aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Ulric Rimadar
ember
58 év
szolga
Berith vidék
klánvezér

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Ulric Rimadar rabszolgaként kezdte pályafutását - már az anyja is az volt, apját pedig soha nem is ismerte. Berith nyomorában született, és majdnem az egész életét ott töltötte le - kivéve azokat az éveket, amikor egy bűnöző bandával kalandozott szerte a vidéken. Fiatalon feltört benne a vágy arra, hogy feljebb jusson az általa kijelölt ranglétrán. Kamaszkorai végén  már egy rabszolga-kereskedő jobbkeze volt, akinek nemcsak az árusításban, de az árubeszerzésben is segített; A bandával szerte a vidéken raboltak el ártatlan gyermekeket, fogtak be menekülő tündéket, hogy aztán a megfelelő helyen, a megfelelő áron értékesítsék.
Már ekkoriban kegyetlen, és erőszakos ember hírében állt, amikor pedig egykori mestere "véletlenül" elhalálozott, nem várt sokáig, hogy magához ragadja a hatalmat. Az üzletet kiterjesztették, és a rabszolga-kereskedelmen túl már zsarolással, védelmi-pénzzel, és orvgyilkosságokkal is foglalkozni kezdtek.
Mindig és mindig többre vágyott, talán emiatt is kezdte terjeszteni a Lidérckirály-kultuszát az emberei között. Reménykedik a legendák valódiságában; Hisz abban, hogyha újra feléleszti, és hatalomra segíti, akkor megjutalmazza a hűségéért, és saját kis birodalmat kap a mostani mellé.
Életének két fontos emberét is a rabszolgapiacnak köszönheti, a legjobb barátját, és jobbkezét Aeron Erthadrilt a sötét tündét, és a mostohafiát Caun Rimadart. Egy tünde rabszolgával folytatott viszonyából született meg a vérszerinti lánya, akit ugyan nem szeret, de kötelességből védelmez.
Erőszakos, kegyetlen férfi, aki a gyilkolásra szinte viccként és mókaként tekint. Gyakran azokkal is kíméletlen, akik egyébként közel állnak hozzá.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.

 

 

The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER