aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Lyra Rochwador
ember
21 év
nomád
Ardunniai rengeteg
sámántanonc

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: minden külső hatástól független; felelősségtudó; figyelmes; merész; megbocsátó; kecses; ragaszkodó; hazafias

Negatív: szórakozott; becsvágyó; türelmetlen; szeszélyes; túlzottan érzékeny; féltékeny; vad

Külső
Az átlagos termetű, karcsú lány, akit évek óta csak a sámánok jellegzetes ruháiban látni a rengetegben. Büszkén viseli hivatását. Szeme világos, zöldeskék színű, haja világosbarna, apró hullámokban omlik a hátára. Bőre világos, arccsontja jellegzetes, erős vonalú. Szája halványrózsaszín, kifejező. Mozgása cseppet sem kecses, lábait megveti a földön. Karja erősebb egy átlagos városi lányénál, fára mászás edzette a markát, a talpa megkeményedett a mezítláb járástól. Hangja erős, fiatal, de magas, és ritkán emeli fel. Mindig figyelni látszik: mintha akármelyik pillanatban látomásra várna, vagy meghallhatna egy távoli hangot.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Lyra a legendás bőrváltó gyökerekkel rendelkező Rochwador család legfiatalabb sarja, aki egy szeles őszi délutánon jött világra. Nem várt gyermek volt, aki nagy fájdalmak árán látott napvilágot, hatalmas korkülönbséggel közte és legidősebb fivére közt. Aggódást, nyugtalanságot okozott a családban a születése, senki nem hitte, hogy egy hozzá hasonlóan gyenge kislány képes lesz helytállni a vadonban, mivel eleinte sápadt, madárcsontú gyermek volt.
Soha senki nem ellenezte azonban, hogy a család tagja legyen. Különösen Garaf - aki már akkor erős védelmező hajlamokkal bírt - óvta őt mind a kisebb testvéri verekedésektől, mind a rossz szavaktól. Lyra fokozatosan erősödött meg, vált egyre hevesebb és egyre inkább tettre kész teremtéssé, gyakran elkóborolt a rengetegben csupán azért, hogy hallgassa a vadon hangjait. Már akkor figyelt a világra.
A két első bőrváltó meséin nőtt fel, akikben mindig saját ikerbátyjait látta. Kisgyerekkora óta vágyott a bőrváltók különleges képességeire, és egyre növekvő irigységgel tekintett bátyjaira, akik természetüknél fogva bírták az átváltozás lehetőségét. Sokáig kereste az okot, amiért ő nem lehetett hasonló, és máig él benne egy halvány, kimondatlan vágyakozás.
Tizenegy esztendős korában mutatkoztak meg azok a különös képességei, amelyek azonban nem is emlékeztettek a fivéreiéire. Egyik pillanatról a másikra behunyta a szemét, s a füléhez kapott. Kezét felemelte, lecsitítva a környezetében lévőket. "Hallom." - csak ennyit mondott, de amint a sámán tudomást szerzett a lány esetéről, azonnal találkozni akart vele. Másnap bejelentette, hogy nem tűr ellenkezést, Lyra Rochwadornak nem szabad elpazarolnia a képességeit, és azonnali hatállyal meg kell kezdenie sámáni tanulmányait, hogy az ő lábnyomába léphessen.
Azóta a lány rengeteg időt tölt idősödő tanítójával, fokozatosan sajátítva el azokat a képességeket, amelyekre egy sámánnak szüksége lehet. Nem ragad azonban meg a nem evilági tanoknál, hanem igyekszik elsajátítani mindazt, amit egy vadonban élőnek el kell. Keresi a gyógynövényeket és a halálos mérgeket, fára mászik, nyomokat olvas, igyekszik bizonyítani, hogy ha nem is lehet sem bőrváltó, sem egy férfi erejével nem bírhat, hasznos tagjává válhat a közösségnek a mindennapi tettekben is. Tart tőle, hogy sarlatánnak könyvelik el, aki naphosszat felsőbb hatalmakat hajkurászik ahelyett, hogy értelmes munkákkal kötné le magát.
Ezen felül Lyra, ha kell, nagy utazó is. Képes a kötött, városi területekig merészkedni és érdekli az élet a négy fal között, habár magát nem képes helyhez kötve elképzelni. Sosem vetette meg az idegen kultúrákat, és a ruháit is időnként a városokból szerzi, nem kis rosszallást váltva ki ezzel a rengeteg népét tekintve.

 

E G Y É B
Család:
- Garaf Rochwador - testvér [adatlap]
- Branan Rochwador - testvér [adatlap]
- Moron Rochwador - testvér [adatlap]

 

 

Bloodless
 
hunterbornrpg@gmail.com

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 19:37
Anders


 

2016.03.23. 20:08
Anders

2016.03.23. 17:16
Anders

 

 


 

 
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!