aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Dolven Odhron
bőrváltó
31 év
nomád
Arduinnai rengeteg
harcos

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: független, magabiztos, kitartó, merész és bátor, ragaszkodó, ravasz, lendületes, gyors, racionális

Negatív: vaskalapos, alattomos, manipulatív, hazug, önhitt, szarkasztikus és cinikus, birtokó, rideg, érzéketlen, erőszakos, hedonista

Külső
Dolven Odhron szigorú megjelenése már az első pillanatban arra ösztönzi a legtöbb embert, hogy tegyen egy lépést hátra. Majd' kétméteres termete, széles vállai, és jegesen szikrázó kék szemei tekintélyt parancsolnak, amit a bőrváltó egyébként is elvár. Külseje inkább emlékeztet egy marcona medvére, mint egy könnyedléptű farkasara.
Haja sötétszőke, amit két oldalról leborotváltak, de a feje tetején hosszúra hagytak; Így fonata egészen a háta közepéig ér. A szabadon maradt részeken, különös vonalak rajzolódnak ki, első ránézésre nem ábrázol semmit, de ha az ember közelebbről megtekinti a tetoválásokat felfedezhet ezt-azt. Dolven karakteres arcát tovább szigorítja a szakálla a kusza szálaival.
Öltözködése a természet gyermekeihez mérten egyszerű. Általában könnyű bőrvértet visel, amiben egyszerű mozogni. Ehhez társul a csizma, és a köpeny, amennyiben hosszabb küldetésre készül. Úgy tartja, hogy a férfi ékszere a fegyvere, így a kardján és csatabaltáján kivül nem hord magánál semmi csillogót.
Mozgását tekintve halk, léptei méretéhez képest könnyűek, de harcra kerűlve a csapásai kíméletlen erővel törnek az ellenségre.
Hangja mélyen zengő, már-már morgolódó.
A másik alakja, a farkasé; Robusztus termetű, viharszürke fenevad, amelynek a szeme ugyanolyan alattomos kék színben ragyog, mint Dolven emberi alakjáé.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Dolven egyik őse az elsők közül való, akit a Belső Kör befogadott. Hosszú nemzedékek sora óta szolgálják hűséggel a klánt, és a Nemzetségfő családját - megérdemelt bizalmat élveznek a törzsben, amellyel csak nagyon ritkán élnek vissza.
Dolven apja a törzs nagytiszteletben álló harcosa volt, míg anyja egy egyszerű, külhoni szajha; Ura egy fosztogató hadjárat után hozta magával, és tette asszonyává. Két fiút, és egy leányt szült neki; utóbbi ölte meg az asszonyt, még a szülőágyon, hogy két nap elteltével maga is kövesse anyját az Árnyékvilágba. Innentől kezdve a fiúk élete még keményebb szakaszba lépett, hála apjuk vasszigorának, aki mindig is nagy elvárásokat támasztott gyermekeivel szemben.
Dolven volt az idősebb, az első rangú, különösen azután, hogy kiderült, öccse semmit sem örökölt a bőrváltó génekből - a későbbiek során sem ajándékozták meg a keggyel, mert nem tartották rá érdemesnek, amiért mindig is egy kicsit irigyelte a bátyját, de összetartásukon nem változtatott. A mai napig jó testvérek, akik közel állnak egymáshoz.
A fiúkat már kisgyermekkorban úgy nevelték, hogy hasznos részei legyenek a törzs életének. Dolven nagy termete miatt leginkább a harci technikák kitanulásának hódolt, míg Daven a felderítésben jeleskedett. Megszokták a nomád életet, hogy soha nem töltenek sehol hosszabb időt. Dolven a maga harminc esztendejével is sokat tapasztalt már vándorlásaik során, aminek hála félelmetes harcos hírében áll; Mind emberként, mind pedig farkasként. Kedveli a harcot és a rablást, amelyet akár kedvtelésből is űz. Kamaszkorától kezdve részese a falvak fosztogatásának, és felperzselésének. Kezdetben nehezére esett, de mára már az élvonalban küzd vállvetve a társaival. Megtanulta, hogy az életben maradáshoz időnként ölésre, és erőszakra van szükség, a kíméletesség nem az Ő fegyvere. Azonban korántsem szörnyeteg, a vastag bőre alatt, jó mélyen eltemetve vannak érzései.
Az Arduinnai rengeteg jelentős szerepet tölt be az életében, hiszen nemcsak, hogy itt született, de az anyja és kishúga hamvait is itt szórták szét. Ennél dominánsabb érzelmek is ide kötik, hiszen tizenhét esztendős korában itt ismerkedett meg a valódi szerelem testi-lelki mivoltával, köszönhetően a törzs egyik tapasztaltabb, idősebb orvgyilkosának, Sonica Ardunarnak - nem sokkal ezután a lány egy küldetés során életét vesztette, amit Dolven sosem tudott megbocsátani neki, és a megbízójának..

 

E G Y É B
Család:
- Daven Odhron - testvér [adatlap]
 

 

Anders
 
anders.akronikas@citromail.hu

 

5 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.08. 13:01
Anders

2016.10.06. 16:49
Anders

2016.07.25. 17:22
Nedra

2016.03.25. 12:41
Anders

2016.03.21. 17:29
Anders
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!