aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Isanda Llewellyn
ember
27 éves
főnemes
Tritón tenger
királyné

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Isanda egy főnemesi család sarja, akiknek központja Aerten városában, a Tritón tenger mentén található. Négy testvére van, de mind közül fiatalabbik bátyját, Thane-t szereti a legjobban, és ebből sosem csinált titkot. Elég szilaj teremtés volt, imádott lovagolni, és a bátyjával csavarogni. Idővel ezeket persze kinőtte és tanult, finom úrihölgy lett belőle, aki pontosan tudja, hogy mikor emeljen szót, vagy maradjon csendben - ám, ha beszél egészen éles a nyelve.
Férjét már egészen fiatalon megismerte egy lovagi torna alkalmával, de jegyességükről csak évekkel később született döntés. Thelion, a frissen megkoronázott király protokolláris látogatást tett a birodalom minden szegmensében, így Aertenben is. Kezdetben nem igazán nyerte el a tetszését Isa modora, de Howe Llewellyn, a lány apja addig-addig duruzsolt a fülébe, amíg feleségül nem kérte. Előre megrendezett volt, és érdekből történt; Isanda egyáltalán nem akart királyné lenni, hiszen szívét már régen zálogba adta egy hajóskapitánynak - manapság is sokat elmélkedik róla szomorú, elrévedő tekintettel.
Amikor apja parancsára el kellett hagynia hőn szeretett szülőföldjét, könyörgött fivérének, hogy tartson vele, és legyen mellette a fővárosi forgatagban, ahol nem fogadták túl melegen.
Három éve a király felesége, és azóta sem szült még számára örököst, emiatt pedig sokat bírálják. Akárcsak azért, hogy a birodalmi vagyont drága ékszerekre, ruhákra, és mindenféle bálokra herdálja - a költekezés maradt számára az egyetlen vigasz.
Kissé szeszélyes jellem, ritkán szól, de szavai élesen csattannak. Messziről úgy tűnik, hogy nagyon fennhordja az orrát; Különösen, amikor díszes kíséretével sétára indul Rheya utcáin. Arca gyakran rideg, és kiismerhetetlen - belül azonban egy rab madár várja a szabadítóját.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.

 

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!