aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Sebastian Bravos
ember
22 év
szolga
Rheya
szélhámos, jövendőmondó

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:
független, optimista, intelligens, karizmatikus, misztikus, gazdag fantáziájú, jó emberismerő, kellemes modorú, magabiztos, eltökélt, ambiciózus, jól informált, kecses, igényes, romantikus, laza, az udvarlás állandó kísérője, jól bánik a szavakkal

Negatív:
hazudós, arrogáns, tisztességtelen, nagyképű, önhitt, fukar, kapzsi, sértődékeny, cselszövő, hűtlen, szoknyabolond, piperkőc, időnként kényes

Külső
Sebastian Bravos rövid életének jelentős időszakaiban a szemeivel hódított; A ragyogó, a viharos tenger jegeskék hullámait idéző íriszpár úgy világít ki beesett arca mögül, mint két lámpás. Ha az ember beletekint a suhanc szemeibe láthatja, hogy a viharkék íriszekben nem egyetlen szín dominál - világosabb, és sötétebb cirádák sorától áll össze ez a különleges árnyalat, amelyet sötét, festett karikákkal emel ki.

Arca hosszúkás, homloka enyhén szögletes. Szépen ívelt orra érzékenységről, nyitottságról árulkodik. Vonásai karakteresek, egyedi, könnyen megjegyezhető, amelyekről azonnal leolvasható, hogy egy végtelenül sunyi, alattomos emberrel állunk szemben – ajkai szegletében gyakran megbúvó, szarkasztikus mosoly mindig rosszat jelent, de mindez már csak akkor jut el a szerencsétlen áldozat tudatáig, ha a férfi beszélni kezd. Már a hangja is különleges; mélyen zengő, hideg, borzongató tónus jellemzi, beazonosíthatatlan akcentussal.
Barna haját rövidre vágva hordja, ennek ellenére mégsem lehet igazán megzabolázni, a legerősebb fésű sem képes rendre parancsolni az ide-oda dülöngélő tincseket. A kisugárzása már az első pillanattól magával ragad, azt hiszem ezt nevezik karizmának; pofátlanul képes magára vonni a figyelmet anélkül, hogy bármi feltűnő dolgot tenne.
Öltözködését tekintve olyan, akinek ha valaki a homlokára vésné, hogy „művész vagyok” az ember habozás nélkül elhinné. Már apró gyermekkorában is kisebb  lopásokból tartotta  fent magát, az ennek köszönhető sok futás pedig megtette a magáét, így Bastian kellemesen kidolgozott, mutatós izmokkal rendelkezik.  Mozgása kecses, korántsem férfias; Gyakran gesztikulál széles mozdulatokkal, hogy még inkább hitelt adjon jóslatainak.

E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Talán meg sem lepődik senki, ha azt mondom, hogy Bastian nem máshol, mint egy rheyai bordélyházban látta meg a napvilágot eltitkolt ikerfivérével egyetemben, akit az anyjuk még aznap délután a sorsára hagyott az egyik sikátorban – egyetlen gyermekről is nehéz gondoskodni, ha az emberlánya az ősi hivatást űzi, nemhogy kettőről!  Az apa személyét mindig is titok övezte, hiszen Davida a kedvelt örömlányok közé tartozott, így számos lehetséges jelölt akadt, akitől a fiú a ragyogó szemeit örökölhette. Bárhogyan is volt, élete első öt esztendejét utcalányok kereszttüzében töltötte úgy, hogy voltaképpen egyetlen férfias példaképe nem akadt, ami erősen rányomta bélyegét a későbbi személyiségére. Számos anyja volt, de apja egy sem.
Mint mondtam, az első öt esztendő szinte eseménytelenül, megkérdőjelezhető boldogságban telt el; Sebastiannak számos testvére akadt a többi fattyú között, akikkel együtt kelt, és együtt feküdt, és akikkel gyermeki évei legnagyobb kalandjait élte át mezítláb, nyakig koszosan. A legszorosabb érzelmek az egyik kislányhoz fűzték, akivel megoszthatta minden titkát, legféltettebb álmát; Sabrine nem sokkal volt idősebb tőle, de mindig sokkal komolyabban, józanabbul látta mindkettejük jövőjét.
Sebastian álmodozó volt, és makacs. Minden álma valóra vált volna azzal, ha egy napon lovagként térhet vissza a bordélyba elegendő pénzzel ahhoz, hogy megváltsa mind az édesanyja, mind a kis barátnője szabadságát; Egy délután még azt is megígérte a lánynak, hogy saját várat épít majd neki, ahol boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak. Talán így is lett volna, ha Bastiant nem kezdik el gyötörni a látomások.
Egy napon különös látogató érkezett az anyjához; Nem volt ez meglepő, hiszen a fővárosban gyakorta megfordultak az idegenek, aki időnként a bordélyba is betértek. Ez a férfi azonban más volt. Megmagyarázhatatlan sötétség lengte körbe, amely meghűtötte a vért Sebastianban, amikor elment mellette, de a valódi meglepetés akkor érte, amikor kíváncsiságtól hajtván megérintette az ismeretlen hátrahagyott talizmánját. A szemekékje még viharosabb színt öltött, és testét olyan erővel ragadta meg a görcs, hogy a lába kifordult alóla. Képek sora villant fel előtte, idegen arcok és vér. Nem tudni mennyi idő telt el pontosan ebben az állapotban, de mire magához tért, már sokan gyülekeztek körülötte.
Az elkövetkezendő napok egyikén érkeztek meg a Begyűjtők, hogy magukkal vigyék a Nemetonai Kőtornyok zárt falai mögé. A búcsú egyaránt fájdalmasra sikeredett mint édesanyjától, mint pedig barátnéjától. Mindenki azt hitte, hogy a fiúcskában mágusvér csörgedezik, de a Kőtornyok ősszakállú mesterei hiába vizsgálták napokig; Semmi arra utaló jelet nem találtak, hogy a gyermek mágus volna.
Elengedték.
Hat évesen szakadt rá a nagyvilág; Bármennyire volt kisgyermek, hirtelen döbbent rá arra, hogy mennyi mindenről lemaradt a bordélyban töltött évei alatt. Addig könyörgött az egyik gazdának, amíg fel nem fogadta maga mellé a farmjára szolgának. Éveket töltött istállótakarítással, földműveléssel, megismerve a puszta minden szegletét. Nyurga kamasz volt már, aki megfeledkezett tulajdon anyjáról, és az egykori ígéretről, amit gyermekfejjel tett egy lánynak, aki maga is kinőhetett már a gyermekkorból.
Megszokta a látomásait, amelyek a lehető legváratlanabb pillanatban törtek rá. Ahogyan az lenni szokott, az évek múlásával elkezdték komolyabban felkelteni az érdeklődését az ellenkező nem tagjai – elsősorban tulajdon gazdájának lányai, akiket felváltva varázsolt el szép szemeivel, és ami miatt csakhamar azon kapta magát, hogy egyetlen batyuval, mezítláb kell menekülnie munkaadója elől.
Sok felé megfordult a vidéken, és megtanulta, hogyan húzzon hasznot különleges képességeiből. Egyfajta kultuszt épített maga köré, és emberismeretének hála, képes mindig azt mondani a kuncsaftjainak, amit hallani szeretnének; erősen rájátszik szerepére, és akkor is jövőt jósol, amikor voltaképp nincs is látomása. Hiszékeny ügyfeleinek hála a bolt annyira sikeres lábakon áll, hogy időközben visszatérhetett a fővárosba, és saját üzletet nyithatott, mint okleveles jövendőmondó.
Az üzletben minden megtalálható a kártyáktól kezdve, az üveggömbön át a preparált koponyákig, amellyel tovább növelheti a személye körüli misztikumot. Múltjáról nem beszél, ha pedig mégis, úgy írja le magát, mint egy távoli ország hercege, aki áthajózta az egész tengert, hogy elhozza tudományát. Nem sokan maradtak azok közül, akik ismernék a valódi történetét.
Anyja már jóval azelőtt meghalt, hogy láthatta volna miféle sikereket ért el a fia, de Sebastian azóta is rendszeres látogatója a bordélyháznak – megtudta, hogy régi barátnéja, midőn elég idős lett hozzá, maga is beállt az örömlányok sorába; Bár Sabrine nem kér a segítségéből, mégis eltökélt szándéka, hogy egy napon megváltsa a lány szabadságát.

 

E G Y É B
Család:
- Carlan Blackstain – ikertestvér [adatlap]
- Sabrine Sossa – örömlány, jó barát, talán szerelem [adatlap]
 

 

Anders
 
anders.akronikas@citromail.hu

 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.08. 13:18
Anders


2017.01.07. 10:12
Anders

2016.07.10. 10:03
Anders

2016.07.09. 13:00
Anders

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!