aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Durion Riel
erdei tünde
90 év
-
Arduinnai rengeteg
Főtanácsos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: magabiztos; rendkívül intelligens; a végletekig hűséges; remek kardforgató és pontos íjász; béke-párti; a szívén viseli népe sorsát, még ha nem is úgy tűnik; őszinte; bölcs; türelmes; jól informált;

Negatív: lekicsinylő; borongós kedvű; barátságtalan; céltalan; zárkózott és kiismerhetetlen; bizalmatlan; gúnyos; kárörvendő; pesszimista; okoskodó; büszke; behatárolt; néha tapintatlan; nem szívleli a változást;

Külső
Már Durion hátából is süt a morcosság, a pesszimizmus – tartása merev, mint aki mindig készen áll arra, hogy felpattanjon, és tettre kész legyen, és még ha ül is, mintha épp csak néhány pillanatra tervezne megpihenni. Lapockáig érő, sötétbarna haját kivétel nélkül szigorú kontyba fogja, és házsártosan ügyel a precíz megjelenésére; soha egyetlen apró tincs sem kallódhat félre. Írisze a viharos ég kékjére emlékeztet, vastag szemöldökei pedig szinte folyamatosan mérgesen ráncolódnak össze, és ha már ránc – hogy a kortól-e, vagy a körülmények miatt, de azokból is kijutott neki. A megjelenés számára fontos, könnyű anyagú tunikákat hord, bőr csizmával, kesztyűvel, és ha csak teheti, messzire kerüli a fém páncélokat, mely lehetetlenné teszi egyébként halk mozgását.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Godwin Riel tanácsos fiaként született, és már az elejétől kezdve bizonyos volt, hogy apja nyomdokaiba lép. Habár tündéhez méltó nevelést kapott mind a kardforgatás, mind az íjászat terén, mindig is inkább az elméjét szerette edzeni és villogtatni, nem a pengéjét. Herbalista és csillagász is, a földtől egészen az égig vizsgálja a dolgokat, ahogy a Világfa s elterül. Sohasem érezte céljának, hogy újjáépítsen, nem voltak nagyra vágyó tervei, mindig is inkább a jelenre figyelt, és a mindennapi fenntartásért igyekezett tenni; hitte, hogy az élet ment eddig is, és menni is fog, az ő dolga épp csak annyi, hogy a természet adta lehetőségekkel élve éljen és segítse mások életét is, a hősködést pedig szívesen meghagyta másoknak.
Huszonéves volt, mikor megismerkedett későbbi feleségével, Meriával. Meria Durion szöges ellentéte volt, ami a világhoz való hozzáállását illette; vidám volt, cserfes, és élt-halt a kalandért, a népért való odaadásuk és érdeklődésük azonban mégis összehozta őket, méghozzá olyan sikeresen, hogy alig egy évvel később már házasok voltak, és nem sokkal később megszületett az első gyermekük is, egy fiú, Iserill, akit később Meya követett. Durion ma már úgy mondja, tudhatta volna, hogy az akkori boldog állapot nem lehet maradandó.
Ötvenhat éves volt, mikor Meya megbetegedett, és nem sokkal az ágynak esése után bele is halt az ismeretlen kórságba; pár nap múlva töltötte a hatvanat, mikor Meria és Iserill támadó nomádok áldozatául esett, amikor kirándulást tettek a rengetegben egy különleges növényért. A gyilkosukat a mai napig nem találták meg, bár Durion tudja, minden bizonnyal halott. 
Családja elvesztésével Durion szíve megkeményedett, jókedve pedig feledésbe merült, és a fájó hiányt az elnyert főtanácsosi ranggal járó felelősség sem tudta feledtetni vele. Az embereket végérvényesen meggyűlölte, így mikor a húga megszökött egy emberrel, akit a klán befogadott, hogy felgyógyuljon, csak mélyült a megvetése a fajuk iránt – talán ezért nem tudott soha kedvesen viselkedni az unokaöccsével, folyamatosan az embert látja benne, nem pedig a rokont. 

 

E G Y É B
Család:
- Godwin Riel - apa [njk]
- Lae Riel - testvér [njk]
- Aldaron Riel - unokaöccs [adatlap]

 

Kaya
 
monaconaomi66@gmail.com

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.07.21. 16:28
winnie

2016.07.01. 19:32
Anders

2016.04.02. 18:56
Anders

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!