aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Trevan Agenyr
mágus
18 év
főnemes
Morrigui puszta
tanonc

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: intelligens, körültekintő, élénk, korához képest komoly, bizakodó, alkalmazkodó, alapos, kíváncsi, kitartó

Negatív: vakmerő, forrófejű, harcias, figyeleméhes, kritikus, akaratos, célratörő, tartózkodó, irigy

Külső
Trevan korához mérten átlagos magasságú és testalkatú fiatal, igaz céljai miatt állóképessége egészen kiváló - ha megfelelő edzésbe részesült volna kitűnő kardforgató is lehetett volna belőle. Vörös fürtjei rakoncátlanul borulnak fejére kisfiús vonásokat kölcsönözve ábrázatának. Arcát és vállait gazdagon borítják a szeplők, mogyoróbarna szemei pedig kíváncsian csillognak a világ minden újdonságára. A fiú megszeppentnek tűnhet ahogy az ember először tekint arcára, de hanghordozásából egyből lerí, hogy nem kell őt félteni. Hangja mélyebb tónusú, de szelíden csengő, amíg nem ad az ember okot az ellenkezőjére tisztelettudó. Viszont hangja amennyi békésen búgó, annyira tud vészjóslóan hasítani a levegőbe, mikor ingerülten szólal fel. Öltözékei egyszerűek, viszont ha lehet szeret kiöltözni. Gondjai elől menekülvén sokszor rejti magát csuklyájának árnyékába, mintha csak ki akarná zárni a külvilágot. Tenyerein égésnyomok láthatóak, amik mindig emlékeztetni fogják arra mennyi hatalom is van kezei között.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Jó körülmények közé született Rioran Agenyr harmadik gyermekeként, hogy gyarapítsa a főnemesi sorokat. Valószínűleg egy lovag mellett lenne mostanra apród hisz bátyja, Tomas mellett csak második lehetett volna a sorban.
Eleven gyermek volt, kíváncsi természetű és szinte mint minden korabeli nagyon barátságos, talán túlontúl is. Sokat cukkolták vörös fürtjei és szeplői miatt és hiába menekült mindig édesanyjához oltalom reményében az asszony sem tudta örökkön felügyelni fiát. Talán négy esztendős lehetett, mikor dajkájára bízva a család egyik szolgálólányának gyermekével játszott. Élénken élnek benne az aznap cselekményei, hisz ekkor találkozott először a mágiával élete folyamán. 
Jó kisfiú módjára élt-halt a különféle nyálkás élőlényekért mint például a békákért, így nem volt kérdés, hogy amikor rezidenciájuk udvarán megpillantott egyet neki el kellett kapnia azt mindenképpen. Viszont barátja nem rajongott túlságosan az Trevan újdonsült nyálkás pajtásáért, így amikor odavitte neki hogy büszkén megmutassa a másik fiú kiütött a kezéből így a vörös gyermek örökre búcsút vehetett békájától, aki a közeli mocsárba menekült.
Pontosan úgy reagált ahogy az egy kisgyerektől elvárható; mérges lett barátjára. A különbség viszont Trevan és minden más gyerek között szembetűnő volt, így egész máshogy reagált ilyen helyzetkeben. Dühe felperzselte ökölbe szorított kezeit, a mai napig nyomot hagyva bőrén, de komolyabb baja is eshetett volna, ha dajkája nem csitítja le.
Természetesen innentől kezdve nem volt kétséges, hogy a fiúnak megfelelő tanításra van szüksége, amit családja nem adhatott meg számára. Nemetona Kőtornyai lettek rövid időn belül új lakhelye. Sokáig nem értette okát és sokáig vágyva vissza családjához, akik kezdetekben még sűrűn látogatták a fiút mindinkább fájdítva szívét és erősítve honvágyát.
Ahogy az évek múltak úgy lett egyre inkább a Torony és annak lakói a fiatal családja. Mire tíz esztendős lett rokonai talán fél esztendőnként ha egyszer érdeklődtek hogyléte felől, viszont egyre kelletlenebbül. Tudta hogy családja szégyelte, nem volt ő buta fiú, hogy ne tudott volna olvasni a jelekből és a pletykákhoz is volt füle. A mai napig bizonyítani akarja, hogy ő is a földön van, ő rá is megéri figyelmet fordítani.
Figyelmét szorgos tanulással kötötte le, méltó akart lenni családja nevére, de leginkább édesapja elismerésére és ki akart emelkedni abban amivel az istenek megáldották. Közepes képessű fiatal, de erőfeszítései úgy érzi célhoz vezetik; egy napon csatamágus szeretne lenni.

 

E G Y É B
Család:
- Tyria Agenyr - testvér [Adatlap]
- Tomas Agenyr - féltestvér [adatlap]
- Rianon Agenyr - apa [njk]
- Gilda Olwyn - anya [njk]
 

 

Ra
 
dorianismyhusband@gmail.com

 

7 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 18:31
Anders


2016.10.29. 18:06
Ra

2016.07.25. 19:16
Nedra

2016.05.16. 14:18
Nedra

2016.05.07. 13:46
Anders

2016.03.26. 14:40
Anders

2016.03.21. 17:36
Daphne

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!