatáshoz. Az első lovagi tornáját tizenkilenc esztendősen nyerte, s bár az egy szinte jelentéktelen torna volt, a sikerek nem várattak sokáig magukra, sem hasonló rendezvényeken, sem a csatatéren; utóbbin nem ismeri helyét komolytalanságnak, mintha hirtelen felnőne a korához.
Részben erényei, részben talán sokak számára kellemes társasága miatt kaphatta meg a lovagi címet, no meg azt, ami ezzel járt. Habár mindaz, amit családnevével örökölt, illetve amit saját maga vívott ki, számos kaput megnyitott előtte, egészen ez idáig eszébe sem jutott megházasodni, annak ellenére sem, hogy jócskán benne van már abban a korban, sőt, néhányak szerint el is hagyta. Szereti azt hinni, hogy még bőven elég fiatal belevágni akármibe, ezen felül pedig épp eleget törődhet Ysolde-dal, bátyja egyetlen lányával, akit szinte sajátjaként szeret és nevel, Gareth távollétében okítva mindarra, amire szüksége lehet a harchoz. Úgy véli, a kardvívás esszenciális tudás, függetlenül attól, az ember szoknyát hord vagy nadrágot. Ennek ellenére a lánnyal együtt gondosan titokban tartja a dolgot bátyja elől.

 

E G Y É B
Család:
- Gareth Olwyn - testvér [njk]
- Ysolde Olwyn - unokahúg [ADATLAP]
- Gylda Olwyn - testvér [njk]
- Tomas Agenyr – unokaöccs [adatlap]
- Tyria Agenyr – unokahúg [ADATLAP]
- Trevan Agenyr – unokaöccs [ADATLAP]


 

 

Kaya
 
monaconaomi66@gmail.com

 

7 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.12.07. 16:05
Kaya

2016.09.27. 19:15
Kaya

2016.08.06. 21:35
Anders

2016.05.15. 22:07
Kaya

2016.05.04. 19:56
Kaya

2016.04.06. 21:04
Kaya

2016.03.21. 17:20
Daphne

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER