aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Isanda Llewellyn
ember
26 éves
főnemes
Tritón tenger
királyné

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Isanda egy főnemesi család sarja, akiknek központja Aerten városában, a Tritón tenger mentén található. Négy testvére van, de mind közül fiatalabbik bátyját, Thane-t szereti a legjobban, és ebből sosem csinált titkot. Elég szilaj teremtés volt, imádott lovagolni, és a bátyjával csavarogni. Idővel ezeket persze kinőtte és tanult, finom úrihölgy lett belőle, aki pontosan tudja, hogy mikor emeljen szót, vagy maradjon csendben - ám, ha beszél egészen éles a nyelve.
Férjét már egészen fiatalon megismerte egy lovagi torna alkalmával, de jegyességükről csak évekkel később született döntés. Thelion, a frissen megkoronázott király protokolláris látogatást tett a birodalom minden szegmensében, így Aertenben is. Kezdetben nem igazán nyerte el a tetszését Isa modora, de Howe Llewellyn, a lány apja addig-addig duruzsolt a fülébe, amíg feleségül nem kérte. Előre megrendezett volt, és érdekből történt; Isanda egyáltalán nem akart királyné lenni, hiszen szívét már régen zálogba adta egy hajóskapitánynak - manapság is sokat elmélkedik róla szomorú, elrévedő tekintettel.
Amikor apja parancsára el kellett hagynia hőn szeretett szülőföldjét, könyörgött fivérének, hogy tartson vele, és legyen mellette a fővárosi forgatagban, ahol nem fogadták túl melegen.
Három éve a király felesége, és azóta sem szült még számára örököst, emiatt pedig sokat bírálják. Akárcsak azért, hogy a birodalmi vagyont drága ékszerekre, ruhákra, és mindenféle bálokra herdálja - a költekezés maradt számára az egyetlen vigasz.
Kissé szeszélyes jellem, ritkán szól, de szavai élesen csattannak. Messziről úgy tűnik, hogy nagyon fennhordja az orrát; Különösen, amikor díszes kíséretével sétára indul Rheya utcáin. Arca gyakran rideg, és kiismerhetetlen - belül azonban egy rab madár várja a szabadítóját.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.

 

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER