aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Tyria Agenyr
ember
26 év
főnemes
Morrigui puszta
nemes hölgy

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: ragaszkodó, emberszerető, magabiztos, bátor, nyugodt, kalandvágyó, független, intelligens, felelősségteljes, kitartó

Negatív: önfejű, szinte túlzottan dogmatikus, fekete-fehérben látja a világot, csípős beszédű, hajlamos a pesztrálásra és a lenézésre, szigorú, nyersen őszinte

Külső
Tyria nőhöz képest magas a maga 173 centiméterével, karjai nemes hölgyhöz méltatlanul izmosak az íjászatnak hála, alakja pedig teltebb. Efféle, rangjához méltatlan tulajdonságait (amikhez talán oda lehetne sorolni az arcát, nyakát és mellkasát borító szeplőket is) könnyű elrejteni pompás ruhák mögött, nem úgy lángvörös fürtjeit, melyek vadul tekergőznek egészen a derekáig. Tyria, a haját frizurába fésülni próbáló cselédekkel ellentétben, felettébb élvezi, hogy a haja ilyen makacsul göndör – szerinte ez csak újabb bizonyítéka annak, hogy nem bálokon való magamutogatásra termett. Arcvonásai finomak és kecsesek, sötétzöld íriszei pedig örökös kíváncsisággal figyelik a világot. Hangja mély és öblös, harsány, s nem fél hallatni; ugyanígy nem fél kimutatni az érzelmeit, vonásaira kiül minden, a szigorú szemöldökráncolástól elkezdve a nyers örömből fakadó, széles mosolyig, habár ha a helyzet megkövetelné, képes rezignált nyugodtságot erőltetni magára. Öltözködése is épp ilyen helyzetfüggő; habár maga jobban kedveli az egyszerű és kényelmes darabokat, az olyan ruhákat (vagy nadrágokat), amikben szabadon gyakorolhat vagy lovagolhat, megtalálja a szépet a gyönyörű és drága ruhákban is.

 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Rianon Agenyr második gyermekeként és egyetlen lányaként Tyria születésétől kezdve olyan pecsét rabja, amit csendesen próbált lerázni magáról, mióta az eszét tudja. Habár kiskorától kezdve kifogástalan neveltetést és biztonságot kapott, és főnemesekhez képest meglepően szerető és meleg otthonban nőtt fel, mindig aggasztották a felé irányuló elvárások. Elfogadta ugyan a sorsát, és mindig abban a tudatban élt, hogy egy nap majd teljesítenie kell kötelességét, és rangban hozzá méltó kérőhöz kell mennie, hogy öregbítse a családja nevét, ám valahogy mégsem tudott teljesen behódolni az elvárásoknak.
Különös kettőssége a nőies és a férfias dolgoknak: szereti a szép ruhákat, és sosem volt ellenére a hímzés vagy táncolás sem, mégis, kiskorától kezdve szinte bűnős izgalom töltötte el, ha a férfiak világára gondolt. Irigyelte őket, főképp a szabadságukért: hogy szabadon vágtathattak, forgathattak kardot, láthattak világot. Épp olyan szépnek látott egy díszes kardot, mint egy szépen varrott ruhát, a maga nemében. Tudta, hogy amire vágyik, hogy részese lehessen mindennek a szabadságnak, hölgyhöz méltatlan, ezért sokáig érlelgette magában a dolgot, mindig épp csak majdnem rávéve magát, hogy az apjához forduljon kérdésével, ám mindig visszatáncolt. 
A megoldást végül életének legtragikusabb eseménye hozta el közvetve; tizenhárom esztendős volt, amikor az öccsét, Trevant mágiája Nemetona tornyaiba kényszerítette, és bár azóta már kétszer olyan idős, a mai napig vegyes érzelmekkel fordul Trevan felé; persze, csak titokban. Habár megértette a cselekedet szükségességét, ő nem értett egyet vele. Arra már nem emlékszik, vajon Ő valaha járt volna Nemetonában, de abban biztos, hogy néhány évvel Trevan odakerülését követően elmaradtak a levelei is.
Ezután a bátorsága jó ideig elszállt; félt attól, hogy ha kiderül, ő is más, bár nem épp úgy, mint Trevan, azzal kivívja apja haragját, vagy ami még rosszabb, a csalódottságát, így hát hallgatott. Aztán azt kezdte észrevenni, hogy nem csak a látogatások és levelek maradnak el, de a szülei és Tomas is úgy tesznek, mintha soha nem is született volna öccse, és bár látta a fájdalmat a jámbor Gylda tekintetében, hamarosan ő is úgy beszélt Tyriáról, mintha egyetlen gyermeke volna. Tyriának esze ágában sem volt hagyni, hogy az ő vágyai is úgy vesszenek a semmibe, mint a testvére. Soha nem kérdőjelezte meg apja döntéseit, minden sejtjével hitte, hogy amit Rianon Agenyr vagy a törvények mondanak, az kivétel nélkül helyes, épp ezért félve lépett atyja elé a kérésével úgy egy évtizeddel ezelőtt, miszerint engedje meg, hogy kardot és íjat vegyen a kezébe, és hogy engedje, hogy odakint lovagoljon, úgy igazán. Az idős Agenyrnek nem igen tetszett a kérés; ám teljesítette, és Tyria azóta minden perc szabadidejét íjászattal tölti, s szerinte megér minden kétkedő pillantást a többi nemes felől az, ahogy eltalálja a céltábla kellős közepét.
Kérésének másik fele viszont sokkal döcögősebben teljesült; Trevant követően, bár nem szívesen, de kísérettel engedték bejárni a Pusztát, mígnem egy szerencsétlen incidenst követően már erre sem szívesen engedték el – nem is beszélve azon kéréséről, hogy esetleg a Pusztán kívül járhasson...

 

E G Y É B
Család:
- Tomas Agenyr - testvér [adatlap]
- Trevan Agenyr - testvér [adatlap]
- Rianon Agenyr - apa [njk]
- Gylda Olwyn - anya [njk]
 

Kaya
 
monaconaomi66@gmail.com

 

8 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.12.29. 15:32
Kaya

2016.07.30. 14:50
Anders

2016.07.18. 23:08
Kaya

2016.07.11. 22:23
Daphne

2016.06.30. 18:43
Kaya

2016.04.15. 21:07
Kaya

2016.04.06. 21:03
Kaya

2016.03.21. 17:22
Daphne

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER