aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Garaf Rochwador
bőrváltó
35 éves
nomád
Arduinnai rengeteg
nemzetségfő

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
A Kolónia legendái szerint a Rochwador-család vérvonala a legelső bőrváltókig vezethető vissza; Ősük egyike volt a fivéreknek, akiket az erdők istenei megajándékoztak az belső farkassal. A vezetői szerep nemzedékről-nemzedékre száll, így Garaf nem lepődött meg különösebben, amikor atyja Őt nevezte meg örökösül a halálos ágyán.
Garaf a legidősebb négy testvére közül. Már kisgyermekként is védelmező-típus volt, aki addig óvta a fiatalabbakat, amíg azok nem tudták megvédeni saját magukat. Már kora gyermekkora óta vezetőnek, és harcosnak nevelték - apja különféle, már-már kegyetlen próbál elé állította a fiút, hogy kiölje belőle a félelem legapróbb szikráját. Még nem töltötte be a tizet, amikor egy vadászkéssel a kezében egyedül hagyta az erdő legsötétebb részén, arra kényszerítve, hogy megvédje saját magát a ráleselkedő veszélyektől. Egy hétbe telt, mire visszajutott a családjához, de a sűrűben töltött napokról a máig nem beszél.
Nagyszerű harcos hírében áll, különösen közelharcot, a test-test elleni küzdelmet preferálja.  Akárcsak a klán többi tagjába, bele is belenevelték, hogy a férfiak a nők felett állnak a ranglétrán, ezért mind húgával, mint asszonyával kemény kézzel bánik - de mind a kettejükhöz mély ragaszkodás fűzi. Fontosak számára a régi értékek, a hagyományok, a természet közelsége. Bár kemény vezető, aki nem tűri a kötelességszegést, embereit és családját sosem hagyja cserben.
A farkasalakja sötét, inkább barna, mint fekete - állán a szőr vége fehérlik. Robusztus, izmos bestia, akinek mérete a legtöbb bőrváltón túlmutat. Már megjelenése is tiszteletet parancsol.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.

 

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER