aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Thane Llewellyn
ember
33 éves
főnemes
Tritón tenger
lovag

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: nehezen lehet kihozni a sodrából, sok mindent elvisel; a földi gyönyörök minden fajtáját élvezi; könnyed és barátságos; nyitott; bátor, nem fél a kihívásoktól; a harcban kemény ellenfél; szarkasztikus;jó szónok; őszinte, bár néha túloz; ízléses, udvarias

Negatív: hűtlenségre hajlamos; időnként nyápic; piperkőc; szeszélyes, a kedélyállapota ingadozó; anyagias; perverz, nőcsábász; fárasztó; egy nagyra nőtt gyerek; kíváncsi

Külső
Száznyolcvankét centijével Thane az átlagos testmagasságú aglaniri férfiak táborát erősíti. Sötétbarna, kócos haja állandóan úgy fest, mintha elaludták volna; az egyik száll erre, a másik száll arra meredezik, az embereknek általában a szénaboglya kifejezés jut róla az eszébe - Thane-t pedig rendszeresen bosszantja. A szemei olyan zöld színben pompáznak, akár az tenger egy vihar után. Tekintete tiszta, és őszinte életvidámságot tükröz.
Sportos, atletikus alkat. Izmai szépen ki vannak dolgozva, ami látszik szélles vállain, keskeny csípőjének vonalain és kellemesen kockás hasán. A lovagi tornák állandó résztvevője. Mozgása pattogós, könnyed, magabiztos. Az emberek általában felfigyelnek rá.
Öltözéke egy nemesúrhoz méltóan elegáns, csupa drága homit hord, általában sötétebb színekben.
Hangja orgánuma selymesen duruzsoló, szinte öröm hallgatni.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Egy forró nyári napon látta meg a napvilágot Aerten városában, az ország egyik leggazdagabb főurának második fiaként - innentől kezdve meg is lett pecsételve a sorsa, hiszen Rivalen árnyékába került, és egész életében ott is maradt; Csak lehajtott fejjel kulloghatott a dicsőített testvér nyomában. Mindig irigykedve figyelte a nagy, és erős testvért, ahogy apjukkal kardvívást gyakorol házuk udvarán.
Édesanyja, Demetria Ventris egy mára már kihalt tritón menti nemesi dinasztia utolsó sarja, akit Howe csak hozománya miatt vett feleségül. Az idős Llewellynnek mindig is jó érzéke volt az üzlethez.
Thane-t még három testvére követte a sorban, de szíve legkedvesebbjének mindig is a húgait tekintete - különösen a kedves Isandát, akiben a legtöbb csintalansághoz remek társat talált. Máig mély, bizalmas barátságot ápolnak egymással.
A fiú már egészen fiatalon tanulni kezdte a bajvívást, és tudatosan készült a lovagi életformára. Arra készült, hogy egy tornán bizonyítja majd a rátermetségét, és, hogy a király megajándékozza a lovagi címmel. Erre egészen tizennyolc éves koráig kellett várnia, és sok kellemetlen dolgon kellett keresztül mennie.
A Lidérckirály legyőzésének évfordulójára hatalmas tornát rendeztek a fővárosban, ahová az ország minden szegletéből összegyűltek a jelöltek, hogy bemutatkozzanak a király előtt. Isanda itt találkozott először leendő férjével - aki akkoriban még csak herceg volt -, bár a házasságuk nem ekkor döntötték el.
A pályán kíméletlen párharcok folytak, de Thane remekül szerepelt a próbákon. Az utolsó körök egyikében, tulajdon testvérével, Rivalennel került szembe - kardvivásban küzdöttek meg egymással. A bátyja készen állt arra,  hogy egyszerűen elnáspángolja testvérét, és mindenki előtt megalázza az öccsét. Thane azonban fürgeségégének, és bizonyítási vágytól hajtva - bár nem az első próbálkozásra - sikeresen lefegyverezte Rivalent, és ezzel örök szakadékot robbantott kettejük közé. Az idősebbik Llewellyn sosem tudta megbocsájtani az okozott szégyent fiatal fivérének, ami sok surlódást okozott az elmúlt években.
Thane a cím megszerzése után számos tornán vett részt, váltakozó teljesítménnyel, de mindig büszkén. Huszonkilenc éves volt, amikor imádott húga kétségbeesett levele váratlanul hazarendelte.
A frissen beiktatott király, II. Thelion, egy protokolláris látogatás miatt Aertenbe érkezett - és Howe Llewellyn közbenjárt azért, hogy ne üres kézzel térjen haza. Megtörtént a kézfogó Isanda, és a király között; az apja a fővárosba küldte idősebbik lányát.
A lány könyörgött, hogy Thane tartson vele, és ne hagyja egyedül Rheya cápái között. Hű testvérként, és igaz barátként a férfi nem tudott nemet mondani. Immáron három éve, kisebb-nagyobb megszakításokkal a királyi palota vendége.
Anyjuk nem egészen egy éve halt meg, rövid betegséget követően. Howe nem búslakodott soká, hamarost új jegyest választott magának, egy fiatal leány képében. Ezzel újabb okot szerzett, hogy fia ne igyekezzen hazafelé.
 

 

E G Y É B
Család:
- Howe Llewellyn - apa [njk]
- Rivalen Llewellyn - testvér [adatlap]
- Isanda Llewellyn - testvér [adatlap]
- Lynet Llewellyn - testvér [adatlap]
- Drystan Llewellyn - testvér [adatlap]
 

 

Anders
 
anders.akronikas@citromail.hu

 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.08. 09:54
Anders

2016.10.29. 15:45
Anders

2016.05.23. 16:23
Daphne

2016.04.06. 16:55
Anders


 

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!