aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Tomas Agenyr
ember
31 év
főnemes
Morrigui puszta
Vidar örököse

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:  magabiztos; jól bánik az emberekkel és szereti is a társaságot; kiváló érzéke van a gazdasághoz; jó vadász; kifogástalan modorú; igazságos; tájékozott; tanult; kedves és udvarias;  igyekszik mindenkinek a legtöbbet adni;

Negatív:  hajlamos a komorságra és morcosságra, ha iszik; nehezen viseli, ha nem sikerült neki valami; dölyfös; hajlamos vakon bízni; makacs; önfejű;

Külső
185 centiméter magas, széles vállú, büszke tartású férfi, a családdal régebb óta kapcsolatot ápolók szerint Tomas mintha teljes egészében Rianon volna, mind vonásaiban, mind kiállásában, mind értékeiben, Tomas pedig büszkén vállalja. Haja egyszerű gesztenyebarna, rövidre vágva hordja, arcának pedig van egyfajta komisz hatása, főként akkor, ha mosolyog, talán kissé mandulavágású, kék szemeinek és beszéd közben is észrevehető gödröcskéinek köszönhetően. Habár a ruha számára nem elsőrendű fontosságú, igyekszik mindenben, így ebben is megfelelni az elvárásoknak, ennek megfelelően szépen díszített, drága anyagú öltözékével is kifejezi rangját.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Egy főnemesi család elsőszülöttjének lenni nem könnyű, főként, ha épp csak néhány esztendővel később az anya – puha, finom illatú, csengő hangú édesanya – gyógyíthatatlan betegségtől kényszerül ágynak, majd nem sokkal később örökre le is hunyja szemeit. Tomas nem emlékszik arra, pontosan hogy is néz ki az édesanyja, sőt, a szeme színét sem tudná megmondani, ám a mai napig érzi az ürességet, amit a nő hátrahagyott, habár édesapja néhány évvel később újraházasodott. Gylda Olwyn gyönyörű, bájos és kedves nő, akit Tomas mind a mai napig mélységesen tisztel, ám sosem tudott az anyjaként tekinteni rá.
Amióta az eszét tudja, arra nevelték, hogy egy nap Vidar méltó ura lehessen, s ennek megfelelő taníttatást kapott. Szinte minden érdekelte, amire csak rá tudta tenni a kezét, ha másból nem, hát kötelességből; remek lovas, kiváló harcos, és örömét leli mind a solymászatban, mind a politikai ebédekben, s ezeken felül katonai és gazdasági témákban sem éri felkészületlenül semmilyen kérdés. A szemében Rianon Agenyr megtestesíti mindazt, amivé vállni kell, és amivé vállni szeretne; ha mást nem, igazságérzetét feltétlenül örökölte tőle, és mindig igyekezett a lépteiben járni. Ezért is követte vakon őt, mikor legkisebb testvéréről, Trevanról kiderült mágus-léte. Ahogy szülei, úgy ő is szégyenfoltnak gondolta, amire legjobb megoldás, ha a szőnyeg alá söprik.
Ahhoz, hogy ez ilyen egyszerűen ment számára, ellentétben a húgával, nagyban hozzájárul egy néhány évvel későbbi eset. Alig volt tizennyolc esztendős, amikor szerelembe esett; a lányt Lyrának hívták, Tomas szemeinek a leggyönyörűbb, legokosabb és legbájosabb lánynak tetszett, aki cserfes volt, szerető és érdekes, ráadásul nemesi sarj. Semmi sem állt a szerelmük útjába, mi több, mindkét fél szülei kifejezetten boldogok voltak, ám Lyra az eljegyzést követően nem sokkal ágynak esett. Gyógyító mágusok jöttek s mentek, ám gyógyírrel egyikük sem tudott szolgálni, Tomas pedig végignézte, ahogy a lány, akit szeretett, a legszebb rózsaszál, akit valaha látott, elsorvad. Habár azóta rengeteg év telt el, Lyra emléke is kifakult és az ifjonti hév is elmúlt, Tomas a mai napig bizalmatlanul, sőt, gyanakodva fordul a mágia felé, habár ilyesféle érzéseit gondosan elrejti, és csak azokban az órákban engedi előbukkanni, mikor egyedül üldögél a szobájában, egy szép nagy kancsó minőségi vörösborral együtt.

 

E G Y É B
Család:
- Tyria Agenyr - testvér [ADATLAP]
- Trevan Agenyr - testvér [ADATLAP]
- Rianon Agenyr - apa [njk]
- Gylda Olwyn - mostohaanya [njk]

 

 

Kaya
 
monaconaomi66@gmail.com

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.05.04. 21:52
Kaya

2016.04.02. 16:17
Kaya

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER