aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Thelion Sagramour
ember
30 éves
főnemes
Rheya
király

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Thelion Sagramourt, ki második ezen a néven, már gyermekkorától kezdve arra nevelték, hogy egy napon elfoglalja a trónt. Tanítók hosszú sora próbált a szertelen kisfiú fejébe némi bölcsességet, és komolyságot verni, de erőlködésük bizony csúfos kudarcba fúlt. A mesék, a hősregék jobban lekötötték a figyelmét, mint az államérdek; már gyermeki fejjel arról álmodott, hogy egy napon díszes sereg élén vonuljon a saját csatájába, hogy aztán hőstetteivel beírja magát a krónikákba.
A gazdaságra, és a politikára mindig kelletlenül figyelt - ellenben a katonák, a fegyverek, és a harci stratégiák lenyűgözték. Már egészen fiatal korától kitűnő lovas hírében áll, míg a kardforgatás mesterségére valódi lovagok, külföldi mesterek okították. Szívesen vív párharcot saját katonáival, és egy ízben, tanácsadói ellenző szavaira fittyet hányva, még egy lovagi tornán is elindult - az itt szerzett sérülés miatt, rosszabb napokon bal lábára enyhén biceg. Heves, hirtelen természete jól ismert az udvariak körében.
Atyja halála után került trónra, és nem sokkal utána nősült meg; Kötelességből, nem pedig valódi szerelemből - bár ennek ellenére igyekszik felesége minden szeszélyét kielégíteni. Titkon talán maga is vágyik egy örökös után, de túlságosan is lefoglalja a katonáskodás, és a kitartott szeretői, minthogy a családalapítással törödjön.
Hencegő, magabiztos jellem. Úgy tartja, hogy a szava szent; parancsaira azonnali reakciót vár. Próbál keménynek látszani, bár önhitt álarca mögött egy kisfiú rejtőzik, aki még mindig a krónikák sora után vágyik.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.