aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Eleniel Lhorir
tünde
141 év
-
Tritón tenger
Főtanácsos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: megfontolt, diszkrét, segítőkész, nehéz kizökkenteni a nyugalmából és ritkán emeli fel a hangját, nagylelkű

Negatív: gyakran fásult, melankolikus, túl komolynak és elérhetetlennek látszik, féltékeny, van benne némi felsőbbrendűség-tudat

Külső
Karcsú, magas szépség, fajának minden kecsességével és bájával felvértezve. Derékig érő, sötét haja mindig elegánsan omlik le, gyakran díszítik ékszerek csakúgy mint a testét is. Ezek kivétel nélkül családi örökségek és nagy becsben tartja őket. Tengerkék szemei kifejezőek: aki elég empatikus hozzá kiolvashat belőle mindent. Arca ellenben ritkán árulkodik az érzéseiről, csak kevésszer húzódik mosolyra a szája és az akkor is többnyire halovány csupán.
Ruhatára rangjának megfelelően letisztult, ízléses darabokból áll. A egyszerűbb, természetesebb árnyalatokat kedveli, rikító holmikban feszengene, ilyen színeket nem hord. Fegyverét kizárólag a legszükségesebb esetekben tartja magánál. 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Nagy családba született, elsőként a sok-sok unokatestvére között, ám mára csak ő és a legfiatalabb fiú, Ferian valamint annak apja, az ő nagybátyja, Thaengal maradtak. Népük nehéz időiben is végig egymás mellett álltak és próbálták a többieket támogatni. Eleni édesanyja szintén Főtanácsos volt, mint előtte számos felmenője, nem is igazán emlékezni olyan időre, amikor a családjuk valamely tagja ne töltötte volna be ezt a pozíciót. Az ő akaratereje és állhatatossága tartotta a lányában a lelket a legsötétebb órákban. Habár amíg gyermek volt elképzelései a jövőjéről nem tartalmazták azt, hogy kövesse szülője nyomdokait, felcsepederve mégsem volt kérdés számára, hogy ezt fogja tenni. Nem tudja pontosan mikor érett meg benne az elhatározás, de azóta rendületlenül tartja magát hozzá, nincs kételye.
Fajtársaihoz hasonlóan valami miatt elszakíthatatlan, mély, bensőséges a kapcsolata az otthonával és mindent megtenne a védelmében. Veszteségei hatására talán kissé túl vérmesen ragaszkodik mindahhoz aki illetve ami megmaradt neki, ám közel sem utálat az, amit akár a nomádok vagy a többi ember iránt érez. Egyes nomádok vagy emberek azonban más megítélés alá esnek nála is. Tisztában van a világ realitásaival, ám igyekszik a jót választani, a békesség mellett állást foglalni. Ennek ellenére lojalitása népéhez köti, annak bánata a sajátja és sérelmei az övé is, amit nem hagyna annyiban.

 

E G Y É B
Család:
- Ferian Lhorir - unokatestvér [keresett karakter]
- Thaengal Lhorir - nagybátyj [njk]

 

Windr
 
andzal@freemail.hu

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.07.25. 21:40
Windr