aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Carlan Blackstain
ember
21 év
közember
Rheya
tolvaj, bérgyilkos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: alapos, jó megfigyelő, gyors észjárású, merész, kitartó, nehezen lehet kihozni a sodrából

Negatív: hallgatag, távolságtartó, érzelmeit nem tárja nyilvánosság elé, komor, bizalmatlan, invidualista

Külső
Beesett arca és nyúlánk termete ellenére –magassága eléri a száznyolcvan centimétert-, fizikuma nem hagy kivetnivalót maga után, vetélkedik a legjobban edzett lovagokéval is. Árnyékként közlekedik, léptei csendesek, mozgása fürge és észrevétlen, ahogy az orgyilkosok nagykönyvében meg van írva. Acélkék szemei éberen figyelnek, arcát sötétbarna hajkorona keretezi, amit legtöbbször csuklya fed. Fiatal kora ellenére sokféle sebbel büszkélkedhet, amiket igazán nevezhetünk foglalkozási ártalomnak is. Beszédstílusa jelleméhez hasonlóan tartózkodó és nyugodt.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Vezetéknevét orgyilkos kollégáitól kapta, mivel sajátja feledésbe merült azon a napon, amikor nincstelen anyja a kétségbeeséstől vezérelve sorsára hagyta fiát Rheya egyik külkerületében. A síró csecsemőre a helyi tolvajok egy kis csoportja talált, akik magukhoz vették hát, hogy kitanítva zsebmetszőt faragjanak belőle. Carlan a tolvajok közösségében nőtt fel, gyorsan elsajátítva a szakma csínját-bínját és néhány éven belül már hatalmas sikerrel forgatta ki a tehetősek zsebeit Rheya utcáin. A tolvajcéh ranglétráján gyorsan feljebb s feljebb jutott, zárkózott énje ellenére jól ismert tagja lett a szervezetnek.
Miután mentora, Darrius Gault egy sajnálatos baleset folytán korai visszavonulásra kényszerült, Carlan úgy érezte nem terem babér számára a városban. Darrius óva intette a Rimadar-féle közönséges banditáktól, mondván, hogy csakis a féktelen gyilkolást tanulja el ezektől a barbároktól.
Különböző információktól vezérelve, az alig tizenhat éves bűnöző – mentora felszólítását figyelembe se véve- mégis a kietlen Berith vidék felé vette az irányt, hogy a legkegyetlenebb, de egyben legtehetségesebb akasztanivalóktól tanuljon.
Három éve szabadúszóként tevékenykedik, ellőtte a Rimadar klán megbízásait teljesítette, ezzel elismerést nyerve magának a szakadárok között. Neve nem igazán ismeretes sem előkelő körökben, sem pedig a közemberek között, annál inkább az aglaniri alvilágban. Szinte mindent elvállal, ami megfelelő hozománnyal kecsegtet, legyen az rablás vagy előre megtervezett gyilkosság, de azért ő is meghúzza az éles vonalat a jól jövedelmező üzlet és az abszolút öngyilkosság között.

 

E G Y É B
Család:
- Darrius Gault – mentor, nyugalmazott tolvaj [njk]


 

winnie
 
nothingness66@gmail.com

 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.02.09. 20:27
winnie

2016.07.13. 17:14
Anders

2016.05.07. 11:16
Anders

2016.03.21. 17:30
Daphne