aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Weston L. Decker
ember
28 év
nemes
Rheya
kalóz

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív:  önálló, újító, józan, érzelmileg stabil, bátor, karizmatikus, jó humorú, magabiztos, rendíthetetlen

Negatív: gyanakvó, büszke, nemtörődöm, tartózkodó, maximalista, flörtölő, gyerekes, iszákos, modortalan és cinikus

Külső
Weston magas, még férfi társai körében is; a legtöbben általában bőven az ég felé tekintenek ha hozzá beszélnek. Testfelepétísén látszik, hogy ideje nagy részében fizikai munkát végez, széles vállai legalább is erről árulkodnak az idegenek számára. Bőre napbarnította, kékes-zöld szemeit szinte mindig gyanakvóan fordítja embertársai irányába. Szőke fürtjei rövidre vannak hagyva, szinte már kopasz, ugyanakkor arca mindig borostás. Bőre ép foglalkozásához mérten, csak kisebb vágások tarkítják itt-ott bőrét, élete folyamán mindig sikerült elkerülnie a komolyabb sérüléseket különös szerencséjének hála. Ruházata egyszerű vászoningekből és más, mozgást nem akadályozó ruhákból áll - ritkán esik meg olyan, hogy ő akármi kedvéért is kiöltözne. Valószínűleg a saját esküvőjére is képes lenne félmeztelenül elmenni mindenféle bűntudat nélkül; sőt utólag még jót is nevetne rajta. Mozgása termetéhez képest könnyed, de természetesen ha egy feladatot hang nélkül kéne elvégezni nem ő a legjobb választás, ő inkább az úttörő típus. Közepes tónusú hangja a szarkazmustól és az erős gúnytól csöpög, ami stílust csak nagyon ritkán dob el magától.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Hogy hogy lett egy Rheyai nemesből egy becstelen kalóz? Nos ez egy tökéletes cím lenne a könyvnek ami tanulságul szolgálhatna minden nemesnek, sőt minden embernek aki ezt az utat már bejárta.
Huszonhét esztendővel ezelőtt született, a főváros védő falain belül egy feltörekvőben lévő nemesi családba, mint legkisebb fiúgyermek, öt bátyja és egy nővére mellé. Igaz, hogy a Decker család elég előnyös körülményű nemesi családnak számított, de így sem a békességükről voltak híresek... És Weston hamar egyedül találta magát, mint örököst. Öt bátyja rivalizálása addig vezetett, míg egymást mérgezve, elárulva és egyszerűen csak megölve egy nem győzedelmeskedett a többi felett. Ő volt Colton, aki a hat fiútestvér közül harmadik volt a sorba és mind közül a legrosszabb természetű. Nem kevésbé volt beteges, mint amennyire őrült, hamar ágynak dőlt és meghalt alighogy megörökölte a családi vagyont. Mire a Weston betöltötte a négyet már csak ő és nővére voltak életben. Nagy vagyont örökölt bátyjai után, bár ő se bizonyult a legmegfelelőbb embernek arra a rengeteg aranyra. Persze ezzel semmi gond nem volt, míg tizenkét esztendővel idősebb nővére és annak férje nevelték a fiút, aki rendes nemes módjára tanulta az illemet, a harcmodort, az írást és olvasást.
A problémák akkor kezdődtek amikor serdülni kezdett és kiderült, hogy egyáltalán nem érdeklődik nemességgel kapcsolatos dolgokkal. Weston inkább hajkurászta a közemberek lányait és inkább iszogatott a kocsmákban, mint hogy illemet tanuljon. Nővére próbálta szép szavakkal a helyes útra terelgetni, ami hatással is lett volna a fiúra, viszont Melanie férje helyesebbnek találta ha eltiltja a fiatal mindentől amit élvezett. Nem is kell mondani, hogy a lázadó természetű Decker éveken keresztül mindent csak azért tett, hogy nővére férjét bosszantsa. Ahogy a férj távolodott Westontól úgy mondott le róla nővére is és úgy ment egyre jobban tönkre kettejük testvéri kapcsolata.
Talán épp csak betöltötte a tizennyolcat amikor már testvére családjának támogatását elvesztette és vagyonának utolsó rézgarasát is elverte italra, nőkre, szerencsejátékra és minden másra amit épp jónak látott. Mások ilyen esetben talán elgondolkoznak tetteiken, bocsánatot kérnek szeretteiktől, de hát Weston minden volt csak nem más, még csak meg sem fordult a fejében nővérétől segítséget kérni. Jobb ötletnek tartotta, hogy utolsó garasait felhasználva Tritón tengeréhez utazzon és kalóznak álljon. A döntés persze nem az övé volt, első kapitánya legénység híján az egyik part közeli kocsmában toborzott, Weston pedig épp ott volt egyből felfigyelve az "arany" és "hatalom" szavakra.
A többi már történelem; három kapitány alatt szolgált, az évek alatt méltón kivívta az emberek tiszteletét hol józan ítélkezőképességével, hol pedig kellő embertelenségével. Ha most megkérdezné az ember arról, hogy bán e akármit is biztosan nemet mondana. Származásai miatti kezdeti nehézségei ellenére a mai napig úgy gondolja, hogy megtalálta a helyet ahova tartozik. Szabályok amik nem érintik az illemet, se semmit ami a nemességgel kapcsolatos, sőt akár ellenük is irányulnak. Azabályok amiket könnyű szerrel be tud tartani vagy kikerülni, épp ahogy kedve tartja. Weston kalóznak, vagy legalább is törvényen kívülinek született és teljesen meg van békélve ezzel a ténnyel és önmagával; néha eszébe jut nővére és az, hogy meglátogatja, de az ötletet kijózanult ésszel hamar el is veti magától.
Mostani kapitánya Rimadarhoz hű, mint első tiszt szolgál mellette, nem egy ember életét tartva kezeibe és tisztában léve felelősségeivel.

 

E G Y É B
Család:
- Melanie Decker  - nővér [njk]
- Ros Garner - sógor [njk]
- Reid Garner - unokaöccs [njk]
- Zac Garner - unokaöccs [njk]
 

 

Ra
 
dorianismyhusband@gmail.com

 

6 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 18:16
Anders


2016.07.04. 17:29
Daphne

2016.05.18. 17:10
Daphne

2016.04.15. 21:33
Daphne

2016.03.21. 17:36
Daphne

2016.03.20. 17:03
Nedra