aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Tesla Drogon
ember
25 év
nomád
Arduinnai rengeteg
harcos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: jó megfigyelő, bátor, független, magabiztos, agyafúrt, érzékeny, jó hallgató, őszinte, pozitív, bolondos

Negatív: vakmerő, manipulatív, rátarti, fönökösködő, bosszúálló; de az a hosszan hálót szövögető fajta, hataloméhes, magánakvaló

Külső
Tesla erős felépítésű nő, aki magasságban csak néhány centiméterrel törpül el ura mellett. Aki ránéz az egyből sejtheti, sőt tudja, hogy nem egy törékeny hercegnő, hanem egy magabiztos, harcos kiállású nő aki egymaga is megállja a helyét a világban. Hosszú, szőke haja vastag fonatokban lapul feje két oldalára, ritkán engedi kócos fürtjeit szabadjára. Harcoshoz híven ruhái ehhez alkalmazkodtak, kivert bőrvértek, láncingek és bőrpáncélok adják ruhatárának nagy részét, de természetesen néha - mint minden nő - ő is szeret csinosabban mutatkozni. Ilyen esetekre néhány elegáns, de az ő stílusában átalakított selyem vagy posztóruha áll rendelkezésére, amit még úgy zsákmányolt. Igaz ruhái takarják, de gerincoszlopa mentén három párhuzamos tetovált vonal fut aminek elkészítésének margójára a "jól néz ki" indokot tudja felhozni, de valószínűbb, hogy hátán lévő sebeit próbálja velük eltakarni. Hangja érces, de mégis olyan, amit naphosszat lehetne hallgatni.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Tesla az átlagos kolóniabeliek életét élte mindig is, egy tipikus kolóniabeli családba születve. Édesapja jó harcos hírében állt, sőt nem lett volna túlzás a kolónia egyik legjobb harcosának nevezni még bőrváltó képességek hiányában is. Nagy tisztelet övezte, ami valószínűleg a Rochwador családdal kiépített bensőséges viszonya is erősített. Tesla ebbe az erős családba született, erős szövetségesekkel. Hamar megtanulta, hogy a vér szövetsége mindennél erősebb és nem feltétlenül kell rokonnak lennie akit ebbe a szövetségbe beveszünk. Nem ő volt a legidősebb Drogon gyermek, bátyja aki nyolc esztendővel volt idősebb nála születése előtt egy évvel egy betegség elvitte őt és apja első asszonyát is. Apja ezek után újranősült, új asszonya először Teslának, majd rá másfél évvel Gardnak, öccsének adott életet aki valószínűleg anyjának felmenőitől örökölte a bőrváltás képességét.
Hiába, így is Tesla volt apjuk kedvence, míg Gard anyjuké. Apja mindenre megtanította amihez értett és nagyon jó alapanyagnak is számított; imádott harcolni, fosztogatni, imádta a nomád életet, de megfigyelő képességei miatt felderítőnek még kitűnőbb volt. Az öreg Drogon büszke volt rá és kettejük között egy mély kapcsolat alakult ki, amire öccse mindig is féltékeny volt - és maradt még apjuk halála után is. Tesla igaz vele is jó kapcsolatot ápol, de kettejük között a levegőben ott feszülnek a kimondatlan dolgok, ami az évek alatt csak halmozódtak, ahogy a lány egyre feljebb verekedte magát a ranglétrán.
Apja halála után a család hírneve kissé megrendült, Gard apjuk nyomdokaiba lépve próbálta helyreállítani, de sajnos mindez nem rajta és a tettien múlt. Tesla maradt az egyetlen, aki tehetett bármit is, a nő pedig gyorsan gondolkozott. Soha nem volt előtte titok, hogy apja egy Rochwador mellé szánta, ő pedig gondoskodott arról, hogy ez ne csak egy terv maradjon, igaz először ő maga sem gondolta volna, hogy pont Garaf figyel fel rá a testvérek közül. Első sorban nem is őt szerette volna maga mellé édesgetni, nem mintha utólag megbánta volna, hisz pontosan megkapott mindent amire szüksége volt: hatalmat és befolyást. Úgy pedig, hogy első lett az asszonyok sorában mindent meghozott családja számára, de ez csak méginkább elmélyitette közte és a testvére közti árkot. Édesanyja próbálja valahogy össze tartani őket kisebb-nagyobb sikerekkel, de elég egyértelmű, hogy mindezt csak azért teszi, hogy a Rochwador család közelébe kerüljön. Valakitől természetesen Teslának is örökölnie kellett a manipulatív mivoltját.

 

E G Y É B
Család:
- Garaf Rochwador - férj [adatlap]
- Branan Rochwador - sógor [adatlap]
- Moron Rochwador - sógor [adatlap]
- Lyra Rochwador - sógornő [adatlap]
- Gard Drogon - öccs [adatlap]
- Winesa Robfrid - anya [njk]

 

Ra
 
dorianismyhusband@gmail.com

 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 18:13
Anders2016.07.26. 18:31
Nedra

2016.03.27. 21:14
Nedra

2016.03.21. 17:35
Daphne