aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Delilah Saerus
ember
23 év
rabszolga
Tritón tenger
szolgáló

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: természetéből adódóan melegszívű és kedves; gondoskodó; engedelmes és alázatos; segítőkész; szerény; lelkileg erős

Negatív: zárkózott, félénk és visszahúzódó; szótlan; bizalmatlan; fél szeretni és ragaszkodni; nem mer ellenszegülni

Külső
Alacsony és törékeny testalkatú fiatal lány, hiába lennének egyébként kifejezetten nőies idomai, a rossz körülmények miatt túlságosan is feltűnőek a bőre alatt kirajzolódó bordái, elterelve a figyelmet minden másról. Nem betegesen sovány, de ahhoz elég vékony, hogy a csípőcsontja, a vállai és a kulcscsontja is feltűnőek legyenek. Halovány bőrét sok helyen csúfítják kisebb hegek, gyakran fellelhetők rajta kék-zöld foltok is, de ő már hozzászokott ehhez. Finom vonású arcának különleges szépsége gyakran elveszik a maszat alatt, de egyébként sem figyelnének fel rá az emberek, hiszen szegényes öltözködéséről is lerí a pozíciója – emiatt pedig a legtöbben egyszerűen elfordítják róla a tekintetüket, mielőtt még alaposabban megnézhetnék maguknak. Ha valaki egyszer a szemébe néz, az már nagyobb eséllyel jegyzi meg magának a különlegesen tiszta, mohazöld szempárt, amelyek színét kiemeli a dús, sötétbarna hajzuhatag. Hosszú, hullámos tincseit gyakran fogja össze egy egyszerű lófarokba, vagy fonja be lazán, hogy ne zavarja a munkájában. A mozgása, a megjelenése, a viselkedése, és az egész valója olyan, amilyenre az évek során nevelték: igyekszik meghúzni magát az árnyékban és láthatatlan lenni a többi ember között. Megszólalni is csak ritkán szólal meg, ha nagyon muszáj – azaz ha magyarázkodnia, védekeznie kell, vagy a hozzá intézett kérdés nem válaszolható meg egyetlen bólintással vagy fejrázással –, pedig a hangja nagyon kellemes, finom és dallamos csengésű.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Aerten városában látta meg a napvilágot, egy helyi vagyonos kereskedő, Eram Gauwalt szolgálójának első és egyetlen gyermekeként. Édesanyját, Sybennt, egy évtizeddel az ő születése előtt vásárolta meg Gauwalt a rabszolgapiacon, amikor az addigi gazdája túl akart adni rajta. A nő Gauwalt szolgálója lett, háztartásbeli cselédként leste a gazdája és felesége minden kívánságát – előbbinek azonban gyakorta voltak olyan kívánalmai, miszerint Sybenn pótolhatná a hálószobában azokat az igényeit, amelyeket a felesége nem tud kielégíteni. Így fogant meg Delilah is, ezt azonban nem tudja senki az édesanyján és Gauwalt feleségén kívül, még maga a férfi sem. A ház asszonya csak azzal a feltétellel engedte megszületni a gyermeket, hogy a férje soha nem tudhatja meg, hogy ő az apa. A házaspárnak addigra már született egy fiúgyermeke, Icham, az asszony azonban soha nem viselte volna el egy köztudott fattyú gondolatát. Delilah sorsa tehát már akkor megpecsételődött: megszülethetett, maradhatott, ám neki is az anyját kellett követnie a szolgasorban.
Túlságosan fiatalon el kellett kezdenie beletanulni az életébe. Még szinte gyermek volt, mikor a háziak már parancsokat akartak osztogatni neki, édesanyja pedig hiába szerette, óvta és sajnálta a lányát, nem volt más választása. Tanítani kezdte a háztartásbéli munkák minden csínja-bínjára, így Delilah-nak elveszett a gyermekkora is. Soha nem tanulhatott meg írni és olvasni, alapvetően intelligens, de műveltségnek azóta is híján van. Amióta az eszét tudja, csak a feladatok léteztek számára, na és persze a terror, amit a bátyja jelent neki, amióta csak elkezdett felnőtt nővé cseperedni. Sem Gauwalték fia, sem pedig ő nem tudja, hogy féltestvérek, ezért előbbi nem érez undort – utóbbi azonban még így is, és egyenesen retteg tőle. Icham soha nem ért hozzá – még –, egyértelmű utalásai és megmozdulásai viszont mindennaposak, ezért a lány tudja, hogy csak idő kérdése, míg összeszedi a bátorságát.
Delilah mára az édesanyjával ellentétben nem csak háztartásbeli cseléd, hanem amolyan mindenes lett. Amit a gazdáinak nincs kedve megcsinálni, azt vele végeztetik el, legyen az fárasztó, embert próbáló, piszkos munka, árufeltöltés és takarítás a kereskedésben, vagy akár egy egyszerű bevásárlás. A lány gyűlöli a mindennapjait és az egész életét, hiszen jóformán lábtörlőnek használják, de bármi történjék is, mindig erős maradt. Megacélozta a lelkét a megaláztatások és a verések ellen is, bár utóbbiak egyelőre csak a ház urának áldásai, ha nem tetszik neki Delilah munkája, viselkedése, arckifejezése, vagy hogy hogyan gyűrődik meg rajta a ruha. Csak tűr és napról napra él, mára már ő is egy értéktelen senkinek látja magát, aki számára nincs kiút abból a mélységből, ahová a gazdái taszigálják.

 

E G Y É B
Család:
- Sybenn Saerus - anya [njk]
- Eram Gauwalt - apa [njk]
- Icham Gauwalt - féltestvér [keresett karakter]

 

Daphne
 
calbatraoz@gmail.com

 

5 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.05.07. 23:38
Daphne

2016.05.02. 13:23
Kaya

2016.04.16. 00:04
Daphne

2016.03.21. 17:41
Daphne

2016.03.20. 17:35
Daphne

 

Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT