aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Aglanir világa
Fórumok : Arduinnai rengeteg Fórumok: 

Témák: Hozzászólás (Utolsó)
A Kolónia tábora

A Kolónia egy vadonlakó ember törzs, akik a saját szabályaik szerint élnek. Nomád életet élnek, és az év nagy részében úton vannak. Fosztogató, és vadászó életmódot folytató törzsről van szó, de nem emiatt híresültek el; A Kolónia tagjai között élnek legjobb bérgyilkosok, akik a megfelelő fizetségért cserébe bárkit eltesznek lábalól.
Rácsos falú, kupolás tetejű, nemezzel borított, sátorszerű építményekben élnek, amit jurtának neveznek. Ezeket könnyen el lehet bontani, ha tovább kell állniuk.

71 (2017.07.19.)
Arduinnai vadon

A rengeteg nem kisgyermekeknek való. A maga páratlan módján gyönyörű táj az eget szinte teljesen eltakaró élénkzöld lombkoronájú fáival, amelyek némelyikéről indák csüngnek alá. A megannyi különböző bokorral, virággal, csobogó patakkal, puha fövennyel tarkított vadonban könnyedén eltévedhet a járatlan utazó. Az erdő tele van farkasokkal és medvékkel, de nem ezek az állatok jelentik a legnagyobb veszedelmet. A Kolónia tagjainak már meggyűlt a baja az időnként életre kelő gyilkos temészetű fákkal, melyek gyökereikkel béklyóba fogják áldozatukat, majd agyonnyomják vagy szétmarcangolják.

95 (2017.07.19.)
Emberek falvai

Elszórtan a erdőszélen több, apró településsel találkozhatunk, amelyeknek lakói nagyrészt fakitermeléssel, vagy vadászattal foglalkoznak. Vannak persze olyanok is, akik földművelésből, és állattenyésztésből élnek, de akárcsak az ország más szegletén itt is képviseltetik magukat a mesteremberek, és a kereskedők is. A házak rendszerint fából készülnek, amelyeknek teteje sátormódjára nyúlik az ég felé.

70 (2017.07.12.)
Varuna folyó

A Varuna folyó Alganir leghosszabb folyama. A forrása a Taranis hegységből fakad, és a sebes vízfolyam egyenesen a Tritón tengerig száguld.

41 (2017.07.07.)
Aldayr sátortábor

A sátortábor tulajdonképpen nem más, mint az Aldayr-testvérek szállásterülete. Néhány tucat sátor helyezkedik el szétszórtan a táborban. Ezek közül szinte hivalkodóan magasodik ki egy ezüst selyemmel, és fekete bársonnyal borított építmény, amelyet vasszögekkel erősítettek a földhöz. Fölötte, a magasban, hosszú rúdon zászlót lobogtat a szél. Az ébenszín anyag közepébe gondos kezek az Aldayr család címerállatát, az ezüst medvét hímezték. Griselldys és Griffith meg sem próbálják rejteni érkezésüket.
A csecsemők gügyögése, és az asszonyi kacagás helyett acélcsattogás, és a gyakorlatozó katonák ordítozása veri fel az alkalmi települést. Az egész tábor nem más, mint egy kaszárnya, ahol megfizetett szedett-vetett zsoldosok, és azok gyűltek össze, akik a Medve Lord emlékét tisztelve készen állnak arra, hogy akár vérrel is kivívják fia számára a megváltást. Éjszakánként, az Argona tiszteletére meggyújtott tábortüzek lágy fénnyel égnek, de az arany-skarlát lángnyelveknél véres történetek szítják a harci szellem parazsát.

56 (2017.07.07.)
Nellos tava

A fák sűrű rengetegében van egy aprócska tisztás, amit rézsútosan világít meg a fák lombja között beszűrődő üde fény. Egy kristálytiszta tó fekszik itt, amelynek valóban gyógyító ereje van. A tó mély ugyan, de medre olyan tiszta, hogy egészen az aljáig lelátni. Ha valaki iszik vízéből, az újra erőre kap, akármennyire fáradt is volt előtte. A sérült embernek elég egyetlen ujját a hűsítő Nellosba mártania, hogy apró sebei begyógyuljanak.
Nellos tünde nyelven liliomot jelent, amely a szikrázó víz felszínén úszó, rózsaszín virágokra utal.

43 (2017.07.07.)
Erdei barlang

Hórihorgas, göcsörtös fák gyűrűjében néhány szikla áll – összevissza, mintha csak egy jó kedélyű istenség, merő szórakozásból dobálta volna oda őket. Igaz, az ágak között átszűrődő tompa fény sejtelmes derengésbe vonja ezt az érdekes kompozíciót, de a köd sűrű fátyla mindig a sziklák között gomolyog.
A kövek oldalán jól láthatóan megtelepedett a moha, de az, hogy nem közönséges sziklákról van szó, csak akkor derül ki, ha a bátorságunkat összeszedve közelebb lépünk. Két „oszlop” között egy hasadék nyílik, amely egy kisebb barlangba vezet. A doh, és az ázott föld nehéz szaga terjeng a levegőben. A falakon kúszónövények telepedtek meg, de még így is szépen kivehetőek azok az ábrák, amelyeket a régi idők boszorkányai festettek fel rituáléik alkalmával. Egy szűk járat vezet a barlang szívébe, ahol egy faragott kőoltár áll, amit felülről éppen megvilágít egy repedés; kirajzolva a közepén egy pentagramhoz kísértetiesen hasonlító boszorkányszimbólumot.

14 (2017.07.07.)
Vesna romjai

Azt mondják Vesna volt valamikor a tündék fővárosa - pontosabban, a legelső város, amelyet a hegyesfülűek nemzete épített, miután el kellett hagyniuk a pusztulásra ítélt Őshazát. A mohával, és dudvával benőtt rusztikus épületegyüttes az évszázadok alatt sem vesztett misztikusságából, bár jelentős károkat szenvedett az Első Összecsapások idején. A valamikori városfal csak nyomokban maradt meg, de a központi templom vaskos, fehér falai merészen ellenálltak az idő vasfogainak, így az elhagyatottan álló tornyok, és kupolák masszívan állnak, a beomlás legkisebb veszélye nélkül - igaz, a valamikori szentélyben már felverte a fejét a gaz, és a kemény padlózatot átfúrták kintről a nagyobb fák gyökerei.

44 (2017.07.07.)
Enlil

Ez a tünde város, egészen máshogy nyűgözi le a kalandort, mint Vesna romjai. Az egész települést az erdő ősöreg, hatalmas fáira építették, a házakat gyékényből fonott utak, és csomózott hidak kötik össze a magasban. Ha kitartóan haladunk ezeken az átjárókon, a központba jutunk, ahol a Világfa az Yggdrasil magasodik, amely három világot köt össze egymással.
Az épületek könnyű szerkezetűek, kizárólag természetes anyagokból, ezzel jelezvén, hogy a tündék ismét felfedezték gyökereiket.

26 (2017.07.07.)

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!