aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Rosanne Morley
ember
25 év
közember
Tritón tenger
kalóz

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: ravasz, nem fél semmitől és senkitől, remek harcos, karizmatikus, saját elveit követi, független,  őszinte

Negatív: kegyetlen, önfejű, makacs, modortalan, durva, hirtelen haragú, bizalmatlan, éles nyelvű, manipulatív

Külső
Finom, törékeny leányzónak látszik, de ez csak a külső és a ruha alatt elbújtatott álca. Nem mondhatni magasnak a körülbelül 175 centijével, de még is elég figyelmet tud magára vonni a megjelenésével. Lapockájáig érő sötét barna hajzuhatagját, szinte mindig kiengedve, szabadon hagyja. Szereti, mikor a tenger sós szele a hajába kap és ringatja ide-oda. Az arcát már csak az idilli tengerkék szemi dobják fel. Bájos tekintete ám megtévesztő lehet, ravasz mosolyát is szereti mutogatni vörös ajkai szegletében. Teste vékony, kecses és némi izom is megtapadt rajta. Ruházata egyszerűnek mondható, vászon inget és bőr mellényt, nadrágot és csizmát visel. Tökéletes hosszú utazáshoz és a könnyed mozgást is biztosítják. A derék övén még helyt kap a kért kardja is, amit tökéletesen meg tanult forgatni. Sok férfi még meg is irigyelhetné. A hangja olyan változó, mint a tenger. Hol csendes s nyugodt, hol pedig dacos mélyen zengő. 

 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Gale Morley hírhedt kalóz hírében állt a tengereken. Nem volt olyan borozó ahol nem lehetett hallani az ő nevét. Ám egy nap a rendíthetetlen kalózt egy galamblelkű leánnyal hozta össze a sors. Szerelem volt első látásra, de a lány apja ezt nem hagyta szó nélkül. Eltiltotta a férfitől és minden mástól is, a szobájába zártatta. Gale a lány iránti szerelmét nem akarta kútba vágni ezért elszöktette a lányt. Hosszadalmas procedúra volt, hónapokig is elhúzódott, de végül sikerült. A lány magára haragította az apját, de hatalmas bűntudat keletkezet a lelkében. Nem merte elmondani Galenek hátha megharagszik, így magába fojtotta. A lánynak a férfival kellett tartani a hajóra, amit a legénység nem igazán nézett jó szemmel, de mivel a kapitányuk szerelme volt így megtűrték valamennyire.
Évek múltán a fiatal lány várandós lett a kalóztól. Nagy volt az öröm, nem kis duhajkodás lett az ünneplésből és csak nem egy kisebb kikötő várost feldúltak és kifosztottak. Hónapok elteltével az asszonyon eluralkodtak az érzelmek és szinte lehetetlenség volt vele beszélni anélkül, hogy valamit hozzá ne vágna az emberhez. A szüléshez közeledve szinte elhidegültek egymástól, Gale már csak a gyermeket várta, hogy végre megszülessen és az asszony is megnyugodhasson, hátha megváltozik a véleménye. A szülés pillanatai feszültek voltak, mert a segítség nem érkezett meg a legénység tagjai pedig nem értettek eme mesterséghez, így az asszonynak egyedül kellett boldogulni amíg Gale elég rumot nem jutatott a szervezetébe és elég bátorságot szerzet ahhoz, hogy segítsen az asszonyának. Hosszú órákon keresztüli ordítást felváltotta a néma, fagyott csend. A gyermek nem sírt fel. Hosszú pillanatokig tartotta a férfi a kezében a gyermeket mire hangos sírás törte meg a csendet. Gale megkönnyebbülten szorította magához a csecsemőt. A gyermek kislány lett, ami kissé lehervasztotta a férfi örömét, de próbálta elrejteni a külvilág elől.
Hónapokig nem történt semmi érdemleges a legénység életében, míg egy nap az egyik férfi felfedezte, hogy az asszony eltűnt a hajóról, viszont a gyermeket itt hagyta. Galenek összetört a szíve, hogy szeretett asszonya csak így szó nélkül mindent hátra hagyott.
Gale mindent megtett, hogy lánya ne szenvedjen hiányt semmiben sem. Hisz ahogyan, látta felnőni gyermekét tudatosult benne, hogy ő lesz egyetlen örököse. Ezért is kapott olyan neveltetést a lány, hogy meg tudja magát védeni bárkivel szemben.  
Rosanne az évek múlásával szép, fiatal nővé cseperedett és egyben kegyetlen kalózzá is vált. Apja mellet a Claw-on ő lett az első tiszt, mint apja jobb keze és tanácsosa. Sok férfit a sárba tiport – vagy inkább a vízbe fojtott már és kegyetlen nőszemélyként titulálják. Ezért is kapta a Szirén gúnynevet. Sokak szerint nem jó vele akár szóba elegyedni, hiszen a sok tengeri patkány között megéleződött a nyelve.
Az évek múlásával csak nem övé lett a teljes hatalom a hajon, hisz apja már kezd idősödni és egyre többet betegeskedik. A legénység az idő múlásával megszerette a vakmerő lányt és akár hová követik. Az emberiség még csak ízlelgeti a lány nevét, de egy nap mindenki megtudja ki is Rosanne Morley…

 

E G Y É B
Család:
- Gale Morley  - apa [njk]

 

kittina
 
kittina099@freemail.hu

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.02.04. 18:53
kittina

 

2016.05.06. 17:32
kittina

 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!