aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Myrine Godfrey
ember
17 év
polgár
Tritón tenger
a legnagyobb leány

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:
céltudatos; megvan a magához és az élethez való esze; kitartó; optimista; leleményes;

Negatív:
makacs és bizonyos mértékig akaratos; nem feltétlenül arra használja az eszét, amire illene; előítéletes, néha már-már direkt módon rosszindulatú; kétszínű, ritkán fedi fel a valódi szándékait; egy leheletnyit kotnyeles; tapasztalatlan; hazug;

Külső
Termetre és magasságra az átlagosak közé tartozik; a százhatvanöt centiméterével nem rikít ki az emberforgatagból, ahogy a túlzottan nőies vagy éppen egyáltalán nem nőies formáival sem. Szőke, hátközépig érő haját rendszerint kiengedve hordja, csupán az első, arcába lógó tincseket tűzi hátra egy-egy díszes csattal, a merészebb és bonyolultabb elkészítésű frizuráktól ódzkodik is. A kék íriszei első rápillantásra talán a korából fakadó ártatlanságot sugallja, viszont aki egy kicsit is tisztában van Myrine jellemével, felfedezheti azt az aprócska szikrát a tekintetében, amely jelzi, hogy az igényes és esetleg szép külső nem takar ugyanilyen paraméterű személyiséget. A bőre enyhén napsütötte a rengeteg szabadban való tartózkodása miatt.
Az öltözködése polgárhoz hűen egyszerű, azonban nem veti meg a szép (és időnként elég drága) anyagú ruhákat, amelyeket előszeretettel hord. Időnként felvesz néhány családi ereklyeként számon tartott nyakéket vagy karkötőt, viszont ezek viseletét inkább különleges alkalmakra hagyja, ritka, hogy valamilyen drágaságot magára akaszt.
Mozgása és tartása nem hajaz a nemes és főnemes hölgyekére, rendszerint dacból húzza ki magát és szegi fel a fejét, hiába próbál rá hatni a környezete, mely szerint egyéb szituációkban is hasonló testtartással kéne részt vennie. A hangja átlagos tónusú.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Marcus Godfrey egy nem kifejezetten hírhedt polgári származású, generációk óta ékszerészettel foglalkozó család leszármazottja volt. A család évek során nehezen összekuporgatott vagyona alapján a középpolgárság egyik alsóbb szintjén helyezkedtek el, s mind Marcusnak, mind a szüleinek célja az volt, hogy közelebb kerüljenek a hőn áhított aranyélethez, így szinte nem is volt kérdés a felmerülő érdekházasság gondolata. Nem sokkal később kiválasztásra is került a leendő ara egy viszonylag módosabb kereskedőcsaládból, akik a Godfreyekhez hasonlóan polgárokként éltek a Tritón tenger menti Aertenben. A két ifjú soha nem érzett egymás iránt szerelmet (az évek múlásával csupán a kölcsönös tisztelet alakult ki közöttük), legfőképpen az érdek (no meg a szülői siettetés) vezényelte őket egészen az oltárig, ahol örök hűséget esküdtek a másiknak. Lilyana hozományának befektetése az üzletbe azonban hosszú távon nem kamatozott úgy, ahogy azt eltervezték, ezért a nemesi jómód ezek után is egy elérhetetlen álom maradt számukra.
Ebből a keserűen induló frigyből született meg Myrine, majd tíz évvel később a lány öccse, Leo. Az anya és gyermek kapcsolatán a kezdetektől fogva lehetett érezni, hogy Lilyana közel sem ilyen életet képzelt el magának, miközben megannyi jobb parti férfi feleségeként is élhetett volna tovább. Ebből kifolyólag sohasem alakult ki közöttük egy szoros és bizalmas kötelék, s az idő előre haladásával Rine csupán sekélyes, a felszínt kapargató társalgásokat tud folytatni az édesanyjával. Ugyanilyen viszony fűzi az édesapjához is; egyedül az öccsével ért jobban szót valamelyest, a köztük levő óriási korkülönbség dacára is.
Ennek ellenére a kicsi Rine egy viszonylag felhőtlen, boldog gyermekkort tudhat magáénak, mikor még a szabályok, az erkölcsök és az elvárások nem szorították satuba. Pénz híján az édesanyja fogott bele az okításába, kezdve mindazzal, amire szüksége lehet egy leánynak az élete során, valamint a művészettel, viszont Myrine sohasem érzett magában különösebb ambíciót, hogy teljes elánnal vesse bele magát a tanulásba.
Mikor Rine tizennégy éves volt, a család balszerencséje hirtelen a jobbik irányba fordult; Marcust összevetette a sors egy másik ékszerkészítéssel foglalkozó emberrel, így hamarosan az előzőeknél sokkal szebb, s jobb nyakékeket, fülbevalókat és karperecek kerültek ki a kezeik alól, amelyekre kereslet is akadt, a Godfrey család anyagi helyzete ezáltal javult.  A hirtelen nyakukba szakadó gazdagság és jólét megrészegítette Lilyanát és többre vágyott, a további lehetőséget pedig a lassan eladósorba kerülő lányában látta meg.
Myrine, amióta volt fogalma a dolgok hogyanlétéről, sejtette, hogy az édesanyjának körülbelül milyen szándékai vannak vele szemben. Noha, mint majdnem mindegyik kislány, ő is álmodozott arról, hogy ő maga egy hercegnő, akiért fehér paripán fog megérkezni a herceg, hogy aztán egybekeljenek, ezt az ábrándot folyamatosan mérgezte a benne felmerülő tudat, s egészen fiatalon iszonyodni kezdett még a házasság gondolatának gondolatától is. Ennek tekintetében a mai napig is igyekszik eltolni azt a percet a lehető legtávolabbi időpontra, mikor a szülei kiejtik az ajkukon azt a bűvös szót; az általuk felbiztatott kérőket pedig szemrebbenés nélkül kikosarazza.

 

E G Y É B
Család:
– Lilyanne Godfrey – édesanya [njk]
– Marcus Godfrey – édesapa [njk]
– Leo Godfrey – testvér [njk]

 

wolfie
 
farkaslany.gica@gmail.com

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.10.22. 21:12
Nedra

2016.10.15. 22:04
wolfie


 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER