aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Domeric Agenyr
ember
27 év
főnemes
Morrigui puszta
Durham ura

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:
ambiciózus, türelmes, művelt, kreatív, taktikus, családjával nagyon gondoskodó

Negatív:
számító, becsvágyó, öntelt, érdekelvű, büszke

Külső
Csaknem 190 cm magas, délceg férfi, akiről első látásra megmondja az ember a rangját. Határozott fellépésű, ha megszólal nem kell felemelnie a hangját, hogy figyeljenek rá. Halk szavai mögött gyakran lapul egyfajta hideg él, amit nem igazán lehet hova tenni. Szőkésbarna haja és zöld szemei vannak, amelyek hol játékosan, hol fenyegően villannak meg a hangulatától függően. Szikár izomzatú, a rengeteg gyakorlásban megedződött. Ügyesen bánik a karddal, lándzsával és a bárddal is, egyszóval megtalálja magát a fegyverek között, azonban fontos megjegyezni, hogy ez nála sohasem ösztönös tehetség volt, a szorgalma hozta meg a gyümölcsét. Ezzel szemben a lovaglás valószínűleg előbb ment neki, mint a járás nem egyszer hallota már, hogy félig maga is ló. Legtöbbször könnyű vértet visel, viszont a díszes ruhákban se érzi kellemetlenül magát.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Durham vára egészen pár évtizeddel ezelőttig a Ryswell családé volt, akik jelentős területeket birtokoltak a főváros és a puszta központja, Vidar között. Végül azonban egyetlen lányörökösük maradt csak, akit nem haboztak összeadni az egyetlen elfogadható jelölttel, a későbbi Lord Agenyrrel. Így történhetett, hogy később Domeric apja, Rodrick örökölte meg az említett területeket, amely egyúttal azt is lehetővé tette számára, hogy elnyerje Bethany Sagramour kezét.
Domeric nem az első gyermek volt a családban, ám bátyja sok-sok évvel ezelőtt veszett oda az apjával együtt. Valamivel azután történt, hogy az Ardunniai rengetegből elűzték az Aldayrokat és a nomádok átvették néhány biztosíthatatlan részét, amely addig jól járható utakkal volt szegélyezve. Domeric még kicsi volt, ezért mindent csak utólag értett meg azokból az infromációkból összerakva, amiket a tragédiát követően meséltek. Balszerencsét emlegetnek minden alkalommal, hiszen ki hitte volna, hogy a biztonságosnak vélt úton nomádok mészárolnak le egy jól felfegyverzett csapatot a Lorddal és legidősebb fiával együtt? Ellenben nem kell elbeszélésekre támaszkodnia azzal kapcsolatban, amit maga is látott. Édesanyja nem véletlenül érdemelte ki a 'Büszke Beth' megnevezést. Egy arcizma sem rendült, amikor a katonák bevágtattak a kapun mindazzal, ami férjéből és a fiából maradt, ahogy akkor sem, amikor elé citálták az elfogott elkövetőket és az egyiknek volt mersze leköpni az asszonyt. Csendes volt mind bánatában, mind haragjában és soha nem hagyta a sérelmeit megtorlás nélkül. Domeric a mai napig fel tudja idézni a förtelmes bűzt, amit a hetekig váruk falára kitűzött fejek árasztottak. 
Mindamellett, hogy a nevelésüket érintő minden kérdést teljesen magára vállalta, Domeric nagykorúvá válásáig a Durhamhez tartózó területeket is Bethany igazgatta. A gyakorlatban édesanyjától látta tehát, hogyan kell irányítani, emiatt pedig nagyon hasonlóak a módszerei. Összességében azt lehet mondani, hogy kemény kézzel vezeti a rá bízott földeket, ám nem kenyere a céltalan büntetések osztogatása.

 

E G Y É B
Család:
- Margaret Agenyr - testvér [keresett karakter]
- Rowena Agenyr - testvér [keresett karakter]
- Bethany Sagramour - anya [njk]
- Tomas Agenyr - unokatestvér [adatlap]
- Tyria Agenyr - unokatestvér [adatlap]
- Trevan Agenyr - unokatestvér [adatlap]
- Rianon Agenyr - nagybátyj [njk]
- Celawan Sagramour - unokatestvér [adatlap]
- Drusala Sagramour - unokatestvér [adatlap]
- Earyn Sagramour - nagynéni [njk]

 

 

Windr
 
andzal@freemail.hu

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.11.17. 19:49
Windr

2016.08.06. 19:20
Anders

 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!