aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Kilian Riker
ember
23 év
nemes
Tritón tenger
királyi testőr

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:
udvarias; kötelességtudó; felelősségteljes; végletekig hűséges; állhatatos; barátságos; szelíd; kiváló kardforgató; bátor;

Negatív:
karótnyelt; túlzottan vallásos; képtelen levetkőzni a katona-énjét és szórakozni; hajlamos túlreagálni dolgokat; neurotikus;

Külső
180 centiméteres magassága nem nevezhető kirívónak, és habár a harchoz szükséges izomzata megvan, fenyegetően robusztusnak sem mondható. Ha mindehhez hozzávesszük még gyerekesen fiatalos arcát, a kissé nőiesen telt és rózsaszín ajkait és ragyogó kék szemeihez párosuló szőke haját, már határozottan állíthatjuk, hogy a legkevésbé sem tűnik veszedelmesnek. Kilian gyakran küzdött a kinézetével szembeni előítéletekkel és küzd a mai napig, így ha csak teheti, a páncélját hordja, és a világért le nem csatolná oldaláról oroszlánmarkolatos kardját, így próbálván valamicskét öregíteni magán – igazából sikertelenül. Habár vonásai önmagukban egészen kedvesek, nagyon sokszor ráncolja a szemöldökét és a homlokát, néha még az orrát is; nevetni és mosolyogni csak nagyon ritkán látni. Tartása büszke, de merev, léptei pedig határozottak és darabosak, egyértelműen hiányzik belőle a Rike oroszlánjaira jellemző puhaság és kecsesség.

 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
A Riker család egy kisebb nemesi dinasztia a Tritón mentén, s immár évszázadok óta urai a földnek, amit annak idején a Llewellynektől kapott egy ősük, hűséges szolgálataiért a háborúk során. Központjuk, Rike vára, egy napi járásra esik Aertentől, szerény, de biztonságot nyújtó és meglehetősen ridegnek tetsző váruk pedig egy szigetre épült, melyet híd köt össze a szárazfölddel. Ennek a várnak egyik szobájában született meg Kilian is; negyedik fiúként sosem volt könnyű dolga, pláne, hogy utána nem is született több testvére, így ő lett az örök legkisebb, akit előbb csak Joderick hívott előszeretettel "Kicsi Rikey"-nak, majd lassan szinte általánosan elfogadott név lett, s néhányan a mai napig meg vannak győződve arról, hogy a neve Rikey Riker. 
Kiliannek nem sok lehetősége volt, ami a jövőt illette;korán rájött, hogy ha akar valamit is az életben, azért meg kell majd küzdenie, születési utolsósága okán. Mindig is komoly és felelősségteljes kisfiú volt, aki nem igen játszott a többi gyerekkel, sokkal szívesebben okult és tanult kardot forgatni. Tizenkét esztendős volt, amikor unokatestvére, Sir Ulrhett apródjául fogadta őt; azt a napot azóta is a legszebb emlékei között emlegeti, s éppen csak az az emléke előzi meg, mikor királyi testőrré választották.
A most birtokolt címéig hosszú út vezetett. Öt évig szolgált rokona apródjául, aki egyre komolyabb és komolyabb feladatokat bízott rá (több ízben is megmentették egymás életét), míg végül végérvényesen Rheyába költözött, hogy városőri feladatokat lásson el. Igazából mindig is lovag szeretett volna lenni; úgy tartotta, ők az Istenek igazi kiválasztottai, akiknek sorsuk, hogy nagy dolgokat vigyenek véghez. Amikor azonban a bátyja, Ristar előbb üttetett lovaggá, mint ő, Kilian érezte, hogy ismét elkésett - s ha apja és testvérei elismerésére vágyik, hogy kivívja a tiszteletet és többé senki se hívja a "Kicsi Rikey"-nak, úgy magasabbra kell tennie a mércét. 
Unokatestvére, és néhány más ismerős lovag, valamint a városőrség parancsnokának közbenjárása kellett ahhoz, hogy végül beteljesüljön az álma: nem sokkal a huszonkettedik születésnapja előtt a királyi testőrség tagjává válhatott. Ilyen fiatalon még nem sokan láthatták el ezt a tisztséget; s épp ezért, teljes erőbedobással dolgozik, a nap minden percében, hogy mindenkit biztosítson róla, méltó erre a feladatra, és még inkább, hogy a testvérei orra alá dörgölhesse. 
Arra, mondjuk, nem számított, hogy nem sokkal később Ristar is a testőrség tagja lesz. És hamarosan az összes többi testőr is megismeri "Kicsi Rikey"-t...

 

E G Y É B
Család:
- Farland Riker – apa [njk]
- Senna Riker - anya [njk]
- Joderick Riker - báty [adatlap]
- Naryssa Windwiggler - sógornő [adatlap]
- Millson Riker - báty [adatlap]
- Ristar Riker - báty [adatlap]

 

Kaya
 
monaconaomi66@gmail.com

 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.15. 23:41
Kaya

2017.07.07. 20:59
Anders


2016.08.14. 10:22
Kaya

2016.06.26. 11:00
Kaya

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!