aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Fael Hiranneth
tünde
235 év
-
Arduinnai rengeteg
mátriárka

 

A M I T   T U D N I   K E L L  R Ó L A
Fael Hiranneth hosszú élete alatt sok mindent megélt. Az Arduinnai rengeteg mélyén született, és nevelkedett; Tanítói sosem gondolták, hogy a szertelen, és makacs kislány egy napon majd nemzetük élére áll. Gyermekként nagyon kíváncsi, kalandozó jellem volt, aki a tiltások ellenére sok időt töltött a régi romok között barangolva, hogy ismerkedjen népe törteivel. Kedves, jószívű teremtésnek számított, akit mindig minden érdekelt - emiatt pedig sokszor került bajba. Apja az egykori Mátriárka testőre, és bizalmasa volt, így a kislány gyakran sündörgött a tanács körül. Sok mindent hallott, és szeretett fecsegni, ami miatt a büntetések nem maradtak el; Még ezeket is képes volt örömmel fogadni.
Ahogy cseperedett, a feje lágya is kezdett benőni. Mindig nyitott szemmel járt az övéi között, így sok mindent látott, és értett. Felnőtt évei egy részében tanítóként dolgozott, és ideje nagy részében a fiatal elmék pallérozásában lelte örömét; A mai napig rendszeres látogatója az iskolának. Sok időbe telt, mire sikerült elnyernie annyira a tanács bizalmát, hogy végül apja örököseként, maguk közé fogadják. Véleménye nem mindig egyezett az idősekével, de éleslátásával valahogy mindig sikerült hatnia rájuk, ha igaza volt.
Mátriárkává választása után egy kicsit szolidabb vehemenciát öltött magára, de szívügyeiért még a mai napig kiáll. Igazságos vezető, és nagyszerű bizalmas. Elsőként mindig a nép érdekeit tekinti, utána a sajátját. Kicsit bánja, hogy sosem szült gyermeket, de a klán összes tagját úgy szereti, mint a sajátját.
Önálló reagra nem alkalmazható, de njk-ként megszólaltatható, ha szükség van rá a reagsorban.