aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Celawan Sagramour
ember
30 év
főnemes
Rheya
herceg

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: intelligens; kitartó; sármos és karizmatikus; határozott; ravasz és rafinált; eltökélt, ambiciózus, a céljaitól semmi nem tántoríthatja el; igazi stratéga; nem ismeri a félelmet; remek színész; szemtanúk előtt kifogástalan a modora

Negatív: arrogáns és öntelt; a szándékai szinte mindig tisztességtelenek; hatalmaskodó; alattomos; önző és becsvágyó; kétszínű és aljas, gyakori hazudozó; manipulatív; cselszövő; közönség híján kimutatja a foga fehérjét: udvariatlan, durva és tiszteletlen

Külső
Körülbelül 178 centiméterrel nyúlik a tengerszint fölé, a magassága tehát átlagos, nem ezzel kelt feltűnést. Sokkal feltűnőbbek az egyéb külső jegyei, a járása, a tartása – ezek és az összhatás miatt figyel fel rá az ember. Vállai szélesek, csípője keskeny, a bőre alatt pedig finoman kidolgozott izmok feszülnek, amikre büszke is. Tartása büszke is egyenes, néha talán pökhendinek is tűnhet, főleg, ha feltűnik az arcán jellegzetes gúnyos, lekicsinylő arckifejezése. Hiába azonban a gyakori gúnyos mosoly a szája sarkában, vagy a lenéző tekintet, igencsak közkedvelt a hölgyek körében – nem véletlenül. Celawan örökölte anyja és apja tulajdonságait is, így, ha lehet így fogalmazni, a szőke herceg megtestesülése lett a szó legszorosabb értelmében. Kicsit hosszabbra hagyott szalmaszőke tincsei rakoncátlannak álcázott fésültséggel keretezik sármos, jóképű arcát; vékony ajkait szívesen húzza lehengerlő mosolyra, ami a tökéletes, fehér fogsorát is megmutatja. Szögletes állkapcsán csak a nap végére jelenhet meg egy kis aranyszínű borosta, egyébként kínosan ügyel rá, hogy mindig alaposan megborotválkozzon. Ezután talán már senki nem lepődik meg, ha azt is hozzátesszük, hogy a szemei valódi égkék színben ragyognak, a hangja pedig bársonyos és simulékony. Ruházata mindig elegáns és díszes, lerí róla a rangja és tetemes vagyona is. Mozgása könnyed és magabiztos mind járás vagy lovaglás, mind pedig kardforgatás terén.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Első fiúként és sokáig egyedüli gyermekként bőven volt ideje azzá fejlődni, aki. Elkényeztették, tejben-vajban fürösztötték, naphosszat hallgatta, hogy ő a nagy örökös, az egyedüli… aki király is lehetett volna. Igen, az édesapja gyakran mondogatta neki, hogy bezzeg, ha a fivére helyett most ő ülne a trónon, Celawan lehetne Aglanir következő királya. Az ilyesfajta hiú ábrándokkal való állandó táplálásban az édesanyja is partner volt, a kettős inváziónak köszönhetően pedig ez a gondolat annyira beleivódott az ifjú herceg elméjébe, hogy mára már teljesen eltorzította a személyiségét. Szentül hiszi, hogy neki kellene a trónon ülnie, hogy ő sokkal jobb uralkodó lenne, és éppen ezért meg is fogadta, hogy addig nem nyugszik, amíg a saját fején nem tudja a koronát.
Lelkiismerete nem sok van, viszont remekül el tudja hitetni az emberekkel az ellenkezőjét. Az életét figyeléssel és tanulással töltötte, megtanulta, hogy kell kezelni és hogyan lehet kiismerni az embereket, hogyan lehet beférkőzni a bőrük alá, a páncéljuk mögé, ha engedik. Hogyan altassa el a gyanakvásukat, aztán építsen ki hazugságra és képmutatásra épülő bizalmi kapcsolatokat. Valójában azonban nem törődik senkivel önmagán és a célján kívül, ennek viszont aligha tudná valaki bebizonyítani az ellenkezőjét. Az édesanyja imádja, amiért ilyen okos, délceg és felelősségteljes fia van, csüng minden szaván, számára Celawan szent és sérthetetlen. A húga is felnéz rá, hiszen őt is manipulálja, még abban a hitben is meghagyta néhány évvel ezelőtt, hogy az akkori jegyesét azért ölte meg egy lovagi torna alkalmával, hogy megszabadítsa a lányt a kényszerházasságtól… Pedig az egész csak azért történt, mert a férfi olyasmit hallott, amit nem szabadott volna, és el kellett hallgattatni. Egyébiránt ő minden különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül feláldozná a húgát is a céljai oltárán, ha éppen egy megfelelő érdekházasságra lenne szükség.
Mindent összevetve Celawan egy tökéletes álarcot épített fel magának az élete során, amit mindenki kedvelhet, amit mindenki irigyelhet – és ami elrejti a külvilág elől a sötét, torz valódi énjét. Természetesen harcolni is megtanult, rendszeres és jórészt sikeres résztvevője a lovagi tornáknak, mindemellett azonban kiváló értője a politikának is. Huszonéves korában már a Birodalmi Tanácsba is bekerült, de egyébként unokatestvéreként és jó barátjaként nemhivatalos tanácsadója magának a királynak is. Lassan szövögeti a hálóját az uralkodó köré, a bizalmába már régen beférkőzött, és az elmúlt néhány évben a király tudta nélkül már a palotán belülre is beszivárogtak az emberei. A teljes birodalomra kiterjed a besúgóhálózata, mindenhol vannak kapcsolatai – nem riad vissza a rossz hírű emberekkel való üzleteléstől sem, de mivel minden ilyesmit a bizalmi embereivel intéztet, nem pedig közvetlenül, soha nem bukott még le.
Kedveli a hölgyek társaságát, de harminc éves kora ellenére sem hajtotta még igába a fejét, és addig nem is tervez ilyesmit, míg a végső terv nem körvonalazódott a fejében. Akkor szándékozik magának feleséget választani, amikor már maga előtt látja a célt és a trónt – akkor pedig már méltó királynét akar maga mellé, az udvar legszebb hölgyét szándékozik majdan megszerezni magának, aki maga is tündöklő éke lehet Celawan királyságának.

 

E G Y É B
Család:
- Earyn Sagramour - anya [njk]
- Drusala Sagramour - testvér [adatlap]
- Thelion Sagramour - unokatestvér [adatlap]

 

Daphne
 
calbatraoz@gmail.com

 

7 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.12.18. 20:36
Kaya

2016.09.22. 18:50
Kaya

2016.06.22. 15:13
Kaya

2016.04.10. 22:12
Kaya

2016.03.24. 22:05
Kaya

2016.03.21. 17:40
Daphne

2016.03.20. 17:34
Daphne

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!