aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Alysanne Mantarys
ember
23 év
közember
Taranis hegység
zsoldos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: karizmatikus, eltökélt, bátor, ravasz, tanul a hibáiból, állhatatos, intuitív, megtartja amit ígér

Negatív: csipkelődő, engesztelhetelen, könyörtelen, kritikus, bosszúálló

Külső
Középmagas termetű, szikár izomzata ellenére kifejezetten nőies alakkal. Hosszú, barna haja hullámos, amit szinte mindig hátrafog valamilyen módon, fonást is gyakran találni a loboncában. Zöld szemei körül gyakran visel fekete festéket valamint a különleges, rá jellemző ékszert. Ritkán látni az arcán mást nyugodt határozottságon kívül, ám ha mégis akkor sem valószínű, hogy valódi érzelmeit tükrözi különösen ha azok bajba kevernék. A mozgása is idomul ehhez. Nincs kifejezetten szép hangja, viszont van az énekében valami furcsán, tőle szokatlanul nyíltan őszinte megnyilvánulás, ami kellemessé teszi. Mindene amilye van elfér a nyeregtáskában, így ruhatára elég szűkös, gyakorlatilag egyszerű, fekete darabokból áll.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Bár a messzi Északon született, egészen 6 évvel ezelőttig nem tért oda vissza. Gyermekkorában azt hitte az apja igazából jót tett vele amikor még szinte csecsemőként elhozta az anyjától, hiszen a férfi váltig állította, hogy az asszony szeszélyes és ostoba volt, mi több nem szerette Alyst, csak bosszúból szökött meg vele előle. A kislány feltétlenül imádta az apját, viszont az évek múlásával ahogy egyre többet látott a világból vált számára egyértelművé, hogy mindegy mit tesz, az sohasem lesz elég és ha akarna sem tudna megfeleni apjának és nem pusztán azért, mert nő. A férfi világéletében állította, hol hangosabban hol csak suttogva a társaságuk függvényében, hogy ő nemesember, régi házból való és egy nap visszaszerzi, ami az övé. Szóbeszéd járta a Berith vidék mozgolódásáról és Rhyos nem mástól mint egy régi ismerősétől hallva ezeket elhatározta, hogy oda utazik. A beszélgetést Alys is hallotta a szomszédos szobában rejtőzve, nem kevés bor hatására pedig minden hazugság a felszínre került. A fiatal lány azóta az este óta nem látta az apját, arról sem tud, hogy elérte-e úticélját, de nem is érdekli, leginkább elfelejteni szeretné és szörnyen bolondnak tartja magát, amiért annyi ideig hitt neki. 
Nem kezdett el kutatni a múltja után, ahogy azt sokan tennék a sors - vagy inkább a zsold - mégis Taranis felé vitte. Egy szerencsés véletlen folytán futott be egy törp testvérpárba, akiket azóta sem tud magáról levakarni mivel nem kevesebbet, mint az életét köszönheti nekik és szépen lassan - legnagyobb bosszúságára - belopták magukat a szívébe. Thorunn és Sigurd kereskedőcsaládból származnak ami furcsának tűnhet azoknak, akik nem tudják, hogy a nagyapjuk indította el ezt a tevékenységet, aki ember volt. Manapság, ha igazán szívós kislovat szeretne valaki venni, náluk találja meg. Alys pedig titkon imádja a "szőrös kis dögöket" és szívesen besegít, ha arra jár.

 

E G Y É B
Család:
- Rhyos Mantarys - apa [njk]

 

Windr
 
andzal@freemail.hu

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.07.19. 17:36
Kaya

2016.05.03. 13:22
Windr
 
2016.04.10. 21:10
Windr