aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Sarafina Vieira
ember
24 év
radagan
Radagan Királyság
diplomata

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: felelősségteljes; diplomatikus; konfliktuskerülő, de meg van benne a harciszellem, ha a helyzet megkívánja; agyafúrt, korához képest bölcs; gyorsan tanul; segítőkész és tapintatos, ám csak egy bizonyos pontig; áldozatkész; népe iránt megingathatatlanul hűséges;

Negatív: álszent, manipulatív, nem áll messze tőle a hazudozás se, túlontúl büszke, titkon lenézi a többi népet, ám ezt nem hangoztatja; nem ragaszkodik a törvényekhez, ha azok útjában állnak; népe boldogulásáért megkérdőjelezhető tettekre is vetemedik

Külső
Sötét bőrszíne fölöttébb szembetűnő az aglaniri kultúrában, ezért gyakran találja magát kíváncsi pillantások kereszttüzében. Ha ez nem lenne elég, különcségét még jobban fokozza sötétbarna hajkoronája, amely csigákba rendeződve meredezik a szélrózsa minden irányába. Szép ívű vonásai mögött mélyről jövő, törhetetlen elszántság húzódik, bizalmat ébresztő pillantásai pedig eloszlatják a kételyt még a leggyanakvóbb emberekben is. Szemei aranybarnán csillognak, olyan melegséget sugározva, mint a forró radagani nappalok.
Körülbelül százhetven centiméterével közepesen magas, tartása és léptei tükrözik az oly’ híres radagan büszkeséget. Talán nem látszik rajta, de kemény kiképzésen esett át, ahol elsajátította a radagan harcászat alapjait.
Ahogy egy „barbártól” nem várnák el, megjelenése aglaniri viszonylatban kulturáltnak mondható, de sohasem feledkezik meg valamivel kihangsúlyozni radagan mivoltát - legyenek azok ékszerek, vagy más kiegészítők.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
A Radagan Királyság egyik gyönyörű városában látta meg a napvilágot, egy felsőbb rétegekbe tartozó anya és egy harcos apa házasságának gyümölcseként. Az efféle, kasztok közötti nősülések valóban ritkák voltak a szinte átjárhatatlan kasztrendszerű királyságban, de a kivételek erősítik a szabályt. Sarafina két báty után érkezett a Vieira famíliába, ám sohasem érezte, hogy kevesebb lenne testvéreinél. Anyja már születésüktől fogva nagy tettekre szánta gyermekeit, és ez Sarafinánál se volt másképp. Főleg az állam berendezkedésének hála, ugyanolyan joga volt harcászatot tanulnia és megfelelő tanulmányokban részesülnie, mint minden más rokon kasztú polgártársának. Kiképzése során a különböző kifinomult tanulmányokon túl, főleg a kések, különböző szúróeszközök, és a lánytól jóval nagyobb lándzsák érdekelték, ám ígéretes tehetséget mutatott a méregkeverés tudománya iránt is. Az enyhe kasztkülönbségek sohasem tűntek el nyomtalanul a lány mindennapjaiból, ám megtanulta emelt fővel viselni a megpróbáltatásokat.
A Radagan Királyság fénykora azonban nem tartott az idők végezetéig, beköszöntött a Nagy Szárazság és a pompás ország hanyatlani kezdett. Ahogy teltek az évek az addig bőségben dúskáló állam lassacskán leépült, termőföldjei elapadtak akárcsak élettel teli folyamai. Ám a sok reménytelenség között csak felcsillant egy reménysugár, idegenek jöttek távoli országokból. A radagan vezetőség ebben lehetőséget látott, mind diplomáciai, mind kereskedelmi tekintetben. Az első expedíciók tagjai között volt Jehan is, a lány idősebb bátyja, aki aztán sohasem tért haza a merész vállalkozásból. A halálhír lesújtotta az akkor még nagyon fiatal leányzót, békét csak abban lelt, hogy tudta, bátyja már egy sokkal jobb életben fog újjászületni.
Népe szenvedése mélyen megindította Sarafinát, ezért az idő múlásával fivére ambíciói egyre jobban hatottak a lányra. Stepharo nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy véghez viszi azt, amibe több elődje is belebukott. Sziklaszilárd diplomáciai kapcsolatot épít ki Aglanir népével. Serafina nem hezitált, amikor csak tehette testvérének asszisztált politikai ügyeiben, és bátyja mintájára felkészült, hogy egy napon az aglaniri emberek hálójában fogja találni magát. Ezek után nem volt kétséges, hogy rá esett a választás, amikor a végső döntés elhagyta őfelsége, Rajah királynő ajkait.
Sarafina elszántsága a radagan nép kínjaiból ered, ezért mindent megtesz, hogy fivére sikerrel járjon, és véghez vigye küldetését. Bármi áron.

 

E G Y É B
Család:
- Rajah királynő - Radagan uralkodója [njk]
- Stepharo Vieira - testvér [adatlap]
- Lamine Burkina - radagan testőr, kísérő [adatlap]

 

winnie
 
nothingness66@gmail.com

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.04.06. 17:45
Kaya

2016.04.02. 20:47
winnie

 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!