aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Gard Drogon
bőrváltó
23 év
nomád
Arduinnai rengeteg
harcos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: jó harcos; erős; könnyen tanul; merész; a végletekig hűséges a Kolóniához; megbízható; eltökélt; élénk; kíváncsi; magabiztos

Negatív: könyörtelen; figyeleméhes; ingerült; nagyszájú; szeszélyes; erőszakos; veszekedős; arrogáns; lobbanékony; féltékeny; kapzsi; vad; engesztelhetetlen; szívtelen; hagyja, hogy az érzései vezéreljék;

Külső
183 centiméter magas, társaihoz képest talán kevésbé tagbaszakadt és izmos testfelépítéssel, ám senki ne kergesse magát hiú ábrándokba: talán gyengébbnek tűnik, viszont hajlamos olyan szintig nem figyelembe venni a fájdalmat, hogy saját csontjainak épsége árán is nyertesként kerüljön ki egy-egy küzdelemből. Mézszőke haját legtöbbször szabadon hordja, csupán akkor fogja össze, ha előre tudja, harcra készül. Nehéz lenne egyenesen kijelenteni, hogy (már az arrogáns fintorait nem nézve) jóképű, de az ellenkezőjét is; ha egyesével nézzük vonásait, a szája kicsit nőies, az orra enyhén ferde (nos, egyszer rossz ember asszonyával kezdett), szemei pedig az átlagosnál kicsit dülledtebbek, mégis, van benne egyfajta sunyi, rókaszerű vonzerő, főleg a szemeiben. Járása ruganyos, magabiztos, mintha akárhová lépne, az az övé volna, és nem lenne miért meghunyászkodnia.
Farkasalakja közepes méretű, de igen zömök, bundája ordas, míg szemei szinte narancssárgába nyúlóan aranyszínűek.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Másodiknak született a Drogon családba, s bár első fiú volt, apja feltétlen figyelmével és tiszteletével mégis a nővére, Tesla bírt, ami pedig jelentősen meghatározta Gard későbbi természetét. Kiskorától kezdve egyértelmű volt, hogy számára már csak anyja maradt, hiába bármiféle próbálkozás; féltékenyen figyelte, ahogy apjuk minden szabadidejét Tesla mellett tölti, a feltétlenül szükségesnél is kevesebb időt töltve a fiú mellett, aki, ahogy felemelkedett szemei elől a gyermeki jóhiszeműség, helyét elöntötte a düh, féltékenység, irigység, és megannyi más érzés. Nem azért kezdett harcolni tanulni, hogy a családja megbecsülését kivívja, hanem másokét, hogy a törzs felé bizonyítsa be, mennyivel többet ér a nővérénél, dacból. 
Valahol remélte, hogy még valahogy be tudja bizonyítani neki, hogy tévedett, mikor Teslára "pazarolta" az idejét, és ez a láng még erősebbé vált benne, mikor tizenévesen kiderült: örökölte anyjuk révén a bőrváltók örökségét. Onnantól kezdve próbált mindent megtenni azért, hogy kamatoztatni tudja ezt a kiváltságot, habár minden igyekezete ellenére sem tűnt úgy, hogy az apjuk akárcsak egy kicsit is jobban figyelemre méltatná tőle. 
Az évek múlásával végül, habár a rossz szájíze megmaradt, a nővérével nagyrészt megbékélt, és inkább az apjukat hibáztatta, ami valahogy még egyszerűbbé vált, mikor a férfi néhány éve meghalt. Gard az öreget kicsit sem hiányolta, inkább az a tény sértette vérig, hogy neki már nem lesz lehetősége bizonyítani. A család férfijává előlépve próbált és próbál azóta is helytállni, habár egyelőre, úgy tűnik, nem túl sikeresen. Testvérével való kapcsolatának második megpróbáltatása kétségkívül az volt, mikor Garaf asszonyává választotta; Gard még mindig próbálja megszokni a helyzetet, és kideríteni, vajon a féltékenységből fakadó haragját, amiért a nővére ismét előrébb van, mint ő, hogy lenne képes a saját hasznára fordítani...

 

E G Y É B
Család:
- Tesla Drogon - nővér [ADATLAP]
- Winesa Robfrid - anya [njk]
- Garaf Rochwador - sógor [ADATLAP]

 

Kaya
 
monaconaomi@gmail.com

 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 20:56
Anders


2016.10.10. 19:05
Kaya

2016.05.15. 17:43
Kaya

2016.04.13. 18:37
Kaya

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!