aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Howe Llewellyn
ember
65 éves
főnemes
Tritón tenger
Aerten ura

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Howe Llewellyn első és egyetlen gyerek volt, a gyógyítók attól féltek, talán Ő sem éli túl az első néhány hetet, de a fiatal Lord már akkor is birtokában volt a ma őt meghatározó kitartásnak és erőnek. Nem csak az első heteit élte túl, a mai napig sem tűnik úgy, mintha bármi betegség, vagy akár a kor elszólíthatná őt a pozíciójából. 
Fiatalon megmutatkozott a törtetési vágya, az érzéke a jó üzletekhez, a gazdagság és önnön személyének megmutogatása is; az uradalma és kapcsolatai építésének több évet áldozott talán a kelleténél, viszonylag későn házasodott, a szerinte hozzá méltót keresve. Demetria Ventris talán nem volt magas rangú nemes, de lélegzetelállítóan gyönyörű volt, s a hozománya sem utolsó. Szerelemről beszélni nem lehetett, ellenben öt gyermekük is született, bezárólag a kései Drystannel. A kapcsolata minden családtagjával távoli, és nincs ez másként tulajdonképpen bármelyik másik emberrel. Élelmes, erős, magabiztos úr, akinek határozott véleménye van, és nem érdekli semmi, ami ezen kívül esik. Zárkózott, érzelmeket nem igen mutat, ez kapóra jött számára a felesége nem olyan rég bekövetkezett halálakor is; a lelkét illető rideg megítélésen az sem segített sokat, mikor egy évet sem várt, máris új jegyest kerített magának – arról nem is beszélve, hogy az új jövendőbeli Lady Llewellyn, Yserone nem csak közszármazású, de harmincnyolc évvel fiatalabb is nála.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.