aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Lamine Burkina
ember
29 év
radagan
Radagan királyság
testőr, kísérő

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: nem ismer félelmet; rendíthetetlen; őszinte; józan; határozott; saját népével szemben tisztelettudó; tisztában van helyével; kitűnő harcos

Negatív: mogorva; nyers modorú; kegyetlen, látszólag nincsenek érzései; heves természetű; megveti Aglanir lakosságát; nem tudja titkolni véleményét; hallgatag

Külső
Lamine radagan felmenőinek hála sötétebb bőrtónust örökölt, ami az aglaniri népek között igazi látványosság számba megy. Nem szívleli a kíváncsiskodó pillantásokat, az emberek pedig hamar rá is eszmélnek erre, ahogy szemeik arcára tévednek. Karakteres vonásait egy jegesen egykedvű, a két lépés távolság megtartására parancsoló arckifejezés erősíti. Barna szemeiben a határozottság lángja ég, arca ritkán rándul egy halvány mosolynál kedvesebb gesztusra. Jelenléte inkább nyugtalanító, mint megnyugtató, magabiztos kiállását látva még a legtöbb férfi is elgondolkozik azon, hogy bele akar e kötni a harcos nőbe. Hosszú, már-már fekete fürtjei erős fonatokban lapulnak feje két oldalára, hogy azok véletlenül se zavarják harc közben. Ruhái is életformájához alkalmazkodtak; egyszerű bőrruhák, szoknyák és nadrágok adják ruhatárának nagy részét, amiket még honából hozott magával - meg sem próbál alkalmazkodni Aglanir elvárásaihoz. Hangja mély és nőies, de rideg, egyébként kellemes csengését egyből el is veszti. Érzései nem fedezhetőek fel hanghordozásában. Nem beszél a kelleténél többet és azt a keveset is csak azokkal, akiket védelmére bíztak. Nem ismeri elég jól a szülőföldjén kívül beszélt nyelvet ahhoz, hogy tőmondatoknál jobban ki tudja magát fejezni, így hát nem is erőlteti.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
A harcos kasztba született bele; mind anyja és mind apja ebből származott és mindkettejük elégedett volt azzal, amit az élettől kapott. Lamine volt szemük fénye, de soha nem kivételeztek vele, nem járt neki semmilyen különleges bánásmód. Lányukba is belenevelték, hogy mindig legyen elégedett azzal amije van, ha az csupán csak egy pár lyukas lábbeli is. Hamar megtanulta a helyét és szerepét a társadalomban, szülei nyomdokába lépve pedig ő is Radagan Királyságának hű szolgálata mellett kötelezte el magát. Mindkét szülője kitűnő harcos hírében állt, ami mind hátrány és mind előny volt a fiatal lány számára. Kivételes kiképzést kapott apjától és anyjától, képességei mindig is túlszárnyalták a vele egyidősekét... Azonban nem könnyű két neves harcosnak megfelelni, főleg úgy ha azok az ember szülei. Rengeteg elvárásuk volt a Laminével szemben és inkább voltak a lány kiképzői, mint szülei. De még így is, ha bárki megkérdezné őt csakis teljes tisztelettel és szeretettel emlegetné csak fel őket.
Minden bizonnyal a hosszú évek edzéssel és szolgálattal eltöltött ideje alatt lett Lamine olyan, amilyen most. Sok mindent látott, sok mindent tapasztalt amit magába folyt és nem beszél róla senkinek. Nem emlegeti apjának halálát, akit egy közös utazásuk folyamán banditák  öltek meg és anyja haláláról sem beszél, akit néhány évvel később szülővárosában felütő járvány vitt el. Anyja halálakor már felnőtt nő volt, nevet is szerzett  addigra magának. Képességei bőven meghaladták azt, amit szülei akárcsak remélni mertek volna tőle.
Azonban még így is meglepetésként érte az, mikor egyenesen Rajah királynő kérte fel a politikus testvérpár védelmére. Nem hezitált mikor elvállalta a feladatot hisz tudta, hogy ezzel tud hőn szeretett szülőföldjén legtöbbet segíteni.

 

E G Y É B
Család:
- Rajah királynő - Radagan uralkodója [njk]
- Stepharo Vieira - nagykövet [ADATLAP]
- Sarafina Vieira - diplomata [ADATLAP]
 

 

Ra
 
dorianismyhusband@gmail.com

 

4 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 18:35
Anders

2016.04.26. 21:03
Kaya

2016.04.08. 17:14
Anders

2016.04.03. 10:27
Nedra

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!