aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Ulric Rimadar
ember
59 év
szolga
Berith vidék
klánvezér

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Ulric Rimadar rabszolgaként kezdte pályafutását - már az anyja is az volt, apját pedig soha nem is ismerte. Berith nyomorában született, és majdnem az egész életét ott töltötte le - kivéve azokat az éveket, amikor egy bűnöző bandával kalandozott szerte a vidéken. Fiatalon feltört benne a vágy arra, hogy feljebb jusson az általa kijelölt ranglétrán. Kamaszkorai végén  már egy rabszolga-kereskedő jobbkeze volt, akinek nemcsak az árusításban, de az árubeszerzésben is segített; A bandával szerte a vidéken raboltak el ártatlan gyermekeket, fogtak be menekülő tündéket, hogy aztán a megfelelő helyen, a megfelelő áron értékesítsék.
Már ekkoriban kegyetlen, és erőszakos ember hírében állt, amikor pedig egykori mestere "véletlenül" elhalálozott, nem várt sokáig, hogy magához ragadja a hatalmat. Az üzletet kiterjesztették, és a rabszolga-kereskedelmen túl már zsarolással, védelmi-pénzzel, és orvgyilkosságokkal is foglalkozni kezdtek.
Mindig és mindig többre vágyott, talán emiatt is kezdte terjeszteni a Lidérckirály-kultuszát az emberei között. Reménykedik a legendák valódiságában; Hisz abban, hogyha újra feléleszti, és hatalomra segíti, akkor megjutalmazza a hűségéért, és saját kis birodalmat kap a mostani mellé.
Életének két fontos emberét is a rabszolgapiacnak köszönheti, a legjobb barátját, és jobbkezét Aeron Erthadrilt a sötét tündét, és a mostohafiát Caun Rimadart. Egy tünde rabszolgával folytatott viszonyából született meg a vérszerinti lánya, akit ugyan nem szeret, de kötelességből védelmez.
Erőszakos, kegyetlen férfi, aki a gyilkolásra szinte viccként és mókaként tekint. Gyakran azokkal is kíméletlen, akik egyébként közel állnak hozzá.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.