aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Naryssa Windwiggler
ember
25 év
közember
Tritón tenger
főállású feleség

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: elbűvölő és bájos; jól nevelt, művelt; igényes; kötelességtudó és ambiciózus, eltökélt; leleményes; hűséges; éles szemű; kitartó; magabiztos; szenvedélyes; ragaszkodó, még ha ezt bőszen tagadja is; gyakran mosolyog; szavatartó

Negatív: büszke és hiú; némileg törtető jellem; fokozottan féltékeny; becsvágyó, bár ezen törekvéseit nemrégiben alighanem kielégítette; könnyű megsérteni és/vagy megbántani; bosszúálló és nehezen engesztelhető; nem szégyelli használni a két szép szemét és a ragyogó mosolyát a céljai eléréshez

Külső
Átlagos magasságú, madárcsontú teremtés; karcsú és törékeny testalkatával könnyedén azt az érzést keltheti az emberben, hogy egy elvétett érintéssel is összeroppantható, pedig ez a legkevésbé sem igaz. Alkatával önmagában nehezen is tűnne ki a tömegből, de ő erre már rég megtalálta a tökéletes eszközt: öltözékével, ékszereivel, hajviseletével és egész megjelenésével felhívja magára a figyelmet. Ruhái mindig feltűnőek és különlegesen szépek, legyen ennek oka az anyag finomsága, szabása, színe, vagy díszítése; elengedhetetlen kellék nála egy-egy gazdagon díszített nyakék a hozzáillő fülbevalókkal, és szinte kivétel nélkül visel a hajában is valamilyen hajtűt vagy hajpántot. A ruhái mindig harmonizálnak a kiegészítőivel, a haját pedig vagy az alkalomhoz illően viseli, vagy – a hétköznapokon – éppen úgy, ahogy kedve tartja. Világosbarna, a fény esésétől függően néhol aranyozott vagy rezes árnyalatot felvevő fürtjeit gyakrabban látni lágyan göndörödő tincsek formájában, de előfordul, hogy a szobalánya szögegyenes frizurát varázsol neki. Első pillantásra senki ember fia meg nem mondaná, hogy a drága darabokba öltözött, büszke tartású szépség nem nemesi sorból származik.
Rendkívül finom szépséggel rendelkezik, mintha csak Branwen a saját képére szerette volna formálni a lányt; bájos arca kerek, de ezt ellensúlyozza állkapcsának enyhe szögletessége, ajkai érzékien teltek és ragyogó mosolyra képesek, nagy, csokoládébarna szemei pedig rendkívül kifejezőek. Arcfestéket soha nem visel, legfeljebb a szájának rózsaszínjéből varázsol néha egy kencével árnyalatnyival sötétebbet; hiú a külsejére, de megelégszik azzal, amit az Istenek adtak neki.
Könnyedléptű, mozgása ugyanolyan előkelő és kecses, mint az egész megjelenése. Arcán általában kedves mosoly ül, szemei pedig élettel telien csillognak; hangja éppen olyan lágy és dallamos, mint amilyet várna tőle az ember.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
A Tritón tenger fővárosában, Aertenben született, a Windwiggler házaspár második és egyben utolsó gyermekeként, pontosan két évvel nővére, Paeyton után – aki már attól a pillanattól kezdve gyűlölte őt, hogy egyáltalán a világra jött. A kislány teljesen alaptalanul, de megrögzötten féltékeny volt a fényűző házba érkezett kis csomagra, és valószínűleg rögvest megfogadta, hogy meg fogja keseríteni az életét. Paeytonnak meggyőződése volt, hogy innentől kezdve ő el lesz felejtve, pedig a szülőknek eszében sem volt megfeledkezni, vagy egyáltalán háttérbe szorítani elsőszülöttjüket; noha egy-egy elkeserítő, véget nem érő éjszakájukon gyakran átkozták a pillanatot, amikor az idősebbik Windwiggler lány megfogantatott. Paeyton onnantól kezdve, hogy már nem egyedüli gyermek volt, szinte megállás nélkül ordított – ha volt rá oka, ha nem –, állandóvá és mindennapossá váltak a hisztik, és nem egyszer a maga gyermeki módján bántani is megpróbálta a kishúgát. Mindenáron és minden eszközzel csak magára akarta irányítani a figyelmet, és ez egyébként sikerült is neki, mert vele ellentétben a kis Naryssa mindig csendes, mosolygós, kedves apróság volt.
A figyelem-probléma igazán csak akkor lett probléma, amikor a testvérek serdülni kezdtek. Az idősebbik lányon ekkor kezdtek kiütközni az elkényeztetettség egyértelmű jelei, míg Naryssa egyre inkább háttérbe szorítva érezte magát, feléledt benne a bizonyítási vágy. A nővérek nyílt hadviselésbe kezdtek egymás ellen, a szülők pedig eleinte csak tehetetlennek érezték magukat, aztán inkább csak legyintettek, hogy majd ők elintézik maguk között. Paeyton és Naryssa egymást igyekeztek túllicitálni mindenben, legyen szó tanulásról, udvarlókról, barátnőkről, vagy csak arról, kire mosolyogtak rá többet, amíg végigsétáltak az utcán.
Paeyton kétszer is eljátszotta, hogy – mint idősebb, érettebb lány – egyszerűen lecsapja a húga kezéről azokat az udvarlókat; az egyiket Naryssa még kedvelte is volna, a másik pedig egyszerűen csak tetszett a nővérének is. Az álnok kishúgot sem kellett azonban félteni: barátnőivel kinyomozták, melyik az a korban megfelelő ifjú, akinek a legkétesebb híre van a városban, aztán a lány elemelt egy kis pénzt a szüleitől és egyszerűen lefizette a fiút. Eljátszották a szokásos udvarlási procedúra bevezető lépéseit, a nővére pedig be is kapta a csalit – az eseményeknek azonban nem várt következményei lettek.
Naryssa valószínűleg még sokáig nem fogja elfelejteni azt a pillanatot, amikor a nővére éppen hozzá fordult kétségbeesésében, kisírt szemekkel. Paeyton teherbe esett, méghozzá éppen attól a fiútól, akit Naryssa lefizetett, és éppen azért, mert az nehéz esetnek tettette magát. Az ezt követő események kusza halmazából nehéz lenne mindent kibogozni, de néhány dolog biztos: Cenric némi erélyes és fenyegető fellépés révén elérte, hogy a fiú, Braxton feleségül vegye a várandós lányát; az egyezségre végül fény derült, és senki nem örült neki; az idő kerekét már aligha lehetett visszaforgatni.
A Windwiggler család becsületének megmentése innentől kezdve Naryssa kezében volt, ám ennek a súlynak a legyőzésére több dolog is hajtotta: a bizonyítási vágy, és az a harci kedv, amit tulajdonképpen csak felerősített az a bizonyos egyezség. A nővére mindenért őt vádolta, hiába került abba a kínos helyzetbe saját maga hibájából; Braxton családja azonban nem volt különösebben tehetős, ezért a fiatalabbik Windwiggler lánynak olyan előnyös házasságra kellett szert tennie, ami ezt bőven kompenzálja.
Naryssa ötlete volt az, ami végül egy nagyon is sikeresnek bizonyuló terv kezdete volt. Édesapjuk vagyona a kereskedelemből származott, méghozzá a legkülönbözőbb luxuscikkek árusításából; selymeket, drága kelméket, parfümöket és különleges fűszereket is árult, több cikkét is a tengerentúlról szerezte be, ezek az egyedi termékek pedig a legkülönbözőbb kapcsolatokat hozták meg neki – többek között a nagyon is nemesi származású Riker családdal is hosszan tartó kereskedelmi viszonyt ápolt. Naryssa megkérte az apját, hadd kísérje el vagy járjon el az ő nevében, amikor legközelebb előre megrendelt árukat kell Rike várába szállítani, és miután a férfi rábólintott, egyszerűen csak tette, amihez értett, több alkalommal is; néha csak az apja oldalán. Mosolygott, kedves volt, elbűvölő és magabiztos, akárkivel találkozott is a családból; biztos kézzel képviselte a családját és édesapját, de közben egy pillanatra sem szűnt meg hölgynek lenni.
Amikor Joderick Riker megkérte a kezét, ő maga is gondolkodás nélkül mondott volna igent, de szerencsére a családfő sem volt más véleményen. Naryssa megnyerte a családjának és önmagának is azt, amit el akartak, el akart érni; mindig is többet akart elérni a nővérénél, most pedig egyenesen beházasodhatott egy megbecsült nemesi családba, és Rike örökösének feleségeként így nem kisebb, mint úrnői jövő elé nézhet. Cenric, kifejezve saját örömét is a családok egyesítésében, nem volt szűkmarkú a lánya hozományát illetően; ellenben Paeyton, aki időközben ikreknek adott életet, igencsak savanyú arccal, kizárólag kényszer hatására vett részt az övéhez képest felháborítóan fényűző esküvőn.
Naryssa elégedettséggel, örömmel és némi izgalommal néz a jövője elé; ambíciói egyelőre úgy tűnik, meghallgattatásra találtak, de még így is van benne nem kevés bizonytalanság. Mivel a házasságkötésük előtt csak néhányszor találkoztak – Naryssa számára elég volt Rike jelenlegi urával és úrnőjével is találkozni, hogy felhívja magára a figyelmet, ők pedig felhívják rá a fiuk figyelmét –, nem volt alkalma megismerni a férfit; tulajdonképpen teljesen idegenek egymásnak, a lány pedig igazán nem szeretne csalódni abban, ahogy ő elképzelte a jövőjét.

 

E G Y É B
Család:
- Cenric Windwiggler - apa [njk]
- Hylda Windwiggler - anya [njk]
- Paeyton Garrick – nővér [njk]
- Braxton Garrick – sógor [njk]
- Ainsley Garrick – unokahúg [njk]
- Everard Garrick – unokaöcs [njk]
- Joderick Riker – férj [adatlap]
- Millson Riker – sógor [adatlap]
- Ristar Riker – sógor [adatlap]
- Kilian Riker – sógor [adatlap]
- Farland Riker – após [njk]
- Senna Riker – anyós [njk]
- Freida Stutton – cseléd, szobalány, bizalmas [keresett karakter]
 

Daphne
 
calbatraoz@gmail.com

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.07.15. 20:38
Daphne

 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!