aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Aglanir világa
Fórumok Fórumok: 
Fórumok Fórum leírása:
Rheya Az emberi világ, és a királyság fővárosa, a királyi család székhelye. Voltaképpen olyan, mint egy szikrázó erőd, hiszen az egész várost vastag, és magas kőfal veszi körül. A falakon túl is jól látszanak a karcsú őrtornyok.
Témák: 14 | Hozzászólások: 351 | Utolsó: 2017.07.23. Bori
Morrigui puszta A Morrigui puszta Aglanir mezőgazdasági központja, az élelmiszerként hasznosított növények nagy részét itt termelik. A fővárostól nyugatra terül el egyrészt az aranyló gabonatábláiról, másrészt a trükkös lápvidékéről elhíresült majorsági terület.
Témák: 7 | Hozzászólások: 208 | Utolsó: 2017.07.19. Windr
Arduinnai rengeteg Észak-keleten összefüggő erdőség terül el, amelyet az emberek átengedtek a tündéknek. Az Arduinnai erdő páratlan szépségével könnyedén elfelejteti az emberrel, hogy a sűrű lombok között miféle veszély leselkedhet az óvatlan kalandozóra.
Témák: 9 | Hozzászólások: 459 | Utolsó: 2017.07.19. Anders
Tritón tenger mentén Aglanir legdélibb vidéke a Tritón tenger közvetlen szomszédságában húzódik. A birodalom leggazdagabb régiója, szárazföldi és vízi kereskedelmi központja.
Témák: 8 | Hozzászólások: 478 | Utolsó: 2017.07.11. Tinwe
Berith vidék A Berith vidék egykoron oly buja, termékeny és gazdag övezete mostanra sötét és titokzatos területté alakult át, ahol még nap legvilágosabb óráiban is árnyak és a gonosz jelenléte hatja át a levegőt.
Témák: 6 | Hozzászólások: 96 | Utolsó: 2017.07.07. Anders
Taranis hegység Taranis bányái sok-sok ásványkincset rejtenek, de nemcsak emiatt legendás hely. A hegyek oltalmában magasodik egy hatalmas erőd, ahol az ország legjobb katonáit képzik.
Témák: 6 | Hozzászólások: 89 | Utolsó: 2017.07.07. Anders

 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!