aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Millson Riker
ember
31 év
nemes
Tritón tenger
borász

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: tanult, intelligens, karizmatikus, jó megfigyelő és emberismerő, ami a szívén az a száján típus, sosem rejti véka alá a véleményét, rengeteget olvas és külön magánkönyvtára van, művészlélek, magabiztos, kifinomult ízlésű, modoros, körültekintő

Negatív: keveset beszél, de ha megszólal, vagy sérteget vagy cinikus, mindig tudja, hova szúrjon a szavaival; zárkózott, nem szereti a társaságot, sunyi, tapintatlan, dölyfös, szeszélyes, anyagias, önző, arrogáns, fontoskodó, lobbanékony, provokatív, de igyekszik kerülni a konfliktust, mert túl lusta másokkal konfrontálódni
Külső
Daliás alkatú: magas, vékony, nyúlánk, tartása büszke és karót nyelt. Általában egy-másfél fejjel tűnik ki a tömegből. Inkább sportos, mint izmos, lévén sosem érdekelte különösebben a harc, de meglepően hajlékony. Öltözködésében a kifinomult, elegáns darabok híve, imádja a drága, különleges ruhákat, amik tükrözik a jólétet, amiben él, a családja helyzetét. Megjelenése mindig tiszta és ápolt, illatozó. Szereti az ékszereket. Járása könnyed, rugalmas, de lomha, maga a megtestesült nyugalom és harmónia, sosem látni rohanni vagy kapkodni. Minden lépése, minden mozdulata megfontoltságról árulkodik. Barna színben játszó szeme hideg és számító, koszos, mint a sár. Tejfehér, félhosszú hullámok keretezik hosszúkás arcát, melyen állandó viselet a gúnyos, önelégült félmosoly; ajkai teltek, de pengevékonnyá képes összeszorítani őket, ha felidegesítik. Hangja vékony, olykor irritálóan magas. Az egész megjelenése egy szóban összefoglalható: sznob.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Nemesi család másodszülött fiaként, harcosnak szánt fivérei mellett úgy tűnt, Millson Riker sem küzdhet a végzete ellen, pedig minden létező trükköt bevetett, hogy ne kelljen kardforgatást tanulnia. Amikor éles esze és ravasz nyelve cserben hagyta, egyszerűen a földhöz vágta magát, napokra felhagyott az evéssel vagy addig nem vett levegőt, míg liluló fejét látva apja végül beadta a derekát. Millson sosem tudott különösebb gyökeret találni a harc iránti ellenszenvének; oka persze több száz volt: utál izzadni, feltöri a kezét, megsérülhet, fárasztó, nem marad másra ideje, túl durva és erőszakos egy nemesnek stb. De hogy honnan is ered ez az ellenszenv három harcszerető fivér mellett, arra sosem találta a választ. Valószínűleg így született. Épp ezért sosem sikerült szorosabb kapcsolatot kialakítania a testvéreivel, de ezt sosem bánta. Míg a fiúk edzeni mentek, ő illemtant, költészetet és zenét tanult, s míg fivérei kimerülten nyomták az ágyat egy hosszú nap után, ő pirkadatig könyveket bújt.
Tizenkét éves volt, amikor nagybátyja elvesztésével édesanyja családja férfiágon kihalt. Fiúörökös híján a nagyapja Millsont tette meg egészen neves borászatuk utódául - tizenkét éves korától kezdve a jó pár hektáros szőlős vidék és a borászat várományosa, a nagyapja tanítja mindenre, ami kellhet neki. Ettől kezdve fizikailag is eltávolodott a testvéreitől, mivel legtöbb idejét nagyapja mellett töltötte, Rike várától kissé délkeletebbre.
Bár családjuk kis hal a tengerben, Millson imád részt venni a kékvérűek társasági életében. Levelezéseket folytat más nemesi sarjakkal (különösen jóban van Tomas Agenyrrel), bálokba jár, kereskedőket és főurakat vendégel meg a szőlős vidékén kiépített kúriájában. Szívesen jótékonykodik, vagyona nagy részét árvák megsegítésére és ispotályokra, egyházakra költi, bár egyikükkel sem törődik, inkább csak azt a látszatot szeretné fenntartani, hogy megteheti a bőkezű adakozást.
Ifjoncként érdeklődött a mágia iránt, sokat remélt a hatalomtól, amit nyerhetne vele. Próbálkozott elsajátítani néhány könnyebb ágat, kuruzslókat bérelt fel és súrolta a természet és a mágusok által felhúzott határokat. Mohóságának meglett a böjtje, egyszer sikerült annyira magára haragítania egy mágus nőt, hogy az megátkozta: "Háromszor borítson be annak a vére, kit a legjobban szeretsz!" Bár Millsonnak volt pár futó kalandja, megállapodnia ezidáig nem sikerült és a jövőben sem tervez, a családjához pedig nem fűzi szoros viszony. Számára a borászat az első, így sosem vette komolyan ezt az átkot, egészen nagyapja haláláig. Váratlan volt és megrázó, a fiú szeme láttára; azóta sem szívesen beszél róla. Második alkalomként tartja számon a két évvel ezelőtti balesetét, amikor kedvenc lovával egy kora téli reggelen kilovagolt. Csikó kora óta nevelte az állatot, akin aztán majdnem nyakát törte; a hátas odaveszett, de ő egy könnyebb lábszártöréssel megúszta.
Azóta semmi sem történt és úgy tűnt, már el is felejtette az átkot, de néha-néha azért eszébe ötlik és baljóslatú kardként ott lebeg a feje felett. Kutatásai során a saját szemével látta a mágia erejét, féli a hatalmát, talán épp ez az oka annak, hogy tudat alatt nem mer senkit sem túl közel engedni magához. Szívből imádja a borászatot, számára ez nem munka, sokkal inkább életstílus. Azóta is semmittevéssel tölti az ideje nagy részét.

 

E G Y É B
Család:
- Farland Riker - apa [njk]
- Senna Riker - anya [njk]
- Joderick Riker - báty [adatlap]
- Naryssa Windwiggler - sógornő [adatlap]
- Ristar Riker - öccs [adatlap]
- Kilian Riker - öccs [adatlap]

 

 

Tinwe
 
hraurie@gmail.com

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.07.30. 13:53
Anders

 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!