aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Garaf Rochwador
bőrváltó
36 éves
nomád
Arduinnai rengeteg
nemzetségfő

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
A Kolónia legendái szerint a Rochwador-család vérvonala a legelső bőrváltókig vezethető vissza; Ősük egyike volt a fivéreknek, akiket az erdők istenei megajándékoztak az belső farkassal. A vezetői szerep nemzedékről-nemzedékre száll, így Garaf nem lepődött meg különösebben, amikor atyja Őt nevezte meg örökösül a halálos ágyán.
Garaf a legidősebb négy testvére közül. Már kisgyermekként is védelmező-típus volt, aki addig óvta a fiatalabbakat, amíg azok nem tudták megvédeni saját magukat. Már kora gyermekkora óta vezetőnek, és harcosnak nevelték - apja különféle, már-már kegyetlen próbál elé állította a fiút, hogy kiölje belőle a félelem legapróbb szikráját. Még nem töltötte be a tizet, amikor egy vadászkéssel a kezében egyedül hagyta az erdő legsötétebb részén, arra kényszerítve, hogy megvédje saját magát a ráleselkedő veszélyektől. Egy hétbe telt, mire visszajutott a családjához, de a sűrűben töltött napokról a máig nem beszél.
Nagyszerű harcos hírében áll, különösen közelharcot, a test-test elleni küzdelmet preferálja.  Akárcsak a klán többi tagjába, bele is belenevelték, hogy a férfiak a nők felett állnak a ranglétrán, ezért mind húgával, mint asszonyával kemény kézzel bánik - de mind a kettejükhöz mély ragaszkodás fűzi. Fontosak számára a régi értékek, a hagyományok, a természet közelsége. Bár kemény vezető, aki nem tűri a kötelességszegést, embereit és családját sosem hagyja cserben.
A farkasalakja sötét, inkább barna, mint fekete - állán a szőr vége fehérlik. Robusztus, izmos bestia, akinek mérete a legtöbb bőrváltón túlmutat. Már megjelenése is tiszteletet parancsol.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.