aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Viserra Tanselle
ember
24 év
nemes
Tritón tenger
nemes hölgy

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:
figyelmes, kötelességtudó, odaadó, igényes, leleményes, bájos

Negatív:
nagyon kimért tud lenni, könnyen megsérthető, nehezen bocsát meg (önmagának meg végképp), magával hurcolja a hibáit, makacs

Külső
Magabiztos megjelenésű fiatal hölgy, akinek a modora mindig kifogástalan, de nem tűr mosolyogva, ha nem tetszik neki valami és ha valaki ellenére van azzal éreztetni fogja. Átlagos magasságú, ami tökéletesen megfelel neki. Karcsú, ám mégis nagyon nőies testalkatú és ezt szereti is kihangsúlyozni megfelelően szabott ruhákkal. Szeret öltözködni, fontos számára hogy minden részlet kifogástalan legyen rajta, a tökéltes ékszereket gondosan kiválasztva az egyes alkalmakra. Mogyoróbarna szemei erős kontrasztot alkotnak hosszú, aranyszőke hajával, amelyet egyedül ő örökölt édesapjától. Az édesanyja mindig maga fésülte, más nem érhetett hozzá. A könnyed, vidám felszín alatt gyakran úgy érzi hogy kötelességeinek súlya lehúzza őt, viszont túl jólnevelt ahhoz, hogy ez látszon rajta.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Lord és Lady Tanselle elsőszülött gyermeke és legidősebb lánya. Igazán öntudatos volt, már kislányként is, mindenre kíváncsi volt és addig, amíg öccse elég idős nem lett ahhoz hogy együtt játszhassanak elég sokat volt láb alatt. Aenar mindig lovag akart lenni, de mióta egy balesetben eltörte a combcsontját nem szabad terhelni a lábát és bár továbbra is vív, lovagol és táncol látszik mennyire nehéz neki. Viserrát nagyon megviselte, hogy fel kell adnia, amit a legjobban szeretett volna, de örült hogy öccse nem hagyta, hogy ez a szerencsétlenség megállítsa abban, hogy lehetőség szerint úgy tegye a dolgait mint eddig. 
Két, korban hozzá közelebb álló testvérével nagyon szoros a kapcsolata, bár Lenaval néha nehezen jutnak közös álláspontra egy-egy vita során. A hármasuk látványa megszokott családjuk ősi vára, Breakwater, és azt azt körülölelő települések között. Viserra megesküdne, hogy nincs szebb dolog a világon végigvágtatni a tengerparton a verőfényes napsütésben. Azonban az ő életük sem gondtalan. Édesapja egy ideje könnyedén elfelejt dolgokat, néha nem emlékezik vissza arra, ami épp előtte történt vele és aggasztóan nemtörődöm a probléma irányába. Aenart hagyja egyedül segíteni, még szeretett feleségét is kizárja. Viserra az öccse révén már azt is tudja, hogy korántsem állnak olyan jól az üzleteikkel, mint régebben, tehát fontos lenne támogatókat szerezniük. Az édesanyjuknak nem árulta ezt el, de Lenának igen. Az utóbbi időkben rengeteget tervezgettek és sikerült pár új lehetséges társat találniuk, ami némi reménnyel tölti el őket.

 

E G Y É B
Család:
- Aenar Tanselle - testvér [keresett karakter]
- Vaelena 'Lena' Tanselle - testvér [keresett karakter]
- Darya Tanselle - testvér [njk]
- Mariah Tanselle - testvér [njk]
- Naera Tanselle - anya [njk]
- Randell Tanselle - apa [njk]

 

W.
 
andzal@freemail.hu

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.07.31. 11:49
Anders

2016.07.24. 17:10
Windr