aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Moron Rochwador
bőrváltó
34 év
nomád
Arduinnai rengeteg
bérgyilkos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: agyafúrt; kiváló harcos; rendíthetetlen; ravasz; független; bátor; őszinte; hihetetlen jókedvvel van megáldva

Negatív: manipulatív; agresszív; erőszakos ha nem kapja meg a neki járó tiszteletet és figyelmet; kegyetlen; nem tisztel senkit és semmit; örömét leli az emberek kárában; elfogult; önző; tisztességtelen

Külső
Magas, rendkívüli fizikummal rendelkező férfi, akinek kegyetlen pillantása még a legbátrabb harcost is megrendíti ha kell - és kettő is van ebből a tekintetből, hisz ikertestvére is az ő vonásait hordozza. Moron hosszú, sötétbarna haját kiengedve hordja vagy varkocsba szorítja tarkóján azon tincseit melyek harcban csak zavarnák; A többi ezután is szabadon borul széles vállaira. Arca legalább mindig borostás, de jellemzőbb rá a szakáll aminek hossza ugyan eltörpül testvéréé mellett. Legtöbbször gunyoros vigyor ül arcán, ami erős kontrasztban áll szigorú vonásaival; Hisz általánosságban úgy néz ki, mint aki valamiért mindig haragszik. Erősen ívelt szemöldökén ugyanolyan vágás fut végig, mint testvérének melyet még önmaguknak okoztak kisgyermekként, hogy bebizonyítsák milyen sok mindent képesek eltűrni; Az évek múlásával természetesen e seb mellé számtalan másikat szerzett, melyek elszórva helyezkednek el teste minden pontján. Ő és testvére közti legnagyobb különbség talán szemszínükben rejlik, Moron szeme a belsőjében élő farkaséval egyezik: világossárga, már-már fehér. Farkas énjének vastag, tömött bundája világosbarna színben pompázik, méretei csak kicsivel törpülnek el egy átlagos farkasétól.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
A harmadik fiú gyermek a Rochwadorok sorában, ugyan ikertestvére Branan csak néhány perccel előzi meg; Édesanyjuk a két fiú hosszas kérlelése után árulta el csak a titkát annak melyikük is született előbb, de azóta a számtalanszor megbánta kíváncsiságát Az ikerpár egymáshoz közel nőtt fel, Moron egészen kiskorától kezdve legjobb barátjának vallotta fivérét. Ugyan Garafot is testvérének vallja és bátyjaként szereti, de kapcsolatuk mindig is felületes maradt - valószínűleg a rengeteg bosszúság miatt amit néhány évvel idősebb bátyjának okozott.
Moron egyedül is áldást jelentett volna a Rochwador családnak, de úgy hogy ketten voltak fivérével az a kelleténél jobban megszínesítette a család hétköznapjait. A szeszélyes természetű ikerpár rengeteg bajba keveredett, temérdek gondot okozva a törzs tagjainak. Szerette a bolondját járatni mindenkivel, fivérét is rántotta magával a bajba akinek segítségére mindig számíthatott - és fordítva.
A legtöbb edzésben közösködtek bátyjával, Garaffal, Moron és Branan is legalább olyan jó harcos hírében állnak mint a nemzetségfő; A bőrváltás képességével pedig az kolónia tagjainak tiszteletét is megnyerte... a vezetősséggel járó felelősség már nem hiányzott neki, így soha nem fájt foga idősebb bátyja rangjára. Meg sem lepődött mikor apja Garafot tette meg vezérnek és ugyan végletekig hűséges bátyjához mégsem kezeli úgy, mint egy rangban jóval felette álló személyt - amit ha nem Moronról lenne szó arcátlanságnak is lehetne nevezni.
Húga születésének híre nem lelkesítette; Jobban örült volna ha anyja még egy fiút hoz világra. Nem is adott sok időt a gyenge lánynak ezen a világon, azonban az idő telt-múlt és nagyon is úgy tűnt Lyra megmarad az élők sorában annak ellenére is, hogy fivére lemondott róla. Lyra védelmezése azután, hogy Garaf törzsvezér lett áthárult az ikerpárra, Moron a lány minden lépését a mai napig árgus szemekkel figyeli.
Nem állt távol tőle sohasem a vérontás, örömét lelte a törzs portyáiban, a harcokban amikből diadalmasan került ki. Nem telt bele sok időbe míg Aglanirban ikrével együtt hírhedtté váltak, mint bér- és orvgyilkosok, hisz kivételes érzéket mutattak hozzá. Moront nem zavarja a negatív hírnév, sőt még örül is hogy a rheyai népség csak félve veszi szájára a Rochwador nevet.

 

E G Y É B
Család:
- Garaf Rochwador - testvér [ADATLAP]
- Branan Rochwador - testvér [ADATLAP]
- Lyra Rochwador - testvér [ADATLAP]
- Tesla Drogon - sógornő [ADATLAP]

 

Ra
 
dorianismyhusband@gmail.com

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.08.06. 11:04
Nedra

2016.05.03. 12:16
Nedra

2016.04.23. 15:44
Anders