aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Markus Duverg
ember
29 év
paraszt
Morrigui puszta
begyűjtő

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: képzett, remek harcos; felelősségteljes; taktikus; tisztelettudó a feletteseivel szemben; gyakorlatias; viszonylag gyors észjárású; emberséges azzal, akit szerinte megillet

Negatív: büszke; erőszakos; ingerlékeny; bizonyos esetekben egészen goromba; bizalmatlan a mágia iránt; borúlátó; néhanapján úrrá lesz rajta az életuntság; bosszúszomjas

Külső
Százkilencven centiméter magasságú, széles vállú, munkájából kifolyólag edzett férfi. Bár későn került sor harcbéli okítására, mégis az egyik legjobb képességű lovagnak tartják a rend soraiban. Teste hegekkel vagy mágia által hagyott sérülésekkel tarkított, jelezve, hogy a férfi nem tétlenkedett ittléte alatt. Középbarna haja rövidre nyírt, arca borostás; kinézetében és öltözködésében is a praktikusság dominál. Legtöbbször láncinget hord, a munka kedvéért néhanapján azonban magára kell öltenie a nehézpáncélzatát is. Arca megnyerő külsőt kölcsönöz neki, zöldeskék szeme pedig éberen figyel minden jelenséget, legyen az varázstermészetű vagy sem. Felszerelései között találunk lovagi pallost, valamint egykezes kardot, s pajzsot is – utóbbit a rend jelképe díszíti. Hanghordozása származását meghazudtolva egészen megnyerő, hangja kellemesen mély, valamelyest tárgyilagos, egészen addig, amíg el nem veszíti a béketűrését.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Duvergék első gyermeke egy szeles őszi napon jött a világra, éppen akkor, amikor a betakarítások megkezdődtek. A család a Puszta egyik szegletében élt, szegényesen, de viszonylagos békében. Markus jó kedélyű kölyök volt, ha kicsit lobbanékony is, ezzel sokszor kivívta apja haragját, aki megkövetelte a tiszteletet. Nathan szerint anyjától örökölte temperamentumát, Mona ezzel nem értett egyet; borítékolható volt a vita. A környéken élők tudták, hogy elég gyakoriak a perpatvarok Duvergéknél. A família fekete báránya címet talán csak négy évvel fiatalabb húga tudhatta magáénak, hisz’ a lány maga volt a megtestesült türelem, kedvessége és segítőkészsége és pozitív életszemlélete sokszor csillapította le az értetlen vitákat a családtagok között.
A fiatalabb Duverg már születése pillanatában Markus szeme fénye volt, aki az évek során jó bátyként óvva figyelte a leány minden lépését. Mags pedig testvére személyében találta meg legjobb barátját.
A család jó kapcsolatot ápolt a szomszéd tanya lakóival, Lara Rainarddal és fiával, Zane-nel. A kölyök különc figurának hatott, ám az évek során a testvérpár és a fiú között szoros barátság alakult, Zane rendkívüli örömére. Amikor Zane tizenkét éves korában elvesztette édesanyját egy banditatámadás alkalmával, a Duverg família tárt karokkal várta az árva fiatalt. Ha sejtették volna, amit a fiú titkol, talán nem fogadták volna ennyire lelkesen…
A sors kegyetlen fintora, hogy egyik tragédia nem sokat váratott a másikra; valamivel kevesebb, mint egy évet. Duvergék akkor éppen a mezőn dolgoztak, kivéve Zane-t és Margaretet, akik a közeli ligetben próbálták ellógni a munkát. A családfő megelégelve ezt, Markust küldte a kölykök felkutatására, aki már csak Zane-t találta véráztatta kezekkel, aki szeretett kishúga kihűlt, tépázott teteme fölé magasodott. A berek bűzlött a mágiától és a nyomok is varázshasználatra utaltak - ezt a szakavatatlan szemek is észrevették. Az akkor tizenhat éves fiút pillanatok alatt elöntötte az égető düh, és nekirontott a lány mellett térdeplő, valamiféle mágiát mormoló Zane-nek. A dulakodás közben a fiú felocsúdott, majd valahogy sikerült egérutat nyernie az őrjöngő Markus elől.
Az ifjonti hév ködösítette elméje nem kutatott észérvek után; semmi sem bizonyította Rainard ártatlanságát. Napokon keresztül csupán a bosszúvágy hajtotta, hogy elfogja, és megtorolja Margaret oly’ korai halálát. Ám Zane elmenekült, Markus pedig kihűlt nyomokat kergetett. Tehetetlenségében nem volt más választása, mint visszatérni a szüleihez és tovább élnie a földművesek életét, azzal a tudattal, hogy húga gyilkosa még szabadlábon van. Markus sohasem jött rá a szörnyű igazságra; Margaret ereiben mágusvér csörgedezett, ami végül felszínre tört, a leány végzetét okozva. Mags halála és Zane „tette” mély sebet ejtett a család tagjainak lelkén, egyre jobban tágítva azt a jelképes, sötét szakadékot, elidegenítve egymástól a gyászoló famíliát.
Négy kemény évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Markus dűlőre jusson bosszúja kérdésében. Nehéz lenne megmondani azt, hogy a gyűlölete vagy a lelkiismeretfurdalás késztette arra, hogy beálljon a Begyűjtők soraiba. Édesanyja szerint mindkettő közre játszott, hogy fia elhagyva a családi kunyhót elindult, hogy a mágusok foglárává váljon.
A húsz éves férfiú akkor még nem tudta, hogy miféle életet választott magának, amikor egy éppen küldetésen járó Begyütjő nyomába szegődött. A lovag hosszas győzködés után rábólintott, hogy Markust magával viszi Nemetona fehér tornyaiba, ám, hogy tesztelje a fiatal alkalmasságát, egy kóbormágus utáni hajtóvadászatra invitálta.
A véres hajsza több hétig tartott, a fiú még sohasem látott ilyen kegyetlen, mégis hatékony mészárlást.”Ha a mágus nem adja magát, csak egyetlen megoldás létezik.” – felelte a lovag a szökevény vérben áztatott hullája fölött állva. Amint a Begyűjtő látta, hogy az események nem rendítették meg a fiatal elszántságát az ügyben, elérkezettnek látta az időt, hogy a mocsár mélyén magasodó tornyok felé terelje az újoncot.
Markusnak sokat kellett még tanulnia. Alig tudott olvasni, sőt a fegyverforgatást terén is hagyott kivetnivalót maga után (A fegyvermester szerint a vasvillával való küzdelem nem elfogadható harci tudás). A fiú azonban nem adta fel. Éjt nappallá téve gyakorolt és tanult, amíg végre két évnyi kemény munka után eljött a nap, hogy hivatalosan is felesküdjön Nemetona zord őrei közé.
Hét éve éli életét a vastag falak között, időről időre kijutva a külvilágba, különböző küldetések folytán. Családjával ritkán vált levelet, édesapja halálhírét is csak hónapokkal később tudta meg, mint ahogy az bekövetkezett. A szíve mélyén talán nem is bánja, hogy nem tartja a kapcsolatot anyjával, hiszen az emlékek túl fájdalmasak, az asszony pedig nem lenne büszke, hogy mivé vált a fia. Beavatása óta árgus szemekkel figyeli a különböző begyűjtésekről szóló jelentéseket, hátha valamelyikben felbukkannak Zane hollétére utaló nyomok. Titkon azt reméli, hogy egy nap megtapasztalhatja, amint húga gyilkosát láncra verve hurcolják Nemetonába, ahol aztán élő pokollá változtathatja a mágus további idejét ezen a nyomorúságos földön.

 

E G Y É B
Család:
Mona Duverg – anya [njk]
Zane Rainard – húga feltételezett gyilkosa, kóbormágus [keresett karakter] 

 

winnie
 
nothingness66@gmail.com

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.03.21. 17:33
Daphne

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!