aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Cyrus Morrowind
ember
45 év
nemes
Morrigui puszta
lovagparancsnok

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Nem könnyű, ha az ember egy nemes fiaként születik; Különösen, ha harmadik a sorban, és a bátyjai minden leendő vagyont eloroztak előle. Cyrus volt a legkisebb, akit idősebb fivérei bábként rángattak, és elvertek, ha úgy tartotta kedvük. Csenevész, vékony, beesett arcú gyermek volt, aki finom ruhái ellenére is inkább látszott egy földműves, mintsem egy nemes utódjának. Az agressziót, amit testvérei viselkedése plántált belé, rajta kisebb élőlényeken, a ház körül lebzselő macskákon, békákon és bogarakon élte ki.
A Mágusok iránti gyűlölete rejtett kisebbségi-komplexusából, és a torony közelségéből ered. A földeken látott mágia, a hatalom, amely mögötte rejtőzik megrémisztette a fiút - talán ezért is döntötte el, hogy életét a varázshasználókra való vadászatnak szenteli; egyébként sem sok választása volt a katonaságon kívül. A csenevész kamasz csak a nagybátyja segítségével jutott be a Dagda Erőd neveltjei közé, ahol aztán mindenki számára meglepetéseket szerzett. A kiképzést kitűnő minősítéssel zárta, ami után rögtön a Begyűjtők között helyezkedett el.
Sok-sok kemény évet tudhat maga mögött, számtalan sikeres küldetéssel - az általa begyűjtött Mágusok a mai napig nagy ívben kerülik, ha tehetik. Kemény, néhol igazságtalan; szavai éppen oly élesek, mint a kardja. Ravasz, pontosan tudja, hogyan hajtsa a saját malmára a vizet. Az emberei egyszerre tisztelik, és félnek tőle; a Mágusok pedig leginkább csak félnek.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.