aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Aeron Erthadril
sötét tünde
45 éves
szolga
Berith vidék
orvgyilkos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: sármos, intelligens, kitartó, ravasz, önfejű, edzett, élénk fantáziájú, titokzatos

Negatív: szarkasztikus, tisztességtelen, alattomos, arrogáns, bosszúálló, könyörtelen, kapzsi

Külső
Aeron 190 centi magas, jó kiállású edzett férfi. Testalkata masszív, robosztus. Az arca sármos és markáns. Néha hagy magának egy kis borostát ami mörül szereti megmutatni csalfa mosolyát. Tovább tetézi a dolgot a válláig érő barna enyhén hullámos haja. Szemei tengerkék színűek amikből csak úgy szikrázik a düh és a méreg. Ruházatát tekinve nem egy nagy szám de mégis feltünő. Bőr nadrágot, inget és bőrkabátot visel. Ezek különbőző módon és technikával vannak diszitve. Legtöbbször még kesztyűt is hord, de ezt inkább munkája miatt. Oldalán mindig ott lóg a kardja, ami különleges nemes acélból kovácsoltak. Különböző sérülések hegei maradtak meg a testén elszórva, legtöbb a hátán.  A hangja mélyen rezgő de mégis van benne valami egyedi csengés.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Negyven pár évvel ezelőtt született egy átlagos tünde családba. Rendes családi háttere volt míg meg nem látta egészen kicsi korában, - még beszélni is alig tudott, hogy az apja hogyan bánik az anyjával. Később már őt is ütni kezdte. A kisfiúban ez mély nyomot hagyott, ez lassan ki is jött rajta. A felgyülemlet fájdalamat, a düht és a félelmet a nála jóval kisebb rovarokon, békákon, rágcsálókon és kisebb emlősökön vezette le. Évek múltán az anyja nem birta ezt a sok megrázkodtattást ezért egy nyugadalmas éjszakán felakasztotta magát. Az apja régóta szenvedett függőségétől, - a kártya játékoktól és italozástól. Mivel az apja nem dolgozott sehol és csak alkalmakként volt munkája ezért lopot, kisebb büncselekményekből szerzett pénzt. Olykor még Aeront is elklüdte lopni, természetesen megcsinálta, hogy ne legyen újabb sebhely a hátán. Az apja már annyira eladosodott, hogy a fiát képes volt eladni egy rabszolga piacon. A fiatal gyermeket meg is vette egy akkor fiatalaos, jó kiállású, magabiztos férfi, Ulric Rimadar. Megtanitotta neki az alapokat, hogy tudjon írni olvasni nehogy átvágják a piacokon. A férfi egy nap elküldte a piacra néhány fontos dologért. A piacra igyekezve kirabolták a védtelennek tünő gyermeket. Aeronban feltámadtak a gyerekkori fájdalmak. Jól megjegyezte támadója ruházatát és arcát. Meesküdött, hogy addig nem tér vissza amíg vissza nem szerzi a pénzt. Fél napi járás, kutakodás és kérdezősködés végül meghozta az eredményt. A férfi egy borozóban töltötte békés perceit, de arra nem volt felkészülve ami kint várt rá. Aeron türelmesen vár és mikor a férfi kilépett az ajtón, addig követte mig már senki nem látja őket. Leütötte egy fahúsánggal, hogy elkábitsa és a földre kényszeritse. Addig-addig ütötte és kínozta a férfit mig az az összes vagyonát ami nála volt nem adta oda neki. De ezzel nem volt megelégedve. Szerzett egy hatalmas követ majd már az igy is kiszolgáltatott férfi fejére ejtette. Amikor haza ért a gazdája kérdőre vonta miért ilyen későn és vérrel tarkitott inge tért vissza. A fiú elmesélte a történteket egy szemrebbenés nélkül. A férfi lehetőséget látott a fiatal gyerekben. Megtanítatta neki, hogy hogyan kell tökéletesen ölni. A fiú figyelt, tanult és ölt. Innentől kezdve ő lett Ulric Rimadar jobbkeze.

 

E G Y É B


 

kittina
 
kittina099@freemail.hu

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.02.04. 18:41
kittina

2016.08.20. 15:22
kittina

Kattints a képre a teljes mérethez!

2016.03.21. 17:35
Anders