aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Tristram Aglaval
ember
56 év
közember
Berith vidék
főparancsnok

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Tristram Aglaval a kietlen berith-i pusztában született. A múltjáról, a családjáról nem sokat tudni - egyszerűen nem beszél róluk. Olyan, mintha egészen a kamaszkora hajnaláig nem is létezett volna. Tizennégy esztendős volt, amikor apródnak szegődött egy lovag mellé, neki köszönhet mindent, amit elért az életében.
Sir Lorain mellett tanulta meg a kardforgatás alapjait, és ő táplálta belé azt a felelősségtudatot, amit egy hazáját szerető katonának éreznie kell. Viszonylag későn, a huszas évei elején került a Dagda Erődbe, miután mecénása eltávozott az Árnyékvilágba. Lassan, de biztosan bizonyította be, hogy méltó volt a lovag figyelmére. A kemény kiképzést követően sok felé szolgált, kitűntetésekkel és rendfokozatokkal gazdagodott - elismert stratéga lett a hadseregben; A hajdani király éppen ezért bízta rá az erőd védelmét, és irányítását közel tíz évvel ezelőtt.
Tristram sosem nősült meg, és nemzett gyermeket, de valamennyi - arra érdemes - emberét saját fiaként tiszteli. Tisztességes ember, és igaz bíra hírében áll. Elsőrendű koponya. Kemény harcos, bár már eljárt felette az idő.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.