aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Chasma Thornton
ember
18 év
nemes
Arduinnai rengeteg
nemes hölgy

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső:
Pozitív: nem hisz sziklaszilárdan jóban és rosszban, feketében és fehérben, hanem ezek köztes állapotában is; jóhiszemű; mindenkiről a legjobbat feltételezi; keresi a dolgok szép és napfényes oldalát; simulékony; közlékeny, beszédes; segítőkész;

Negatív: magába forduló; őrlődő; nem könnyen felejti el a múltat; egy bizonyos fokig átverhető; vak mások hibái iránt; nem könnyen ismeri el, hogyha tévedett; makacsul ragaszkodik az ideáihoz; jobban szereti a magányt, semmint a társaságot; csacsogása sokszor semmitmondó;

Külső:
Chasma Thornton a maga százötvenhét centiméterével egyáltalán nem tartozik az égimeszelők közé, ahogy női bájaival sem rí ki a tömegből. Elmondása szerint egyáltalán nem tartozik a klasszikus, mediterrán szépséggel megáldott nemes hölgyek közé, ám ő ezzel tökéletesen elégedett, s nem is igyekszik azon, hogy a maximumot is kifacsarja a kinézetéből. A középbarna, vékony szálú tincsei egészen a válláig érve keretezik az arcát, míg a szempárja zöld színű. Bőre – a napfény és a kint tartózkodás hiánya miatt – fehér. Alkatilag vékony, az egészséges és a nem egészséges mezsgyéjén inogva.
Ruházati szempontból nem követi a divatot, előnyben részesíti az egyszerű, mégis nagyszerű ruhadarabokat, amelyek anyagát nem díszíti semmi, ennek ellenére pár ilyesmi darab vár arra, hogy a tulajdonosa hordja. Sima, egyszínű kelmékből készültek, s a színvilág kevésbé rikító párjainak kivételével, az összes színben pompázhatnak. A kutyájának babusgatását követően előfordulhat rajta némi szőr a ruháján. Nem az ékszerek híve, az egyetlen állandót kivéve, alig hord valamiféle csecsebecsét; mégis, ha arra vetemedne, széles ívben elkerüli a nagy, nehéz darabokat, az ízlésvilágának leginkább a könnyű, finom díszek felelnek meg. Egyetlen karkötőtől nem hajlandó megválni, amelyet szinte le sem vesz – ennek számára nagy eszmei értéke van.
A várban rendszerint apró, surranó léptekkel közlekedik, nehogy megzavarja annak látszólagos békéjét, valamint nehogy valakinek feltűnést keltsen. Ám, amikor olyan társaságba keveredik, nemesi származású hölgyhöz méltóan kihúzza magát, s igyekszik is úgy viselkedni, mint aki nem csak rangjában nemes, hanem a vérében csörgedezik.
A hangtónusa lányos, azon belül átlagos.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Chasma utolsó, egyben egyetlen leánygyermekként született meg Thornwallban; elviekben négy bátyja van, illetve volt, ám a felnőttkort közülük egyedül Ezra élte meg. A fennmaradó három közül Rooney kivételével egyiküket sem ismerte a korai haláluk miatt, azonban a negyedik fiúval való kapcsolatát is rövidre szabták az égiek; a mai napig is kristálytisztán emlékszik arra a pillanatra, mikor a fiatalabbik bátyja legurult a lépcsőn, majd többet nem kelt fel. A lány négy évesen még nem egészen tudta realizálni azt, hogy Rooney miért nem jelenik meg többé a társaságukban, idő szükségeltetett ahhoz, hogy a fennálló szituációhoz egy kifejezést is tudjon kapcsolni: halál. Ez a történés mély nyomot hagyott Chasmában, amelynek emléke időről időre nyomasztja, viszont erről sohasem említette meg másoknak, mit is látott tulajdonképpen.
Már a kezdetektől fogva is visszahúzódóbb teremtés volt az átlagnál, aki nem feltétlenül igyekezett, hogy keresse mások társaságát, s soha nem is szeretett a középpontba kerülni. A kialakult helyzetével hamar megbékélt, s nem is keresi az életében azt, ami talán jobb is lehetne a jelenleginél, s ezt a mentalitását a mai napig is tartja. Noha a családját teljes szívéből szereti, a legbensőségesebb viszony mégis az édesanyjához, Karinához fűzi. Hogyha csak teheti, mindig eltölt naponta egy-két órát a társaságában, s vele tud őszintén, önmagát nem megjátszva beszélni. Az (állítólagos) édesapjához, Gomerhez, laza kötelék fűzte, míg élt a családfő, s a lehetőségeihez képest folyton-folyvást kerülte; bár szörnyen érezte magát miatta, viszont a férfi halálakor egyenesen fellélegzett. A fivéréhez, Ezrához is kötődik, ám a be nem vallott félelem, amit mélyen iránta érez, gátolja abban, hogy ennek a töredékét is kifejezze bármilyen formában.
Az éveket csendben, hol Karina, hol pedig egyedül töltötte el, felcseperedve. Az idejét legtöbbször a saját gondolatainak papírra vetésével ütötte el, és ha elég kitartást érzett magában, akkor néhány könyv is megfordult a kezében. Tizenöt éves volt, mikor a sors égi ajándéka gyanánt rálelt a birtokon tett sétája közben a jelenlegi kutyájára, Gingerre, aki az óvó gondoskodás alatt és az évek folyamán az apró vakarcsból szép naggyá fejlődött ki, s immáron Chasma társa is egyben.

 

E G Y É B
Család:
- Karina Thornton – anya [njk]
- Ezra S. Thornton – báty  [adatlap]
- Cohl Thornton – nagybáty [adatlap]
- Iselle Ventris – sógornő [adatlap]
 

 

wolfie
 
farkaslany.gica@gmail.com

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.10.30. 09:47
Ra

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER