aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Gareth Olwyn
ember
44 éves
főnemes
Rheya
a király főtanácsosa

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Másodiknak született ugyan, ám nővére mellett első fiúként gyerekkora óta nagy súly nehezedett a vállára. Sokrétű nemes úrnak nevelték, épp olyan hangsúlyt fektettek tanítói a harcászati képességeinek növelésére, mint az elméjének pallérozására, és öccsével, Gildasszal ellentétben Ő mindkettő iránt ugyanúgy érdeklődött. Mindig is felelősségteljes, komoly fiú volt, akinek erényei férfikorba lépve hamar nyilvánvalóvá is váltak; nem csak saját maga hasznára szerette volna fordítani képességeit, hanem a birodalom javát kívánta szolgálni velük. Ezt először katonaként teljesítette, de hamar vezetői pozíciókba lépett; bár remek kardforgató, a stratégia, irányítás és az emberekkel való helytálló bánásmód úgy folyik a vérében, mint senki másnak.
A királyi udvarban való ténykedése már II. Thelion apjának, I. Theodrednek idején megkezdődött; a nálánál valamivel idősebb uralkodó személyében még húszesztendős korában lelt barátra, a király pedig nem habozott helyet adni neki udvarában. Itt történhetett meg az is, hogy megismerkedett és szerelembe esett a nemesi Lady Helenával; nem habozott megkérni a kezét, és házasságukat követően alig egy évvel már gyermekük is született, Ysolde képében. A kislány mindig is az édesapja szeme fénye volt, aki cseppet sem bánta, hogy nem fiúval áldották meg az Istenek; s ez még inkább így lett, mikor hat évvel később az asszony hosszú betegséget követően elhunyt. Hogy mennyire segített a helyzeten, hogy nem sokkal később királyi főtanácsadónak nevezték ki, azt nehéz megmondani; az biztos, hogy sokkal mélyebben a munkájába temetkezett, mint talán illő lett volna, lánya nevelését pedig tanítónőkre bízta, s így van ez a mai napig is. 
Élelmes, rendkívül intelligens és becsületes férfi, aki igyekszik jó irányba terelni a fiatal királyt s rendet tartani Rheyában és az egész birodalomban. Ritkán mosolyog, mindig megfontolt, amely talán morcosságnak tűnhet az avatatlanok számára; de tisztességesebb embert nehéz volna találni, aki nálánál jobban volna képes ellátni a feladatát.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.

 

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER