aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Yserone Crudel
ember
26 év
közember
Tritón tenger
kereskedő

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: céltudatos, szenvedélyes, magabiztos, segítőkész, művelt, független, leleményes, előkelő

Negatív: agyafúrt, bosszúálló, kárörvendő, pimasz, álszent, kétszínű, nagyravágyó, önző, konok, lobbanékony, de képes uralkodni az érzésein, gyengeségét mindig elrejti


Külső
Az elegancia, a báj és a kifinomultság megtestesítője; olyasvalaki, aki roppant hiú a külsejére és még a saját családja előtt is csak talpig fodorban mutatkozik. A természetesség híve, bár telt ajkait szívesen keni a kor divatjának megfelelő kencékkel, és imádja a különböző illatszereket. A nőiessége egyfajta fegyver, mellyel kordában tudja tartani a környezetét. Átlagos magasságú, dús keblekkel és széles csípővel megáldott, karcsú, törékeny alkat, nincs 170 cm, csak ha olyan cipőbe bújik. Az arcberendezése szinte már tökéletes, ívelt szemöldöke alatt hol igéző, hol csábító, hol szigorú szempár mosolyog kacéran. Gesztenyebarna, dús hullámokban göndörödő haját általában virág vagy hajtű ékesíti, ruhái drágák és csinosak, megjelenése mégsem hivalkodó. Mindig földig érő szoknyában látni, szereti a fűzőt és az egyberészes ruhadarabokat. Oda van a csillogó, feltűnő ékszerekért, egy nyakékkel vagy néhány gyűrűvel bárki leveheti a lábáról. Bár nem nemesi származású, járása, mozdulatai kecsesek, tartása feszes, süt belőlük egyfajta természetes báj, amit nem lehet megtanulni.
 
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Apja gazdag kereskedő, anyja pedig egy kelmefestő legkisebb gyermeke, így Yserone jómódú családba született. Apjától kitanulta a kereskedelem és mások manipulálásának minden csínját-bínját, míg anyja a művészetek világába vezette be. A család egyetlen gyermekeként nagyon vigyáztak rá és gondoskodtak róla, hogy mindig jó élete legyen. Átlagos gyermekkora volt, legtöbbször az apja mellett állt és besegített az üzletekbe. Volt, hogy azért sikerült az apjának lebonyolítania egy fogást, mert Yserone bájos mosolya kisegítette. Szülei eleinte nem szóltak bele, kivel házasodjon, de mindig is szerették volna, ha egy nemeshez megy hozzá és biztosítja családjukat a sírig tartó jólétről. Ez a vágy akkor lett igazán sürgető, amikor apja elkezdett kifogyni a vagyonból, édesanyja pedig betegségénél fogva képtelen volt tovább dolgozni. Yserone vállára nehezedett a családja eltartásának terhe.
Agyafúrt és rátermett kereskedőként vált ismertté, nőként is helyt állt egy férfiaknak teremtett világban, jól kezelte a pénzt és sikerült fenntartania a kapcsolatot az üzletfeleivel. Családja növekvő gondjaira azonban mégsem jelentett hosszútávú megoldást, mindegy, milyen keményen próbálkozott. Az öregedő Howe egy vásár alkalmával figyelt fel a szépséges teremtésre, bár már korábban is ismerte fia lévén. A történtekről Yserone nem szívesen mesél, de szerelem volt első látásra, Yserone mély és őszinte érzelmeket táplált Thane Llewellyn iránt, amint megpillantotta, és nem viszonzatlanul. Boldog volt, hogy ármány és politika nélkül szerethet, eljegyzésre azonban hiába várt, Thane-t lekötötték más jellegű dolgok. Yserone végül belekeseredett a várakozásba, a magányba, a bizonytalanságba, első szerelme csúf kudarcába, így drámaian kitette a férfi szűrét. Évekkel később, amikor Howe kifejezte iránta az érdeklődését, rábólintott.
Ma már Howe jegyese, bár nem szereti az öreget, sőt, egyenesen megveti őt, házasságuk mégis jó alkalom arra, hogy feljebb kerüljön a ranglétrán és bebizonyítsa Thane-nek, bánhatja, hogy elszalasztott egy ilyen remek lehetőséget. Hogy ég-e még benne a régi tűz? Valószínűleg igen, csak idő közben a kristálytiszta első szerelem átalakult valami mássá...

 

E G Y É B
Család:
Rogard Crudel - apa [njk]
Erissa Crudel - anya [njk]


 

Tinwe
 
hraurie@gmail.com

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.07.30. 09:15
Anders

2016.04.05. 17:11
Anders

2016.03.21. 17:23
Daphne