aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Joderick Riker
ember
36 év
nemes
Tritón tenger
Rike örököse

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: született harcos; helyén van a szíve; hűséges; családját élete árán is védelmezné; felelősségteljes; igazságos; szeretteit maga elé helyezi; becsületes; jókedve szinte eltörölhetetlen; közvetlen; imádja a gyerekeket

Negatív: talán kissé naív, nem lát tovább orránál; bizalmát könnyű elnyerni; megérzései tompák; lobbanékony természetű; hangulata gyorsan változik; komolytalan; véleményét nem palástolja; békeszerető, de nem törekszik rá minden áron; gyerekes; családján  kívül egy jó tréfáért is életét adná

Külső
Joderick épp úgy, mint vérének bármely más tagja nem épp egy alacsony termet, de még így is fivérei fölé magasodik. Vállai szélesek, ha lábait megveti egyensúlyából szinte lehetetlen kibillenteni. Szőke haja családi vonás, hosszú tincsei, borostás arca és markáns vonásai a címerükben lévő oroszlánnal teszik hasonlatossá. Hosszú, szőke haját ritkán varkocsban fogja tarkója mögé, de legtöbbször kiengedve hordja; Nem az a tipikus nemesember aki sokat törődik megjelenésével, épp ezért gondolhatják sokan azt, hogy ápolatlan. Nem hord díszes páncélokat, zekéket, ingeket vagy kabátokat, csak ha azt épp előírják. Otthonában ritkán látni másban, mint könnyű bőrből készül mellényekben vagy egyszerű ingekben, nem próbál a köznép előtt többnek látszani, mint ami. Testének egyetlen halvány karcolásnál jobban látszódó hege jobb füle mögött fut le nyakára, annak az esetnek fájdalmas emlékét felébresztve benne, mikor suhancként egy bandita bunkójával csapta fejbe, majd az akkor nála lévő értékesebb vagyonától megfosztva, hasogató fejjel tért magához. Termetéhez mérten mozgása lassú, minden mozdulatának súlya van. Hangja mélyen zengő, mely hosszú ideig visszahangzik Rike várának falai közt, ha megemelni kényszerül.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Farland Riker és felesége, Senna elsőszülött gyermekeként látta meg a napvilágot, Rike oroszlánlobogós várának falai mögött. Már születése pillanatában eldöntetett sorsa, hisz első gyermekként és ezzel együtt első fiúként egy napon neki kellett apja helyét átvennie. Még apró kisgyermek, alig négy esztendős volt aki a méretére faragott fakarddal hadonászva rohangált az udvarban mikor legidősebb öccse, Milson megszületett. Nem volt még olyan gyerek aki Jodericknél jobban várta volna testvére születését; Dajkájuk - mert Jodericknek inkább volt ő az anyja, mint a vér szerinti - mindig örömmel emlékezett vissza azokra az időkre, amikor Rike fiatal várományosa fakardját szorongatva őrködött csecsemő testvére bölcsője mellett egészen addig míg a szolgálatba belefáradva elaludt.
Mire hatodik életévét betöltötte - Milson pedig a másodikat - és tanításai, az úri címre való felkészítése elkezdődtek született meg a harmadik fiú aki a Riker nevet magáénak tudhatta. A köztük lévő korkülönbségtől eltekintve Joderick felelősségei mellett mindig próbált időt szakítani fivéreire és ha mást nem is, nagy testvérükként az oldalukra állni. Biztatta, szorgalmazta őket és talán ez is lett az oka annak, hogy Milsonhoz soha nem került olyan közel, mint harcosabb természetű fivéreihez, mert őt is minden erejével a katonai pályára próbálta buzdítani, hisz ő maga sem értett nagyon máshoz. Igaz felnővén rendszeresen látogatja fivérét annak birtokán.
Tizenhárom volt, mikor legfiatalabb és egyben utolsó testvére megszületett, Ristartól elzsákmányolva a legkisebb fiú címét. Mi tagadás, Joderick végtelenül élvezte - és majdhogynem örömével egyedül volt - mikor Rike várát újból gyermekhang töltötte meg élettel. Ő ragasztotta rá Kilianra a "kicsi Rikey" nevet, hisz ha már másik két testvére is át lett keresztelve Milly-nek és Kölyöknek, újdonsült testvére sem maradhatott ki a névadás szent ceremóniájából.
Mindhárom fivérét egyformán szereti és egyformán volt letört, mikor négyük útjai külön váltak; Milson birtokának és borainak rabja lett, Ristar és Kilian a királyi testőrség tagjaivá váltak, míg ő Rike várában maradt és örökösi kötelességeinek tett eleget. Talán nem a legjobb földesúr és nem is erőlködik az előítéletek megcáfolását, de mégis tisztában van dolgával; valószínűleg ha apja nem lenne ott, hogy a családot vezesse a kocka hamar megfordulna és Joderick felnőne a rászakadó feladathoz.
A Naryssa Windwigglerrel kötött házassága például az egyébként komolytalan férfi józansága mellett szól. A vagyonos családból, de nem nemesiből származó lány szülei kitörő örömmel fogadták Rike örökösének kérését és adták a férfihoz lányukat, mesébe illő hozománnyal együtt. Joderick épp úgy tiszteli feleségét, ahogy azt tanították neki, azonban rövidke ismertségük alatt még nem tanult meg kötődni hozzá.

 

E G Y É B
Család:
- Farland Riker – apa [njk]
- Senna Riker - anya [njk]
- Naryssa Riker - feleség [adatlap]
- Milson Riker - öccs [adatlap]
- Ristar Riker - öccs [adatlap]
- Kilian Riker - öccs [adatlap]

 

Ra
 
dorianismyhusband@gmail.com

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 18:39
Anders


2016.07.16. 20:44
Daphne

 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!