aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Lynet Llewellyn
ember
20 év
főnemes
Tritón tenger
nemes hölgy

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: bájos; illedelmes; megvan a magához való esze; szereti a társaságot; törődik másokkal; engedelmes; odafigyel az elvárásokra; értékeli a szépséget; életvidám; ügyesen forgatja a szavakat; barátságos, még ha csak a felszínen is

Negatív: nárcisztikus; pazarló; hiú; manipulatív; folyamatos megerősítésre van szüksége, különben kételyek gyötrik; hajlamos az önzésre; minden emberről van véleménye, és örömmel gázol át azokon, akiket nem kedvel; mindig butának tetteti magát;

Külső
Átlagos magasságú, orra pisze és kissé felfelé kunkorodik, felső ajka keskeny, arca pedig kerek, és darázsderékkal sem áldotta meg az ég, ennek ellenére Lynetről soha senki sem mondana mást, minthogy gyönyörű, és nem csak azért, mert a királyné húga. Pontosan jól tudja, hogyan emelje ki magán azt, ami előnyös, kezdve a háta közepéig érő, lágy hullámokban leomló hajával, melyet mindig gondos kezek formáznak; színe alapvetően sötétbarna, szinte már fekete, ám nyáron, mikor a szokásosnál is forróbban süt le a Nap, rendszerint világos árnyalatot vesz fel, melyet néha még a téli hónapokban is magán visel. Bőrét gondosan óvja a barnulástól finom kendőkkel és ruhákkal, így az a szabadban töltött órák ellenére is krémes fehér. Finom vonású, bájos arcán a legfeltűnőbb lehetetlenül kék szeme – átható, tiszta és meglepően világos színű. Ha valaki ismeri Lynettet, s tulajdonképpen még akkor is, ha nem, jól tudja, mennyire is rajong a szebbnél szebb ruhákért, drága ékszerekért, és büszkén felemelt fejjel hordja őket, ahogy könnyed, magabiztos léptekkel sétálgat, ajkain elbűvölő mosollyal.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Amióta csak Lynet a világra jött a gazdag Llewellyn család negyedik gyermekeként, azzal töltötte idejét, hogy mindenkit az ujja köré csavart, akit csak ért. Soha nem volt benne gonosz szándék; egyszerűen csak élvezte a gondoskodást és törődést, sőt, egy idő után már ő maga követelte meg a figyelmet, és mindent meg is tett azért, hogy megkapja. Gyönyörű, virgonc kislány volt, akinek gurgulázó nevetése gyakorta hallatszott a vár számtalan folyosóján. Már kiskorában megtanulta, mit is várnak el tőle, s ennek megfelelően személyisége manapság tömény báj, jól neveltség, és dicsérő, kedves szó, még ha valójában ennek legnagyobb része kötelességtudatból fakad is. 
Idejének szinte egészét emberek között tölti, s csak este, mikor nem jön a szemére álom, akkor élvezi a könyvek társaságát. Mindig szerette a meséket, és régen egyfajta romantikus lepellel borította a jövőt, rózsaszín habba burkolva minden rosszat, míg el is feledkezett róla. A gyerekévek azonban hamar elmúltak, számára talán hamarabb is, mint néhányaknak; a családjával többnyire jó viszonyt ápol, kivéve talán legidősebb fivérét és az apját, ám ettől függetlenül soha egy tiszteletlen szava sem volt velük szemben. Azóta azonban, hogy a nővére férjhez ment, és saját szemével látta Isandán, milyen lélekpusztító is lehet egy nem kívánt házasság, rettegésben él, fél attól, hogy ő maga is így jár, s ha oda kerül, Isával ellentétben nem lesz mellette senki. 
Ami a jelent illeti, Lynet határozottan élvezi mindazt, amit a rangja nyújthat számára; gyönyörködve szemléli az újabb és újabb ruháit, élvezettel mutogatja drágaköves nyakékeit, és mindemellett az összes lehetséges társasági eseményen megjelenik, melyre csak el tud menni, és élvezettel gyűjti be a bókokat, kihasználja a hatást, amit egy-egy kedves szóval és szép mosollyal ki tud váltani másokból. Lynet Llewellyn egyáltalán nem rosszmájú vagy érzéketlen – ám kétségbeesetten kapaszkodik az álomvilágába, és igyekszik azt teljesen élvezni, míg erőszakkal ki nem rángatják onnan.

 

E G Y É B
Család:
- Howe Llewellyn - apa [njk]
- Rivalen Llewellyn - testvér [ADATLAP]
- Thane Llewellyn - testvér [ADATLAP]
- Isanda Llewellyn - testvér [ADATLAP]
- Drystan Llewellyn - testvér [ADATLAP] 

Kaya
 
monaconaomi66@gmail.com

 

6 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.10.21. 17:10
Kaya

2016.10.14. 19:28
Kaya

2016.08.12. 12:12
Kaya

2016.05.06. 19:56
Kaya

2016.04.08. 18:21
Kaya

2016.03.23. 17:50
Kaya

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER