aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Szerkesztő: Andes  Mindenes: Kaya
Nyitás: 2016.01.22 Re-start: 2017.07.07.

Évszak: nyár - a harmadik évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 13
Játékosok száma: 13
Karekterek száma: 88 (ebből njk: 14)
ebből nő:  43 ebből férfi: 45
Hozzászólások száma a fórumban: 1680

utoljára frissült:
2017.07.21. (15:00)


 

 

 

Hősregék

#forpony

2017.07.06. 00:00, Anders
-

Kedveseim,

Látván, hogy máig milyen sokan néztek vissza a chatbe, és érdeklődtök a hogyan tovább után, megmelengeti a szívem. Sokat gondolkodtam, és arra az elhatározásra jutottam, hogy hajlandó vagyok ismét belevágni. (Időm sajnos nyáron sincs több, és azt hiszem, hogy több türelmet kell kérnem majd a részetekről, mint eddig valaha.) Tudom, hogy jó pár fontos embert és karaktert elvesztettünk… Még nem sikerült felmérnem a károkat, amit teljes érdektelenségem okozott.

A kérésem a következő felétek – szeretném látni, hogy ha valóban megpróbálom, megéri-e… Aki úgy érzi, hogy kisebb renoválás, és szelektálás után – régi és új karakterek felfrissülése mellett szeretne a játék vérkeringésének része maradni, írja a chatbe, hogy: #forpony (ez egy régi csatakiáltás, amit boldogabb időkben használtam). A játék mindenképp egy időugrással venné kezdetét, ami lehetőséget ad a szelektálásra.

Válaszaitokat előre is várom!

Anders, az elveszett krónikás

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.