aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Thelion Sagramour
ember
29 éves
főnemes
Rheya
király

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Thelion Sagramourt, ki második ezen a néven, már gyermekkorától kezdve arra nevelték, hogy egy napon elfoglalja a trónt. Tanítók hosszú sora próbált a szertelen kisfiú fejébe némi bölcsességet, és komolyságot verni, de erőlködésük bizony csúfos kudarcba fúlt. A mesék, a hősregék jobban lekötötték a figyelmét, mint az államérdek; már gyermeki fejjel arról álmodott, hogy egy napon díszes sereg élén vonuljon a saját csatájába, hogy aztán hőstetteivel beírja magát a krónikákba.
A gazdaságra, és a politikára mindig kelletlenül figyelt - ellenben a katonák, a fegyverek, és a harci stratégiák lenyűgözték. Már egészen fiatal korától kitűnő lovas hírében áll, míg a kardforgatás mesterségére valódi lovagok, külföldi mesterek okították. Szívesen vív párharcot saját katonáival, és egy ízben, tanácsadói ellenző szavaira fittyet hányva, még egy lovagi tornán is elindult - az itt szerzett sérülés miatt, rosszabb napokon bal lábára enyhén biceg. Heves, hirtelen természete jól ismert az udvariak körében.
Atyja halála után került trónra, és nem sokkal utána nősült meg; Kötelességből, nem pedig valódi szerelemből - bár ennek ellenére igyekszik felesége minden szeszélyét kielégíteni. Titkon talán maga is vágyik egy örökös után, de túlságosan is lefoglalja a katonáskodás, és a kitartott szeretői, minthogy a családalapítással törödjön.
Hencegő, magabiztos jellem. Úgy tartja, hogy a szava szent; parancsaira azonnali reakciót vár. Próbál keménynek látszani, bár önhitt álarca mögött egy kisfiú rejtőzik, aki még mindig a krónikák sora után vágyik.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.

 

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER