aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Muriel Brai
ember
24 éves
közember
Rheya
ápoló

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:
segítőkész, intelligens, figyelmes, törekvő, igényes, gondoskodó

Negatív:
szigorú, türelmetlen, udvariatlan, őszinte, sértődékeny, kíváncsi

Külső
Egyszerű, de rendezett megjelenésű, nem kifejezetten szép, fiatal nő. Arca kerekded, szája sötét színű, akárcsak kifejező, markáns szemöldöke, és hosszú hullámokban lehulló haja. Alkata átlagos, bőre kellemes színű. Szemei higgadt barnában játszanak, megjelenése önmagában megnyugtató. Ruhái leggyakrabban az ősz színeiben tündökölnek, nem túlzottan díszesek, de praktikusak, vastag anyagúak, gyakran szabadon hagyják a nyakát. Haját általában oldalra veti, hogy ne zavarja éppen végzett tevékenységében. Lábbelije csupán vékony talpú, egyszerű pár cipő, amely szorosan illeszkedik rá, de hosszú ruhái miatt legtöbbször nem is látni. Megjelenéséhez szervesen hozzátartozik az őt folyamatosan körüllengő, halovány, fülledt virágillat. Hangja tiszta, középmély és különösen zengő.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Muriel Brai köznemesi családban született, így eleinte senki nem figyelt fel a teljesen átlagos, első benyomásra mihaszna kislányra. Apja orvos volt, anyja pedig nem dolgozott, hanem egyetlen gyermekét nevelte, így családja részéről sosem szenvedett hiányt figyelemben. A rossz nyelvek gyakran utaltak rá, hogy az anyja útjára lép: szül egy gyermeket és sosem kezd el ténylegesen dolgozni. Ahogy cseperedett, a ház körüli munkákat valóban hanyagolta, helyette apjának segédkezett, és már egészen kis korában végignézte, hogyan húzza ki egy orvos a nyilakat, lát el egy gennyes sebet vagy távolít el végszükség esetén egy-egy végtagot. Fokozatosan természetessé vált számára, hogy az emberek megsérülnek, és az orvos feladata segíteni rajtuk, legyen bármilyen ocsmány vagy gyomorforgató a helyzet. Gyerekként elkötelezte magát a hivatás mellett, holott nyilvánvaló volt, hogy nő létére sosem töltheti be ezt a feladatot. Apjától olyan képzést kapott, amely majdhogynem egy orvosi ranghoz is elegendő lett volna, de ahogy a lánynak fokozatosan benőtt a feje lágya, letett teljesíthetetlen vágyálmáról. Muriel tizennyolc éves volt, amikor apja meghalt egy gyógyíthatatlan betegségben, amelyet egy betegtől kapott el az ispotályban. A lány azonban még ettől sem riadt vissza: hamarosan az ápolók sorába állt.
Most, habár ő sem jelent kivételt, és a legkellemetlenebb munkákat is lelkiismeret-furdalás nélkül a nyakába varrják, viszonylagos tiszteletnek örvend az ispotályban, hiszen minden "átlagos" ápolónál képzettebb. Mindig igyekezett művelődni, hosszú és keserves igyekvés árán megtanult írni és olvasni. Munkájáért nem kér fizetséget, de azért a kosztot és a kvártélyt megkapja, ebből és a nemes betegek által a zsebébe csúsztatott aranyakból szűkösen, de elél. Szívesen változtatna ezen: egy csak mérsékelten jómódó férfi megoldást jelentene az ügyben, de ezidáig - szégyenszemre - még nem talált kérőre. Jelenleg az ispotály a családja.

 

E G Y É B
Család:
- A többi ispotályban dolgozó [egyébként is igényelhető karakterek]
- Agrona Doom - anya [njk]
- Claisir Flambard - orvos az ispotályan, a közvetlen felettese [keresett karakter]

 

 

Bloodless
 
hunterbornrpg@gmail.com

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 19:37
Anders

2016.06.21. 08:34
Anders 

3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!