aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Rivalen Llewellyn
ember
37 év
főnemes
Tritón tenger
Aerten örököse

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: magabiztos, művelt, udvarias, a mindennapokban nyugodt, nyílt, természetes, kockázatválalló, őszinte, megnyerő

Negatív: hencegő, nárcisztikus, egy nyitott könyv, ítélkező, tiszteletlen, arrogáns, uralkodó, számító, agresszív, igényes

Külső
Rivalen átlagos testmagasságú és magabiztos kisugárzású férfi. Nem mondható már épp fiatalnak bár öregnek se, férfi évei derekán jár és a kelleténél jobban érezi magát bőrében. Előszeretettel játszik arcvonásaival, hogy mondandójának még mélyebb tartalmat vagy játékosságot adjon szavainak. Egy nagy színész - legalább is ő azt gondolja magáról - és ehhez illően is viselkedik. Mozdulatai könnyedek, testtartása laza, viszont túlzó; mindig úgy tesz mintha népes nézőközönsége lenne. Világosbarna rövid fürtjei mindig rendezetten borulnak fejére, viszont a férfias vonásait erősítendő mindig hagy magán néhány napos borostát. Meglehetősen igényes önmagával és másokkal szemben megint még jobban, ruhái egy nemesi ember rangját tükrözik. Kedvence az arany szín így legtöbb ruhája ebben a színben pompázik. Szeme seszínű, viszont mindig pillanatnyi érzéseitől csillogó. Nem titkolja valami jól érzelmeit amiről még hanghordozása is sokat árulkodik.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Rivalen a méltán híres Llewellyn családba született, mint legelső fiú. Azonban nem sokáig maradt egyedül, csak néhány év telt el míg sorban követte trónbitorló öccse. A mai napig úgy emlegeti az a néhány esztendőt, mint életének legszebb éveit, ami lássuk be elég nevetséges. Öccse után pedig a sorban még három másik gyermek követte; két lány, és egy fiú. Szerencsére öccse Thane nem okozott gondot a fiatal feltörekvő terveibe, egyértelmű volt, hogy apjuk kedvence Rivalen volt és nem fiatalabbik fiú. Rivalen míg fiatal volt arra vágyott, hogy nagy és híres lovag lesz és jó úton is haladt mindkettő felé. Howe vele foglalkozott, már egészen fiatal korától arra készítette fel, hogy idővel átvegye örökségét, amit ő maga pedig alig győzött kivárni. A két fiútestvér soha nem jött ki olyan jól egymással, az idősebbik mindig is magasabb rangúnak érezte magát pusztán annak okán, hogy apjuk őt jobban szívelte. Az igazat megvallva Rivalen kapcsolata a család többi tagjával sem volt soha túl virágzó, legfiatalabb öccséről jóformán semmit nem tud, de nem is szégyelli magát érte. Elég neki fenntartania a jó viszony látszatát, ami számára kedvező helyzeteket produkál a legtöbb esetben.
Az öccsével való kapcsolata viszont véglegesen megromlott, amikor a fiatal megsértette a nemes férfi becsületét egy lovagi torna alkalmával. Hiába számított nagyon is jó vívónak az idősebb Llewellyn, akkor az is kiderült, hogy az öccse még őt is túlszárnyalta. Pedig Rivalen kész lett volna arra, hogy mindenki előtt bebizonyítsa ő a legméltóbb a győztese a tornának. A hiú fiatal nem viselhette el azt a sérelmet, olyan mély árkot ásott maga és Thane közé, amit öccse képtelenség, hogy valaha is át tudna ugrani. Mindez után Rivalen lemondott álmairól átengedve azokat öccsének és apja javaslatára az gazdaság felé fordította figyelmét, bőszen gyarapítva a családi vagyont és mindenhol Howe oldalán mutatkozva, mint hűséges fia.
Volt egy kis szerepe húga és II. Thelion házasságában - igaz apjának így is jóval több, de az ő verziójában ő maga volt az ötletgazda -, bár maga sem gondolta azt, hogy ilyen jól sül el a végén. Nem csak a családnak lett befolyása, de még öccse is a messzi Rheya városába került távol az ő szemeitől.
Anyjuk halála után Howe hamar új párt talált, mondani sem kell apja jegyese nem Rivalen szíve csücske, de puszta szórakozásból eljátssza a törődő mostohafiú szerepét.

 

E G Y É B
Család:
- Howe Llewellyn - apa [njk]
- Thane Llewellyn - testvér [ADATLAP]
- Isanda Llewellyn - testvér [ADATLAP]
- Lynet Llewellyn - testvér [adatlap]
- Drystan Llewellyn - testvér [ADATLAP]

 

Ra
 
dorianismyhusband@gmail.com

 

5 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 18:36
Anders

2016.08.11. 20:42
Nedra

2016.05.08. 23:21
Kaya

2016.03.28. 17:39
Nedra

2016.03.21. 17:37
Daphne

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!